03.04.10
11:33
Решил съм да си взема креатинова матрица но се колебая коя да е:
1: SizeOn Max Performance
2: Green Magnitude
Кое бихте ми препоръчали и защо >?
Този въпрос се задава всеки ден във форума и за да те объркам още повече ще ти кажа да си вземеш Universal Storm, защото и аз си го взех, че беше най-тънко :-)
03.04.10
15:06
cellmass…
Още се колебая дали да поръчам новия Сайз он ,само се притеснявам да не дам 110лв. и накрая ефекта да е +1кг. мм и малко повече сила .
А другия вариянт е Греен-а + Джакед (тези двете ми излизат 140лв ) -А тази комбинация ме спира ,че сутрин като стана и като ям няма да има кога да го пия на празен стомах защото после бързам за даскало
03.04.10
21:47
Както и да го гледаш креатинова матрица + азотен буустър е по-добре от само креатинова матрица. Иначе съм пил стария Сайз Он и сега пия GM, не мога да поставя едното пред другото - вършат си работата и двете. Отделен въпрос е, че като че ли се отказах от креатинови матрици за в бъдеще. Вече има доста голям избор на различни форми на креатина, стига да знаеш коя ти действа, “цикъла” с креатин може да излезе и 20-30 лв :)
Спрях се на:
—————Green magnitude + jacked——————
и на
————IntrAbolic + IntraXcell———————
и към тях ще добавя протеин + витамини .
Кой от тези 2 стака бихте ми препоръчали ?
Мисля да е 2-рия вие какви ще препоръчате ?
Мнението беше редактирано от k1r1I на 04.04.10 07:00.
двата варианта няма нищо общо
аз бих избрал IntrAbolic + PreSurge
Мнението беше редактирано от karlo на 04.04.10 09:53.
Ами дефинирай какво искаш да постигнеш? Ако целта ти е маса естествено, че първия стак. Най-добре се поразрови из форума, защото на въпросите ти вече е отговаряно.
казано от kao на 04.04.10, 09:47:
Ами дефинирай какво искаш да постигнеш? Ако целта ти е маса естествено, че първия стак. Най-добре се поразрови из форума, защото на въпросите ти вече е отговаряно.
Искам да кача кг. ,че тези в момента са ми малко :(
И май ще бъде Греен-а или Сторм + Джакет
А и 110лв. за креатинова матрица нещо не ми се дават при положение ,че Греен-а е на цена от 85лв. и стига за 80дни.
Мнението беше редактирано от k1r1I на 04.04.10 11:25.
За мен най-добрия креатин е кре-алкалина.....забележи че не споменавам нито марка нито производител(вносител).....просто формата от която мисля,че се извличат най-много ползи с най-малко минуси.Поздрави!
казано от karlo на 04.04.10, 15:15:
За мене е най-добрия 2-Oxopropanoate , докато не намеря следващия :)
Креагеник на Wieder, ако е креалкалин значи съм го пробвал,дава повече сила,за маса не видях полза
казано от karlo на 04.04.10, 15:17:
казано от karlo на 04.04.10, 15:15:
За мене е най-добрия 2-Oxopropanoate , докато не намеря следващия :)
Креагеник на Wieder, ако е креалкалин значи съм го пробвал,дава повече сила,за маса не видях полза
За този продукт на Weider не съм чул много добри отзиви,между другото те си имат собствен кре-алкалин,който аз не съм пробвал и не мога да дам мнение от първа ръка.Това с масата е как да ти кажа,ако очакваш кре-алкалина да те изстреля с 10-15 кг нагоре това не е твоя продукт.В такъв случай по-добре си взимай монохидрат и не си хвърляй парите на вятъра.Виж ако искаш едни 3-5 кг +нагоре,което да не е за сметка на качеството(неоводнени) и увеличение на силата, тогава може и да ти е интересен.Един от минусите за мен на обикновения креатин е задръжката на вода,друг е превръщането във креатинин(вреден за бъбреците),т.е. от тези 10ина грама,които се взимат на ден в поддържащата фаза сигурно 2-3 грама отиват по предназначение и тнт....накратко единствено от кре-алкалина досега не съм задържал вода,а съм пробвал почти всичко на пазара.
Мнението беше редактирано от малкия113 на 04.04.10 15:43.
казано от karlo на 04.04.10, 16:30:
Пирувата как го усети ?
писах ти на лични да не спамим повече темата
04.04.10
17:58
Green Magnitude + Jack3d e доста интересна комбинация.Аз лично бих пробвал нея със сигурност в близкото бъдеще.Jack3d не съм ползвал, но като цена излиза тънко, а и доста хора са предоволни от продукта.От GM лично съм останал предоволен, просто страхотен продукт.
казано от RogerF на 04.04.10, 17:58:
Green Magnitude + Jack3d e доста интересна комбинация.Аз лично бих пробвал нея със сигурност в близкото бъдеще.Jack3d не съм ползвал, но като цена излиза тънко, а и доста хора са предоволни от продукта.От GM лично съм останал предоволен, просто страхотен продукт.
Май само аз съм нон-респондър на тоя продукт :(
казано от малкия113 на 04.04.10, 15:15:
Един от минусите за мен на обикновения креатин е задръжката на вода,друг е превръщането във креатинин(вреден за бъбреците),т.е. от тези 10ина грама,които се взимат на ден в поддържащата фаза сигурно 2-3 грама отиват по предназначение
На мен ми се върти един въпрос из главата, като забравим за ефективноста на двата продукта, дали креатиновата матрица би била по-безвредна за бъбреците от обикновенния монохидрат?
Мнението беше редактирано от fqls на 04.04.10 20:56.
04.04.10
20:58
Би трябвало, ако не съдържа моно.
казано от k1r1I на 03.04.10, 11:33:
Решил съм да си взема креатинова матрица но се колебая коя да е:
1: SizeOn Max Performance
2: Green Magnitude
Кое бихте ми препоръчали и защо >?
Би ли споделил от къде си намерил SizeOn Max Performance ?
казано от k1r1I на 06.04.10, 06:54:
http://www.predatornutrition.com/pd-sizeon-max-performance-349lb.cfm
И аз тук го гледах, но мислех, че в някой от българските сайтове го има? Иначе от тук накой поръчвал ли е да каже колко излиза доставката и за колко време?
казано от mazdaFan на 06.04.10, 08:17:
казано от k1r1I на 06.04.10, 06:54:
http://www.predatornutrition.com/pd-sizeon-max-performance-349lb.cfm
И аз тук го гледах, но мислех, че в някой от българските сайтове го има? Иначе от тук накой поръчвал ли е да каже колко излиза доставката и за колко време?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42006/