whopper burger king

02.04.10
21:52

момчета напоследък имам нова мания-бъргър кинг :Д
значи имат един сандвич дето кърти мивки отвсякъде - http://whatthefoodisthis.com/wp-content/uploads/2009/06/bk-triple-whopper-main.jpg с троино месо е страшен.има страшно як и истински вкус на месо и се чудя дали наистина е така.гледах съдържанието на месото в 1 110 грамово кюфте е 40 мазно и 20 протеин а хлебчето е 50гр въглехидрат.как смятате дали месото е истински или химически боклук ?

Колко струва ...
ако кажеш, може да се направи икономическа обосновка на това, дали е възможно да е истинско месото според цената

02.04.10
22:52

7лв

03.04.10
06:13

казано от tra^la^la на 02.04.10, 21:52:

има страшно як и истински вкус на месо и се чудя дали наистина е така.

Досега за 4-5 пъти когато ми се е налагало да ям такива неща (единия път точно в бургер кинг, ама не в България ако изобщо има тук, че не съм виждал поне в София) така и не съм усещал вкус на месо, така че съм малко скептичен по въпроса.
Но тъй като никога не се знае най-добре се довери на собствените си вкусови усещания - и без това, в случая друг тест не може да се направи (е може де, ама чак пък толкова да се занимава човек...). Щом има вкус на месо го смятай като месо :)

Мнението беше редактирано от G33K на 03.04.10 06:14.

03.04.10
06:19

Нензма колко е истинско  “месото” в този бургер но за тези 7лв. ще си купиш 1кг. пилешко където ще има не 20гр.  ,а 200гр. протеин.

03.04.10
06:38

Викаш в едно 110 гр кюфте има 20 гр протеин? Аз на снимката виждам 3 броя вътре в сандвича. Тоест си набавяш 60 гр протеин на един път, но заедно с него и 120 мазнини, което е много.
На външен вид е просто убиец и ми потекоха лигите. :) Хапвай си го, хич да не ти пука.

03.04.10
06:53

Аз ям 3-4 пъти в месеца троен whopper, заради недостиг на време, засища страшно много, с три кюфтета и 300 грама телешко.

Относно това дали е истинско телешко или не, ако някъде по света се слага истинско месо в такива храни, то това ще е в Burger-a.

tra^la^la, къде ги видя 120 грама мазнини, като имаш само телешко, питка и салата?

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 03.04.10 06:55.

03.04.10
07:50

Ако толкова ви е мерак за сандвичи, Subway е вашето място. Гаранция е по-качествено от другите.

03.04.10
08:02

казано от Finish First на 03.04.10, 06:53:

Относно това дали е истинско телешко или не, ако някъде по света се слага истинско месо в такива храни, то това ще е в Burger-a.

4 реал или се бъзикаш?
иначе ей тука гледах - http://en.wikipedia.org/wiki/Whopper или тук - http://www.bk.com/en/us/menu-nutrition/index.html тройния уъпър вади 76 мазно 68 протеин и 50 въглехидрат.хайде да приемем,че хлебчетата мога да не ги ям,ама месото много ме кефи.ся,че 76 мазно и 68 си е протеин си е множко си е така  ама ако е риъл мийт ще е баси якото  :lol:

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 03.04.10 08:04.

03.04.10
08:10

Сто процента бъргара и събуей-я са като макдоналдс ,сещате се ...иначе и аз доста им се кефя на сандвидичите на събуей ,но знам колко е истинско месото...

03.04.10
08:31

Абсурд е да сравняваш Burger King с McDonalds и спрете да говорите наизуст.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 03.04.10 08:32.

03.04.10
08:35

http://www.bk.com/en/us/menu-nutrition/index.html

TRIPLE WHOPPER®
Three flame-broiled beef patties with two slices of American cheese, crisp lettuce, creamy mayo, red ripe tomatoes, pickles and onions–all on a toasted sesame seed bun. It’s once, twice, three times the tasty, and it’s waiting for you at BURGER KING®.
SANDWICH INFO
1160   calories   27g   sat. fat   205mg   cholesterol   11g   sugar   51g   carbs
76g   fat   3g   trans fat   68g   protein   1170mg   sodium

Българските може да са с малко по-различни стойности.
Аз такова нещо не бих ял, та ако ще и 15 истински телешки кюфтета да има.

