Най-добрата креатинова матрица според вас?

01.04.10
14:45

Очаквам вашите мнения :)

01.04.10
15:03

от няколко пробвани от мен - гриин маг е на-добра ... поне за мен

01.04.10
15:26

Size ON

ЕД

01.04.10
15:37

SizeOn Maximum Performance
CellMass / NT
GreenMag
MuscleTech Cell-Tech Hardcore Pro Series

Ще е хубаво в темата за добавки за покачване на тегло да има направени анкети за креатинова матрица и азотен бустер,където да са изброени най-известните продукти и хора които са ги ползвали да гласуват,за да се избегнат подобни теми които често се повтарят :) (лично мое мнение)

01.04.10
17:31

MAN Clout за мен, на база Universal Storm и CL Green Mag.

01.04.10
21:10

Хубаво е като казвате коя матрица според вас е най-добра да казвате и кои други сте опитвали... Иначе се получава че всеки хвали това което е пил.

От това което имаме като отзиви от клиенти... най-висока оценка получaва  Green Magnitude - ефект също като при CellMass и Size On, но цената е доста по-приемлива, защото стига за 80 дни постоянен прием.

01.04.10
21:46

Защо ми се струва, че изпускаме МетилМас, или според вас попада в друга категория ?

02.04.10
11:03

Има ли полза от креатинова матрица в период на изчистване? Или да си пазя Green Mag-a за есента?
Извинявам се за офтопика.

02.04.10
11:49

В Green Mag няма калории, няма монохидрат, значи става и при изчистване.

02.04.10
12:08

Пил съм Swole v3,GreenMag(2 кутии в период за 1 година),SizeOn и DarkMatter.Най-доволен останах от Swole и GreenMag.

За мен няма смисъл от креатин по време на чистене!

02.04.10
12:46

За да не пускам нова тема ще задам въпроса си тук:
Тия дни мисля да си взема креатинова матрица и е ясно че съм се насочил към лидерите (GreenMag или SizeON). Лично аз мисля да си взема GreenMag защото стига за повече време и от тук идва другия ми въпрос... до сега съм пил креатин монохидрат...бях си взел опаковка от 250 грама която ми стигна за месец (като съм правил зареждащи дози)... и нали креатина се пие и после се почива, та мисълта ми е тези 80 дози в GreenMag наведнъж ли трябва да се изпият (без прекъсване) или трябва да се направи пауза (примерно да се пие месец, пауза месец и после пак месец да го пия)?

Мерси предварително!!!

02.04.10
16:53

А може ли да се взима и от 15-годишни?

02.04.10
17:56

Може, но е толкова глупаво да гърмиш този патрон на празо, защото това е най ефективната и мощна хранителна добвка като цяло и тя трябва да се изпползва, когато вече тялото ни е достигнало някакъв лимит и вече трудно прогресираме дори и с добра диета.
Това е и основната грешка на всички начинаещи, но пък точно обратното е с протеините и аминокисилените, гейнери и т.н. , както и HMB което е най ефективно именно при начинаещи. Ако някой ти каже, че не трябва да пиеш протеин щото си начинаеш и да караш само на храна може само да му се изсмееш, нищо друго. Взимай си протеините и гейнерите още от първия ден в които почваш да тренираш, а добавки като креатина и други ще ги визмаш чак, когато достигнеш лимита си и по този начин ще извлечеш максимума от тях и ще постигнеш най добри резултати !

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 02.04.10 17:57.

03.04.10
13:31

казано от HealthStore Консултант на 02.04.10, 15:53:

казано от DaMp370 на 02.04.10, 12:46:

За да не пускам нова тема ще задам въпроса си тук:
Тия дни мисля да си взема креатинова матрица и е ясно че съм се насочил към лидерите (GreenMag или SizeON). Лично аз мисля да си взема GreenMag защото стига за повече време и от тук идва другия ми въпрос... до сега съм пил креатин монохидрат...бях си взел опаковка от 250 грама която ми стигна за месец (като съм правил зареждащи дози)... и нали креатина се пие и после се почива, та мисълта ми е тези 80 дози в GreenMag наведнъж ли трябва да се изпият (без прекъсване) или трябва да се направи пауза (примерно да се пие месец, пауза месец и после пак месец да го пия)?

Мерси предварително!!!

Ще ти кажа като човек, който освен хилядите си консултации е пробвал продукта и е работил с него върху клиенти. Определено според мен продукта се казва GreenMagnitude, като цикъл от 80дни е невероятен, дали се насища ? - този креатин работи по-друг начин от към възприемане от рецепторите, така че можеш спокойно да си направиш един цикъл.

Мерси за отговора! А как точно се пие? Навсякъде пише че се пие по една доза на ден преди или след тренировка.

P.S. Знам че се продукта се казва GreenMagnitude :)

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 03.04.10 13:34.

11.04.10
16:11

Доколкото знам може 1/2 преди и другата половина след тренировка.

11.04.10
16:16

казано от DaMp370 на 03.04.10, 13:31:

Мерси за отговора! А как точно се пие? Навсякъде пише че се пие по една доза на ден преди или след тренировка.

P.S. Знам че се продукта се казва GreenMagnitude :)

Пиеш го около 30 мин. преди започване на тренировката.В почивните дни,горе-доло по същото време в което си го пиеш в тренировъчните.

Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 11.04.10 17:18.

15.04.10
21:34

Здравейте,
искам да Ви попитам понеже и аз съм се насочил към Green Magnitude дали трябва в началото някакви зареждащи дози да се правят(не съм пил досега никога креатин) и ако трябва как точно!Или направо по 1 доза всеки ден да си го пия?
Благодаря предварително!!!

1 доза на ден,няма зареждащ период.

16.04.10
17:58

GreenMag e креатиновата матрица .. :)

17.04.10
13:24

До колкото разбрах се пие 30мин преди тренировка!Казаха ми,че не е добре да изпия протеина и веднага след това креатина.ИМа ли такова нещо или няма голяма разлика!
Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1