16.03.05
21:32
Моят въпрос е-Кога ще публикувате интервюто с Ивайло?
Много скоро то вече е написано и всичко останало, но след известно време ще е качено.
по-здрави
16.03.05
21:36
Между другото той много скоро ще се включи във форума.Дори разбрах,че вчера е опитал,но неуспешно:)В този смисъл се възползвам от възможността да поканя всички състезатели по силов трибой да се включат във форума.Обединението прави силата.МОЛИМ!!!!
16.03.05
23:44
Аз използвам темата за да уведомя всички състезатели по Трибой да ми пишат лични съобщения за да им отправя по една оферта която повярвайте ми не бихте отказали.
Благодаря за вниманието.
17.03.05
00:03
Културисте,нещо не мога да ти изпратя лично съобщение,затова пиши ми на е-маил-djuja@abv.bg.
17.03.05
13:10
Djuja е прочут със своя усет към техниката и комуникативните нововъведения :? Сигурен съм че се прави на луд :twisted:
Сега сериозно :!: Аз живея заедно с Тошко и всеки ден виждам Иво. Такаче ако има нещо може чрез мен да се свържете 8)
И аз мога да потвърдя думите на Сашо,Джуджето е много навътре в компютърните технологии и въобще във всичко свързано с техниката.:)))) :twisted:
О4АКВАМ ГОЛЕМИ ГИРИ НА РЕПОБЛИКАНСКОТО ОТ ЦАЦАТА,СА6О88,И ДЖУДЖЕТО,ПОЖЕЛАВАМ ИМ УСПЕХ :wink:
Предполагам,че зад Ivo79 стои Ивайло Христов,или се лъжа?Мерси за пожеланията,Иво!Мисля,че ще оправдаем очакванията ти!Разгледай темите “Абсолютен шампион” и “Психическата настройка за максималното вдигане в трибоя.” доста са интересни:)Особено последната:)
07.05.05
21:57
На 28 май ще се проведе републиканското по лег на ста
дион Локомотив.Приемам облог от всеки който мисли,че
абсолютният шампион няма да се казва Ивайло Христов.
Моята пргноза е в диапазона 290-300кг.Не пропускайте
зрелището.Молим!