Ябълков оцет на капсули при НВД?

NI

26.02.10
12:48

Да попитам противопоказно ли е да се взима ябълков оцет на капсули, когато се спазва НВД?

26.02.10
12:49

А целта е? Да ходиш по голяма нужда веднъж на 3 дни ?

NI

26.02.10
13:13

казано от velislavs на 26.02.10, 12:49:

А целта е? Да ходиш по голяма нужда веднъж на 3 дни ?

Целта е допълнително топене на мазнините...затова питам дали има смисъл

04.03.10
14:51

аз мисля че няма абсолютно никъв смисъл, не съм го пробвал тоя оцет, но нито ябълките не са много за нвд нито оцета ...

05.03.10
05:25

http://www.bb-team.org/articles/3758

Ябълковият оцет:

-подобрява метаболизма и е важен фактор при изгарянето на мазнините;
-осигурява всички жизненоважни вещества при редукционни диети и др.

Какво му е неподходящото?

05.03.10
08:22

Ябълковият оцет:

-подобрява метаболизма и е важен фактор при изгарянето на мазнините;
-осигурява всички жизненоважни вещества при редукционни диети и др.

Би ли ми обяснил какъв фактор е ябълковия оцет при горенето на мазнините, къде и как участва в този процес?
Сериозно ли вярваш, че оцета съдържа “всички жизненоважни вещества при редукционни диети” ?????????????

05.03.10
12:46

Не вярвам сериозно в нищо подобно. Достатъчно е ако има и някои от тези жизненоважни вещества.
Не бих могъл да ти обясня какъв фактор е оцета при горенето на мазнини, казано е, че ускорява метаболизма, което ако наистина е така, би било полезно.
Разбира се, ако тези свойства не му се само приписват... Чувал сам и преди подобни неща за ябълковия оцет, затова и не съм отхвърлил веднага статията като не особено точна...

05.03.10
15:04

Слагайте по салатите и това е, капсучли, хапове, няма смисъл :)

06.03.10
09:08

Няма никакво “жизнено важно” вещество в ябълковия оцет.
Жизнено важните вещества, които трябва да си набавяме с храната си имат определение и то е: Витамини.
Ако не си ги набавяме - се разболяваме от специфична болест, за витС, например е скорбут.
Ако не си набавяш ябълков оцет от храната - няма да се разболееш от нищо
:)
Тоест нищо “жизнено важно” няма в него.
Също така няма и “вещества”. Има само и единствено Оцетна киселина.
Ябълковия оцет, който има лечебни свойства е известен от столетия и не е от ябълки, а винен оцет, който отлежава в бурета от ябълкови дъски 15,20,25 години и от това придобива някакви полезни свойства. Но той не е на капсули, синтезиран в някой хим. комбинат.
Със същия успех (а може би и с по-голям) може да ядеш счукани грамофонни плочи - те поне няма да ти дразнят стомаха, а също ще ти убият апетита.

04.04.10
18:14

Ябълковия оцет помага за метаболизма и има смисъл от него при ВВД ...............при други режими незнам но би трябвало пак да помага

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1