Заешко ???

31.12.09
14:29

- Подходяща ли е заешкото за период в покачване на мусколна маса?
- Бедно на мазнини месо ли е ?
- С кое бихте го сравнили по % мазнини с пилешкото,телешкото,агнешкото или свинското ?
- За кой тип диета е подходяща конкретно заешкото?
- Кога мога да консумирам заешкото?
- Колко често мога да консумирам заешкото?
- В комбинация с какво е по-добре да консумирам заешкото и с какво не е подходяща?

Някой може ли да ми отговори на тези въпроси,моля ???

Благодаря на целия екип от сайта за вниманието което ми обърнахте на всичнки мои въпроси до сега  и се надявам да мога да задавам още и да са полезни на всеки :)

Темата беше редактирана от Julius на 31.12.09 14:36.

31.12.09
16:28

Всеки вид месо е подходящ за всяка диета. Месо, каквото и да е, можеш да консумираш когато ти се яде и колкото често можеш да си го намериш от чисти източници.
Конкретно заек - мисля, че е малко по-мазен от пилето, макар че сигурно зависи от конкретния индивид, но със сигурност не ще да е много повече. В комбинация с картофи на фурна става добре, други рецепти не знам, защото напоследък познатите ловци специализират в прасета и като цяло не съм ял много пъти  :lol:

Мнението беше редактирано от G33K на 31.12.09 16:28.

04.01.10
18:14

казано от G33K на 31.12.09, 16:28:

Всеки вид месо е подходящ за всяка диета. Месо, каквото и да е, можеш да консумираш когато ти се яде и колкото често можеш да си го намериш от чисти източници.
Конкретно заек - мисля, че е малко по-мазен от пилето, макар че сигурно зависи от конкретния индивид, но със сигурност не ще да е много повече. В комбинация с картофи на фурна става добре, други рецепти не знам, защото напоследък познатите ловци специализират в прасета и като цяло не съм ял много пъти  :lol:

Благодаря :)

27.01.10
11:06

Екстра е заек!
Може леко да го задушиш в тиган и после в гювече във фурната.
Лошото е, че тези които продават в повечето случаи изглеждат като изгладнели котки, много мършава работа.

27.01.10
17:51

казано от armando на 27.01.10, 11:06:

Екстра е заек!
Може леко да го задушиш в тиган и после в гювече във фурната.
Лошото е, че тези които продават в повечето случаи изглеждат като изгладнели котки, много мършава работа.

‘’като изгладнели котки,” :Д прав си :)

04.04.10
13:59

Да ви кажа изглеждат така щото просто са си такива сега отскоро ям някакви зайци дето бута им е 2 пъти колкото пилешкия и мисля че не е толкова мазно,а самия заек е огромен явно е нещо от породата там нзм

04.04.10
14:02

казано от Georgi на 04.04.10, 13:59:

а самия заек е огромен явно е нещо от породата там нзм

Или от инжекциите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1