01.04.10
07:35
Незнам дали е точно продукт от хранителните суплементи или про-хормон, но дайте мнение за този продукт и струва ли си закопуването му ? Характеристиките ще намерите ТУК
Също ако има хора използвали го,нека изкажат мнение :)
П.С. А какво е PCT ? ;-)
Edit: Разгледах форума и намерих описание на продукта и начините за PCT но сега ми е любопитно, ако има някой използвал го :)
Темата беше редактирана от thuglove на 01.04.10 07:42.
01.04.10
07:40
Продукта е най - добрият прохормон, създаван някога, и това не е лично мнение, а мнението на хиляди хора по света занимаващи се с тази ниша от хранителната индустрия. Страшно много отзиви има из интернет, трябва ти само средно ниво на английски.
PCT e Post Cycle Therapy накратко, но щом не знаеш какво означава, продукта все още май не е за теб.
@Finish First
Незнам по простата причина, че досега не съм вземал нито прохормони нито стероиди.Карал съм го на добавки(доста съм поизпил), но вече резултатите започват да заслабват значително.Сега съм на Креатинова матрица + Протеин и НВД, след което започвам чиста маса, а имам и малко отделени средства и питам как най - чисто ще мога да кача без да се омазня,все пак лято идва.Хапвам доста месо,както казах на НВД съм,а да вземам Л-Карнитин и Ванадил сулфат.
01.04.10
08:12
А на колко години си и колко кг?
Сигурен ли си, че си стигнал максималното си развитие натурално, че да се хвърляш на прохормони?
Прохормоните не са добавки, това са един вид стероид в легална форма.
PCT за да запазиш резулатите ти, е двойно по-скъп от самият цикъл.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.04.10 08:12.
казано от Aleksandar Marinov на 01.04.10, 08:12:
А на колко години си и колко кг?
Сигурен ли си, че си стигнал максималното си развитие натурално, че да се хвърляш на прохормони?
Прохормоните не са добавки, това са един вид стероид в легална форма.
PCT за да запазиш резулатите ти, е двойно по-скъп от самият цикъл.
Като години 21 (на 3 Април ги правя :P ) като килограми около 94-96 се мотая някъде.Пробвал съм доста неща,стават но растежа е бавен и муден,не е това което ми се иска, а и няма как да е,все пак пубертета свърши.А от самите прохормони възможна ли е появата на акне и някакви други странични ефекти?
01.04.10
08:21
Сашо, бих казал, че PCT-то е двойно по - евтин от самия цикъл. Май не си запознат с цените на SERM (tamoxifen, nolva & etc.).
Btw при Епистан има известен цикъл, при който не е задължително PCT.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 01.04.10 08:22.
01.04.10
08:27
Тъй-тъй SERM, ами многото протеин, глутамин, бцаа, които ти трябват след цикъла за да запазиш мускула? :) Не са без пари.
Не ме разбирай погрешно. Аз обичам хардкор добавки, и особено “добавки”, които наистина действат.
Както и да е. Всеки си преценява за себе си. Според мен на 21 г му е рано.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.04.10 08:28.
01.04.10
08:35
Така е, съгласен съм. Но колкото ти трябва за по време на цикъла от материала ( протеин, бла бла), толкова и после. Но, второ мнение няма, рано е на 21, макар и масата 16-19 годишни зобят вече, което не говори добре за развитието на спорта.
Така е, но вече нищо не действа :S Ей ся се надявам от матрицата и протеина да дигна малко и това е ..
01.04.10
10:08
То, ако всички добавки на пазара действаха както трябва, всички щяхме да сме с по 50 см ръка и плочки за 1 година.
Да, ама не.
Я сподели храната как е, може там да е проблема.
Храната е на ниво ;-) Ям по 5(минимум)6-7 пъти на ден.Храня се в момента с повече протеин,по-малко въглехидрати,наблягам на яйцата и чистият протеин.Въглехидрати умишлено не ям(ориз/картофи - или много рядко),повече течности (минимум 3 литра вода на ден),избягвам пържено и солено.Плодове също не ми лиспват както и зеленчуци.Вземам и допълнително витамини :)
Просто организма ми колкото и храна да му давам расте но много бавно..
