03.04.10
10:33
Здравейте.
С много бавен метаболизъм съм (висок и слаб), 1 година тренирах бойни изкуства и покачих 7 кила като ям всичко без изключение, но сега започнах работа и няма време за тренировки, но проблемът е там, че започнах да свалям килограми... На работата пробвах да ям пици, след това 2 банана с кисело мляко и мед в блендер, но нямаше ефект.Дайте точни рецепти какво да хапвам на работа (8 часова) и да не е все пак много скъпа примерно пържоли и тнт, че всеки ден ако ги ям ще фалирам :D
помагайте хора, разгледах из форума, но не открих кой знае какво различно от банани с кисело мляко или сандвич с месо и бадеми (ориз няма как да нося)
Проблемът е там, че започнах да отслабвам
Защо да няма как да нисиш ориз?! Точно той може би е най-лесен за носене - слагаш го в една кутия, зимаш си една пластмасова лъжичка и ето ти едно хранене ;) аз понякога преди даскало си зимам от китайския ориз, казвам да ми го сложат за вкъщи и по някое време в даскало трескам половин кило ориз и съм АЗ :D иначе ориз, яйца, банани са много лесни за носене където и да е...а в тези кутии може да сложиш много видове “манджи”.