02.04.10
10:06
Здравейте. На 21 години съм тренирам от една година и няколко месеца. Преди това също съм трерал но с прекасвания. Тежа 65 кг и съм висок 175см. Имам оформена мускулатура, но излгеждам слаб. В момента съм си купил 600гр Пюр креатин на оптимум, дейли формула витамини на Юнивърсал и Сайвейшън Уей,но искам по-голями резултати и съм решил да направя цикул с по-силни добавки. До сега съм пил само креатин монохидрат с глутамин и гейнер. Спрял съм се на комбинацията от Мас ФХ и Анимал Тест или Анимал тест може да го заменя с Hyperdrol за 42 дни заедно с протеин на сайвейсън по 70 гр на ден. След като ги изпия мисля за започна да пия селл масс и но експлоде пак с протеина. Това добре ли ви се стува.
Цикъла мисля да го правя някъде през септември, но пиша още от сега за да знам какви пародукти и колко пари ще ми трябват. Благодаря предварително.
02.04.10
10:08
По наше лично мнение си далеч още от такива продукти. Заложи най-вече на висококалорийни гейнъри, по 250-300 грама на ден, в комбинация с креатинов продукт.
02.04.10
10:45
Преди няколко месеца пих Мускул Джусе на Ултимейт, но като го пиех вобще не ми се ядеше и за това сега си купих протеин.
Както те посъветваха от СилаБГ, остави този цикъл за по-нататък. Моят съвет е, щом вече си купил протеин, а гейнър като Mucle Juice ти убива апетита, добави към протеина висококачествени въглехидрати, например CarbSlam. С витамини + креатин + протеин + CarbSlam ще можеш да постигнеш добри резултати. Ако след това като замениш монохидрата със CellMass + N.O. Xplode очаквай да дръпнеш още повече.
Когато прецениш, че си извлякъл максимума от такива добавки(а това не става за няколко месеца), тогава можеш да се насочиш към Mass FX, Hyperdrol, Animal Test и т.н... В никакъв случай не скачай на продукти от такъв клас още в началото. Не, че ще ти навреди, но просто ще хвърлиш много пари и твой собствен потенциал на вятъра...
Успех!
Мнението беше редактирано от NightElf на 02.04.10 12:00.
02.04.10
13:32
благодаря ще го пробвам това CarbSlam при парва възможност