01.04.10
16:28
Здравейте , имам Superior amino 2222 150 caps на optimum и мисля да ги приемам по 10 хапа само в тренировъчен ден , понеже са малко , та мисля да вземам 5 хапа като излизиам от вкъщи и тръгвам за залата , а въпросът ми е след трен кога е по добре да зема другите 5 - веднага със креатина и декстрозата или след 20 мин с протеина ? и също добре лие така 5 преди и 5 след трен или направо да ги удрям 10 наведнъж след трен ?
02.04.10
19:22
За мен по-добрата идея е прием на две части, преди и след влака.
Не виждам проблем да комбинираш аминокиселините с креатин и декстроза след влака.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.10 19:24.
Ахам значи е по добре 5 преди и 5 след пък за след със декстроазата питам защото да не би да се използват за енергия или нещо такова ама явно не :)
02.04.10
19:30
Всъщност бих те посъветвал да пиеш аминокиселините по време на тренировка, но... това е малко неудобно, когато са на таблетки. Е, и малко в противоречие с “каноните”, но пък хич не е лошо като практика.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.10 19:30.
1 час преди тренировка пий дозата амини, а след тренировка изчакай да минат 20-ина минути и тогава ги пий. Да ти кажа, при положение, че пиеш доза протеин след тренировката, аз бих спестил амините за по-натам през деня (или да има повече за следващия ден).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.04.10 16:24.
Значи не като тръгвам към залата ами по рано трябва да ги изпия първите 5 , а после ако не след трен има ли смисъл тогава да запазя 5 за нетренировъчните дни или пък направо 10 преди тренировка ?
казано от hardrlz на 03.04.10, 18:57:
Значи не като тръгвам към залата ами по рано трябва да ги изпия първите 5 , а после ако не след трен има ли смисъл тогава да запазя 5 за нетренировъчните дни или пък направо 10 преди тренировка ?
11гр амини са тези 5тбл. Според мен е достатъчно 5-6тбл преди трен. Останалото си го разбрал.
Не са :) И аз се почувствах доста избоцан след като разбрах , че когато са 150 tabs една таблетка е 2 грама , а когато са 150 caps 2 капси са 2 грама което прави 1 капса 1 грам и те в нетришъна сложили на 150 caps инфото за таблетките което е и аз са подведох ... и интересното е , че цената на 150 caps i 160 tabs е същата не мога да ги разбера оптимум какъв е смисълът след като всеки ще си купи таблетките и ще вземе двойно по-голямо количество аминокиселини , но заблеяните като мен да не се подвеждат и да взимат табс :)
Не искам да отварям нова тема,за това ще пиша тук .Денят ми е мн натоварен и тренирам по 2 пъти .Сутрин съм в залата , следобед футбол,професионален футболист съм и се занимавам сериозно от няколко години с фитнес.Въпроса ми е ще ми помогнат ли по някакъв начин amino 2222 ще имам ли повече енергия,ще възстановявам ли по-бързо,едва ли мога да очаквам чудеса от тях,но...ги има на промоция 50 евро 2 кутии 300 хапа плюс още една 150?Исках да си взема телешкия протеин на Carnivor,но разбрах,че са го спрели от производство,както и да е.Също така се чудя дали да не се насоча към Nitrix на BSN,препоръчаха ми го,давал мн сила и енергия.Знам,че продуктите са коренно различни,но ако може някой да ми каже кое ще е по-удачния избор за ситуацията и натоварванията ми, ще съм благодарен.