До момента съм ял 3 пъти,сега отивам да ям 4ти път след тренировка имам още 2-3 хранения,като едното е вечерята :)
Мнението беше редактирано от thuglove на 01.04.10 10:22.
01.04.10
11:23
Без въглехидрати, няма как да качиш масата, която искаш.
Всичко става много бавно и трудно, щом разчиташ главно на протеин и изключваш въглехидратите.
Моят съвет е да не се плашиш от бавните въглехидрати - овесът и кафявият ориз. Направи си един хубав режим, хапвай смело, качи 10 кг маса и тогава изчисти до нивото, което искаш.
Ям въглехидрати но в по - малки количества :) Но ще помисля и в/у това което ми каза ;-)
Закуска:
2 препечени филийки хляб
Пушено пуешко месо(свинско)
Кашкавал
30г. Протеин
Втора закуска: (пред тренировъчна)
3 Белтъка + 1 жълтък
Кофичка кисело мляко
300 мл. вода
След тренировка:
1 доза креатинова матрица
Обяд:(30 мин. след тренировка)
250-300 грама пилешка пържола на скара
варени зеленчуци/зеленчуци с ориз/картофена салатка
300-400мл вода
30гр. протеин
Следобедно хранене:(1)
5 белтъка(твърдо сварени)
1 пълнозърнеста филийка хляб(препечена)
Следобедно хранене:(2)
Плод- редувам ги банан/грепфрут/ябълка
кофичка кисело мляко,ако няма прясно и обратното ест. е валидно
Вечеря:
Общо взето се повтаря обяда
Преди лягане:
30гр. протеин
150-200 грама извара
2-3 белтъка
Преди имаше повече въглехидрати,но сега се опитвам да ги отсраня от менюто си,че това около кръста не ми харесва най - много
От 1 седмица ям по тази диета.
Белтъчният ти прием е хаотичен. 3 белтъка + 1 жълтък е много малко. 5 белтъка също не става. Другата ти крайност 30гр протеин + 150гр извара + още работи - не можеш да усвоиш толкова протеин. 30-50гр протеин във ВСЯКО хранене.
Това с 5-те белтъка защо да не става?Малко ли е за моите кг или .. ?
П.С. Ако ти се занимава преработи храненето,да видя ако бъркам някъде?
Мнението беше редактирано от thuglove на 01.04.10 13:02.
01.04.10
13:45
Протеина сутрин го пий веднага след ставане и закуската 30 мин след това примерно,300-та грама пилешко си ги раздели на 2х150,едните преди тренировката с някви въглехидрати другите 150 след,протеина след тренировка го пий заедно с креатиновата матрица,в следобедното хранене може да направиш същото с пилешкото от вечерята и преди лягане ти се събират 70-80 грама протеин,ако държиш да пиеш пудрата може да я вкараш в едно от слетобедните хранения,преди лягане и 100-150 гр извара ти стигат с 2-3 белтъка,ако греша нещо някой може да ме поправи :)
казано от MaSTaH на 01.04.10, 13:45:
Протеина сутрин го пий веднага след ставане и закуската 30 мин след това примерно,300-та грама пилешко си ги раздели на 2х150,едните преди тренировката с някви въглехидрати другите 150 след,протеина след тренировка го пий заедно с креатиновата матрица,в следобедното хранене може да направиш същото с пилешкото от вечерята и преди лягане ти се събират 70-80 грама протеин,ако държиш да пиеш пудрата може да я вкараш в едно от слетобедните хранения,преди лягане и 100-150 гр извара ти стигат с 2-3 белтъка,ако греша нещо някой може да ме поправи :)
Закуската така я приемам,извинявам се че съм забравил да го напиша.Хм ще помисля,относно това което ми каза и може така да го направя.Благодаря за съвета ;-)
А матрицата ми казаха да не я пия с протеина,ами разделно - демек матрицата и след най - малко 30 минути протеина с храната.
Мнението беше редактирано от thuglove на 01.04.10 13:57.