03.04.10
12:04
в момента съм на монохидрат (скайтек) днес ми е 4 ден ще го пия до 20-25 април и смятам в средата на Май месец да взема една кутия N.O. Explode има ли проблем с монохидрата? Трябва ли да направя по-голяма почивка от него? Да не стане така ,че да си дам парите за бустера апък аз да съм ‘наяден’ с креатин и да не ми действа както трябва?
Не..ще му усещаш ефекта,но по-добре направи по4ивка около месец с креатина за всекислучей.
казано от pierrecardin на 03.04.10, 12:04:
в момента съм на монохидрат (скайтек) днес ми е 4 ден ще го пия до 20-25 април и смятам в средата на Май месец да взема една кутия N.O. Explode има ли проблем с монохидрата? Трябва ли да направя по-голяма почивка от него? Да не стане така ,че да си дам парите за бустера апък аз да съм ‘наяден’ с креатин и да не ми действа както трябва?
За какво действие говорим тука? Азотния бустер освен да те напомпа по време на тренировка друго значително не виждам с какво може да ти допринесе и освен да вкара повече кръв в мускула и да го напомпи.
Много изгоден бустер е White Flood (Controled Labs) - осигорява ти 50 зверски напомпвания по време на трен, друг продукт с толкова дози НЯМА за такъв период. Няма да сбъркаш, но ако ме питаш не ти трябва взимай креатин + протеин + амино и ще си 6.
В момента приемам WF, но не мисля (не казвам 100%) да пробвам пак - няма голям смисъл освен както споменах горе да те напомпа по време на трен и да ти изкочат вените, което може да стане при някои тела и без този суплемент ;-)
Успех!
Да попитам и аз след като испия N.O. Explode да взема ли друга добавка, креатин,протеин,трибестан? или чисто си продалжа.
04.04.10
19:26
А защо не пробвате нещо което не е на основата на аргинина, цитрулин и т.н.?