02.04.10
07:09
здравейте
пазя диета с цел покачване на мускулна маса и през 2-3 седмици винаги се наявам с много сладко и то късно вечерта..Защото просто не издържам. Какво става тогава? Лошото е ,че като се събудя на сутринта се чувствам адски тъпо. Толкова ли е фатален този 1-път на 2 седмици?
02.04.10
07:36
Щом се стига до там, че не можеш да издържиш и налиташ на сладко, значи калориите от храна са ти малко. Увеличи ги, е моя съвет. Или си избери един ден от седмицата в който да ядеш каквото ти падне, е така за психиката, но не на едно хранене да се натъпчеш, а през целия ден да си ядеш нормално но каквото ти е на душа. Принципно аз това го правя когато съм на отрицателен прием на калории.
Най-добре напиши горе долу какво ядеш през деня да видим дали ти е малко храната.
02.04.10
07:53
alleN, аз причината за това преяждане я знам,няма да я кажа да не ме помислите за наркоман ;)
мисълта ми е какво ще стане ще омазнея ли и ако да до каква степен? На всичкото отгоре пия монохидрат и като задържа вода и ако омазнея ще стане много лошо
Мнението беше редактирано от pierrecardin на 02.04.10 07:53.
02.04.10
08:07
Ако ядеш една вафла след тренировка, това едва ли много би ти развали формата особенно ако не се готвиш за Олимпия, но системното преяждане със захар е вредно, знам го от личен опит. Губи се смисъла две седмици да готвиш да носиш храна и да ядеш по часове, и само с едно хранене да махнеш с лека ръка на целия ти труд.
Никой не би могъл да ти кажа дали ще омазниш и колко, ако някой знаеше вероятно би се насочил към познаване на числата от тотото.
Опитай и сам ще разбереш.
02.04.10
11:17
от гледна точка на фитнеса или като цяло ? :)
02.04.10
12:46
Според мен веднъж на 15 дена не е толкова фатално,макар и вечер,но защо не се настроиш за закуска да се нахлепаш :) ,така ще е по добре.Типът тяло също е много важен,твоят какъв е?
02.04.10
13:28
тялото си го определям като горе/долу добре :)
преди да си оправя храната хапвах от всичко по-много и най-вече ядох вечер до пръсване в продължение на може би година и няколко месеца, кантара не е мръднал! А на ден изяждах какво ли не най вече сладко,хляб,пържено,разните му там хамбургери,банички. А в момента имам преса апък не съм я тренирам дори, на какво се дължи това? Имам чувството,че никога няма да мога да кача някой килограм било то в мм или сланинка :)
Мнението беше редактирано от pierrecardin на 02.04.10 13:30.
02.04.10
17:42
казано от pierrecardin на 02.04.10, 13:28:
...в момента имам преса, а пък не съм я тренирам дори, на какво се дължи това?
Добре видимата коремна преса не е следствие от това, че си правил милиарди коремни преси ежедневно в продължение на 10 години. Тя е резултат от подходящо хранене, което е снижило телесните мазнини до определена граница.
казано от pierrecardin на 02.04.10, 13:28:
...Имам чувството,че никога няма да мога да кача някой килограм било то в мм или сланинка
Имаш чувството... може и така да стане, да. Зависи как се храниш и как тренираш.
Ако това ще те успокои, днес изядох парче торта с доста лешници и шоколад + един шоколад отделно. Не съм правил такава шоколадова “атака” от 2 години поне... Утре ще ти кажа, дали съм се омазнил! :lol:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.10 17:43.
02.04.10
18:24
Незнам защо се чувстваш тъпо след като си имаш и преса,значи си с бърз метаболизъм и дали преяждаш,един ляб изяждаш ли :lol: ?
02.04.10
18:32
казано от Cholesterol.monster на 02.04.10, 18:24:
Незнам защо се чувстваш тъпо след като си имаш и преса,значи си с бърз метаболизъм и дали преяждаш,един ляб изяждаш ли :lol: ?
Този въпрос май не е насочен към мен, но аз не се чувствам тъпо, напротив! ;-P
Имаше повод и приятна компания... направих си кефа. Позволявам си го достатъчно рядко - там е изкуството.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.10 18:32.
03.04.10
09:59
Въпроса ми беше към автора,за теб знам,че не се “друсаш” често с марципанче :lol: .