Защо качвам предимно на задник и на крака ?!?! Защо?!

28.02.05
14:27

Здравейте! Моля за компетентен съвет...От няколко месеца тренирам,вече виждам и първите резултати, по ръцете и гърдите, които още повече ме амбицират,НО! Сложил съм доста сланинки по задника и горната част на бедрата,хвърлил съм се в някакъв ужас,нищо старо вече не мога да обуя.Мисля,че се храня добре,т.е. по-скоро не е резултат от некачествена храна, може би малко прекалих с въглехидратите,а и вначалото започнах със SUPER MASS GAIN на Нутрим /кой ти знае!/,сега съм на  PRO GOLD 90.
Притеснява ме следното нещо:Ако започна НВД,да не ми се стопят и малкото мускулчета, коита успях да направя?! Да се откажа ли от 4-я ден, който ми е за крака и да правя само кардио ,например??
Взех си L-carnitin, но ме съмнява да има резултат, без диета,просто ей така..
Моля ви за съвет!!!
Искам да продължа да раста с горната половина от тялото си и...
да свалям от долната половина !!!
Как да го постигна?! :?:  :!:

X_

28.02.05
15:06

направи леки корекций в храненето,намали ккл за сметка на въглехидратите,но не стигай чак до НВД.Мисля,че не е необходимо да пропускаш трена за крака,просто намали почивките между серийте,прецени и ако решиш вкарай още упражнения или увеличи повторенията.Но проблема ти идва от храненето,на това наблегни.

28.02.05
15:20

Ами не искаш малко де(растеж горе, релеф долу)...но наистина не пропускай тренировката за крака, може само да вкараш и друга мускулна група с тях, ако не  прави предмишница и корем заедно в същия ден. Намали килограмите, т.е. не гони макс в клековете и лег-пресата. Аз например клякам по 12-15 пъти с по-лека тежест като 1-во упражнение, после правя екстензия и задно бедро в суперсерии и 2 упражнения за прасец. Не целя максималните кг за краката, защото съм нисък и по едно време направих масивни крака и изглеждах като трол :P .НО, щом замазняваш на краката и задника -наистина тр. да коригираш храненето.

Успехи!!!

SE

03.03.05
14:26

Защото такъв сперматозоид е оплодил яйцеклетката няма смисъл да тренираш откажи се генети4но си обре4ен

DO

03.03.05
16:00

хаха не обръщай внимание на последния пост , мен лично ми е писнало от  гледане на постове които с нищо не помагат такаче не го гледай (това е личното ми мнение )
сорри за офтопика но се иЗнервИх

04.03.05
20:34

Аарон твоят проблем е често срещан така че ти пожелавам успех  :wink:  Se7 на теб мога ли да ти  ЕБА М.....А

07.03.05
12:36

————————-извън темата————————
Аааа, хаиде да запазим добрия тон. Всеки има право на мнение. Обиди не се допускат. Никой не печели от тях, нали...
————————-извън темата————————

09.03.05
23:55

Смисъл да тренираш има и то голям, така че въобще не обръщай внимание на se7! Ами може примерно преди краката да вкараш някоя друга мускулна група която тренираш през някой от останалите три дни, може и малка мг да е. Така ще може да обърнеш повече внимание на горната част на тялото. Дай приоритет на групите които искаш да растат. Добре е да правиш кардио от рода на бягане или качване на стълби, е с подходящо за кардио темпо нали  :wink:  Бягането гори и мускули ако не внимаваш! Съобрази кардиото с деня тренировка на краката, за да не се получи много на куп. Обърни внимание на диетата, както и останалите ти писаха! С L-carnitine без подходяща диета едва ли ще изчистиш мазнините. Прави повече повторения за краката - минимум 12 (15-20).

[V

10.03.05
19:49

Хмм ... мисля че на това не му е мястото тук защото искам да попитам за тренировката си за крака.Имам същия проблем.Мъча краката до краен предел но.... пак растат ;[ Казаха ми да правя Лег Екстензии в суперсерия с Клек.Много добре се отразява но пак растат.Ако може някои да каже ако е имал същия проблем и по някакъв начун е успял да ги смали.До колкото знам трябва да се тренират с големи повторения.а3 по малко то 15 не правя.Моля помогнете ;( М/у другото сум на НВД

10.03.05
22:01

Taka.Значи момчета аз имах такав проблем.Аз тренирам плуване и сас плуване ми са оправиха краката бедрата пораснаха и смалих гъза....но шрасците ми куцат.Това лято тренирах здраво крака и тренирах-напади(има голям ефект) и велоаргометара ми помогна да смъкна гъза и също степера асдки много помага.Оправих си горе долу краката и гъза ама има още за сваляне.Да ви кажа трябва да се преложи НВД и трябва аеробика няма начин само така ше може да се смъкне гъза а за краката няма нищу по хубаво от клековете.това е ако сам помогнал на някой ще бъда много радостен  :wink: УСПЕХ

15.03.05
21:34

Аз пък се чудя, какво би станало ако се прибегне до крайност. Имам предвид нещо от сорта на 50-100 повоторения клекове или нещо друго с което да ги изкъртиш, да ги претренираш, да ги разчекнеш, така че да не можеш да излезнеш от залата. Някой спец да каже

15.03.05
22:41

Според мен просто си трябва диета, било то строга или по-лекичка. Ако искаш краката да не ти растат просто не ги тренирай, но това не е начина. Всеки разумен човек знае, че за да се свалят мазнините са нужни диета и аеробика. Токова нещо като трениране за релеф няма, ако ще да правиш по 3000 броики, само ще развиеш червените мускулни влакна(на които капацитетът на нарастване клони към 0). Поблемът при тебе е, че задържаш повече мазнина в долната част на тялото (и аз съм така). В случая бих ти препоръчал диета, и не се притеснявай, че ще свалиш, диетата ще изостри метаболизма ти и ще отлкючи повечко от потенцяла ти след като я спреш. А иначе и аз навремето съм правил щуротии от сорта на 30 минути клялане с тежест и това не води до резултатите които целиш.

16.03.05
23:07

Аз лично спрях да ги тренирам, когато разбрах, че съм генетично обременен с бързо растящи бедра и седалище. Седалището е най-голямата мускулна група, а най-нежеланата за растеж - как пък да не спра.
В резултат все още си влизам в джинса, в който влизах и преди да кача от 80кг на 90кг. Понатрупа се мазно, но като направиш чистачката ще имаш слаби бедра и широки рамене, повярвай ми.

И най-важното:
Не позволявай на корема да расте. Той е най-важната мускулна група, колкото и да си як, имаш ли шкембе то ебава майката на целия пейзаж. Заради него сега всички ме бъзикат, че съм дебел :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1