мнения и идеи за стак

01.04.10
15:55

днес ми пристигна поръчката с 2бр SAN - Tight!Xtreme (възползвах се от идеята на emzo); DS - Lean Xtreme; primaforce - BCAA powder; primaforce - L-Leucine. смятам да добавя към тях поне 5lb протеинова матрица (засега съм си харесал една на LG Sciences).
идеята ми е да почна със SAN (по предписание на производителя) + ВСАА и Леуцин (преди и след тренировка х 5гр от двете) + протеин сутрин и преди лягане. след приключване на първата опаковка ще направя десетина дена почивка и продължавам с втората опаковка SAN + Lean Xtreme + разклонените вериги и протеина.
в храненето смятам да редуцирам приема на въглехидрати (като количество и време на прием) и по този начин да намаля общия калориен прием ИЛИ да правя въглехидратно въртене. по отношение на тренировките - като махна гипса - кардио - на велото в къщи - или ще е рано сутринта (това ще ме лиши от част от съня), или ще е след работа (около 18:00) - HIIT - 3 пъти седмично. силовите ще са 3 дневен сплит - тежко (само за краката ще са по-леки поне в началото).
очаквам идеи и предложения за стакването - дали да правя почивка между опаковките Tight или не? как да стакна Tight и Lean?

01.04.10
16:15

За колко дни мислиш да изпиеш 1вата опаковка ?

01.04.10
18:23

80 хапа х 3/ден. ще почна с 1, втория ден 2 и тнт.

01.04.10
19:22

Ами ако смяташ, че ще си изчистил за 50 дни, без почивка.
Ако няма да ти стигнат - почини 10ина дни и наново.

02.04.10
05:22

почвам 20 дни само tight и след това включвам lean xtreme (3/ден) - 2tight + 1 lean сутринта, а следобед 2 lean + 1 tight. така става ли?
нямам много за сваляне засега (надявам се да не се омазня още покрай принудителната ми почивка с гипса), но са от гадните, труднопадащи мазнини :) надявам се и с останалото да не загубя много мускул

02.04.10
05:23

Мхм, идеално е така.

02.04.10
13:48

благодаря, emzo !

02.04.10
14:10

За нищо, драсни след време, как го усещаш Tight.

02.04.10
16:09

ще. може и ревю да направя, но то ще е за стака като цяло ... или да си подновя дневника ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1