Едит: Според сайта на БК, това са стойностите на 3-те кюфтета без нищо друго:

720   calories   24g   sat. fat   190mg   cholesterol   0g   sugar   0g   carbs
54g   fat   3g   trans fat   60g   protein   420mg   sodium

Мнението беше редактирано от Ensiferum на 03.04.10 08:57.

03.04.10
08:56

казано от Finish First на 03.04.10, 08:31:

Абсурд е да сравняваш Burger King с McDonalds и спрете да говорите наизуст.

защо си на това мнение?би ли се обосновал :)

след първия ми сандвич от бъргъра мога д акажа,че няма нищо общо на вкус с mcshit.затова и пуснах темата ;)

едит:
720   calories   24g   sat. fat   190mg   cholesterol   0g   sugar   0g   carbs
54g   fat   3g   trans fat   60g   protein   420mg   sodium  

За 3 кюфтета звучи ок(все пак 3 са си доста). 1:1 мазно към протеин мисля,че за по-мазните меса е нормално съотношението.3 грама гадни мазнини,а тези 24 satured какви бяха?наситени?

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 03.04.10 09:08.

03.04.10
08:59

казано от Тони1 на 03.04.10, 08:10:

Сто процента бъргара и събуей-я са като макдоналдс ,сещате се ...иначе и аз доста им се кефя на сандвидичите на събуей ,но знам колко е истинско месото...

Макдо е направо извън всякакви класации. За Събуей съм позитивен , защото съм го чувал от човек , който е работил там.

03.04.10
09:33

За събуей не бъди,защото и аз съм чувал от хора ,които работят там ,точно обратното....не знам колко са ти били близки хората...
Не мога да разбера не виждате ли по магазините какви боклуци ви продават ,а ка моли по тези вериги ,които могат да си позволят къде къде по големи нарушения без никой да ги закача,имал съм контакт с доста хора и според всички,всичко на пазара е фалшиво...
@финиш обясни наизуст :)

06.04.10
18:07

някакви други мнения дали в бъргъркинг има ИСТИНСКО месо или НЕ ?

На мен ми е много вкусно, определено... предпочитам Burger King пред всички други вериги за бързо хранене.
Дали месото е истинско - трудно може да прецени човек, който не е надниквал по-подробно в кухнята им.
В моите очи е относително скъпо (ако приемем, че е качествено). Хммм... не съм ял тяхна храна от миналото лято всъщност...

07.04.10
10:03

казано от Кольо Пияндето на 06.04.10, 18:10:

На мен ми е много вкусно, определено... предпочитам Burger King пред всички други вериги за бързо хранене.

x2

казано от Кольо Пияндето на 06.04.10, 18:10:

В моите очи е относително скъпо (ако приемем, че е качествено).

Точно относително високата му цена ме кара да мисля(и да се надявам),че месото вътре е истинско и следователно добро за консумация.

16.04.10
05:02

Здравейте!
Работя в Бъгър Кинг вече година.
1. Мога да ви кажа, че месото е страшно добро, не е на 100% чисто говеждо, все пак си личи, че не е стек ;) .
2. Бъргъра, ви може да бъде бъде много по-малко мазен, ако пожелаете да се махнат сосовете му, и заедно с това поиската повече зеленчуци вътре.
3. Много по-здравословно е от макдоналдс, защото самото месо е по-различно и то се пече на скара, докато при тях е най-плоча.
4. НИКОГА не сравнявайте BK с mc’s, а пък камоли със Subway.(1-те две заради качеството на храната, а Subway са съвсем различна категория)
5. Всеки ден(образно казано) на работа ям по 1 двоен whopper(без никакви сосове и с МНОГО зелечуци), със салата и вода(каквото може и да бъде вашето меню, вместо картофи- салата и а вместо газирано- вода) - къде къде по-здравословно от мак-а.

Ако има още нещо питайте, ще се радвам да ви отговоря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1