FitCityGym-Бургас на 2 години!

BU

03.04.10
10:34

Приятели, нашата зала днес навърши 2 години. Искаме да благодарим от сърце за ПОДКРЕПАТА на всички наши членове, на тези които не са наши членове но са тренирали в FitCityGym и на всички наши колеги и партньори из страната!

Благодарим Би,

LOVE

От екипа на FitCityGym

Малко на патерици, но честит рожден ден.
Пожелавам ви винаги да сте най добрия фитнес в град Бургас, а на мен си пожелавам на петия Ви рожден ден, ако не сте фалирали да ме поканите  :cheese:

;)
Честито. Всяка година по един нов клуб.
Тъкмо сега имах колебание понеже ми се тренираше фитнес дали да не тръгна към вашия, че всичко в центъра е затворено, но реших че вече е късно и докато стигна я останал половин час за трениране, я не.
Айде. Таз година минаваш метър - само с тема.
Догодина трябва и почерпка.

04.04.10
21:30

Честито, Ице! Желая ви все повече фенове и посетители през 3тата година :)

04.04.10
21:54

заличката  е перфектна,жалко че живея чак в Братя Миладинови и не мога да ходя чак до Меден рудник за зала :) Ходил съм 1-2 пъти и атмосферата,отношението е супер! Само така :)

05.04.10
08:13

Поздрави и още повече клиенти!

05.04.10
09:18

ЧРД! И да си направите сайт, че трудно се намира информация в Интернет.

Мнението беше редактирано от velislavs на 05.04.10 09:19.

08.04.10
11:59

Ще ми кажете ли адреса на залата, защото няма никъде информация и ценова листа? И също така с линия 211 от старата поща, до самата зала колко време път има?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1