Болки във врата

01.04.10
05:48

здравейте, тренирам от 3 месеца и съм много доволен от програмата си. Проблема, е че последните две седмици сякаш ми беше писано да не тренирам. Първата се разболях, а сега ме заболя много шията. Най-вероятно ще трябва да изчакам още една седмица, проблема е че започнах да пия креатин и се чудя дали да го спра, защото съм още в зареждаща фаза? Лошото е, че не разполагам с много финанси и не искам да го хабя като ту го почвам ту го спирам

Темата беше редактирана от chibo на 01.04.10 05:48.

Ако си стоял на течение, после врата боли много яко, незнам какво е при твоят случай

01.04.10
21:16

казано от chibo на 01.04.10, 05:48:

здравейте, тренирам от 3 месеца и съм много доволен от програмата си. Проблема, е че последните две седмици сякаш ми беше писано да не тренирам. Първата се разболях, а сега ме заболя много шията. Най-вероятно ще трябва да изчакам още една седмица, проблема е че започнах да пия креатин и се чудя дали да го спра, защото съм още в зареждаща фаза? Лошото е, че не разполагам с много финанси и не искам да го хабя като ту го почвам ту го спирам

как така шията,мускулно или??защо точно седмица искаш да почиваш?според мен разбери първо точно какъв е проблема и ако може да изчезне за няколко дни не спирай креатина,ако е по-сериозно няма как....после почваш отначало

02.04.10
04:43

явно е мускулна болка, защото и преди съм имал такава и леко полеко отминава, не мисля, че ще е седмица, ами още няколко дена, но пропускам само 1 тренировка и затова се чудех дали има смисъл да го спирам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1