до колко са вредни азотните бустери и дали ми е време да ги пия

07.02.10
21:36

Здравейте!
на 16 съм тренирам от 6 месеца и искам да взема нещо по-така например азотен бустер.до сега съм пил 100% голд стандарт на оптимум.
за моя стаж какво може да ми препоръчате
чувал съм че са вреднички но ако се взимат по указание няма да има никакви проблеми.
мога ли да ги взимам и двете едновременно или да прекъсна протеина.
чувал съм че има почивка от 1 месец ако не се лъжа и после пак се започва да се пие през този месец спада ли мускула

КК

07.02.10
21:43

На тия години според мен си хапвай, пий си протеина и резултатите ще са огромни, азота не е от най-основните неща, че да си струва да си товариш сърцето, евентуално някаква креатинова матрица, ако толкова си решил.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 07.02.10 21:44.

07.02.10
21:54

От протеина не се почива,това е храна.Все едно 1 месец да спреш да ядеш.
Я несе занимавай с такива добавки докато стажа не ти стане година,две.Ти сега имаш още какво да изпълваш от потенциала си.

08.02.10
14:06

Азотните са уникални ,но на този стаж и години НЕ!

Мнението беше редактирано от Николаи на 08.02.10 14:07.

08.02.10
15:59

Не са от най-безвредните...

08.02.10
17:21

казано от asdasd на 08.02.10, 15:59:

Не са от най-безвредните...

На какво и по какъв начин вредят?

DE

04.04.10
19:58

И аз взимам азотни буустери даже токулщо пуснах 1 тема ,че малко проблем имах , ами знам ,че ти разширява кръвоносните съдове което не е много добре ...

05.04.10
09:54

казано от dedinoergen4e на 04.04.10, 19:58:

И аз взимам азотни буустери даже токулщо пуснах 1 тема ,че малко проблем имах , ами знам ,че ти разширява кръвоносните съдове което не е много добре ...

и защо не е добре?

ГН

06.04.10
11:19

Когато питат 14-16 годишни, не се притеснявайте директно да има отговаряте - да, вредни са! Без обяснения. Не може всеки път да се обяснява. Да приемат, че за тях са вредни.

06.04.10
15:20

Много глупав начин на мислене... и като му кажеш че са вредни... и малко по-надолу като прочете колко са яки и веднага ще си купи.

Много по-добре е да бъде информиран един начинаещ за да може сам да си направи правилният избор - кое би действало най-добре за него и кой е точният продукт.

А точно от криене на информацията се получава честото използване на стероиди от подрастващи, защото никой не им обяснява какво точно правят. Като добавим концепцията за забранения плод... и нещата стават ясни.

DE

06.04.10
16:58

ЛоЛ ... азотните буустери спадат в групата на стероидите ? Значи ги спирам! И преди да започна да ги пия изчетох инфото за продукта ... :]

20.04.10
22:00

много хубава тема и все пак никой нищо не каза, нещо конкретно по въпроса колко са вредни. Аз съм на мнение че всичко което ти ‘изфорсирва’ организма е вредно, а когато става въпрос за сърцето, трябва добре да сме информирани, дори безкомпромисни, защото се замислете реално - 10 години красота, след това ще ходиме с апаратчетата!

21.04.10
07:40

по тази логика, най-добре изобщо да не тренираме - изфорсирваме си организмите. дори при хубав секс, сърцето ти работи на два пъти по-големи обороти от нормалното, което би означавало 2 пъти по-голямо износване ... освен и секса да спрем ... :) то и големите количества протеин товарят бъбреците, но не съм забелязал някой да се е притеснил от това.
разширявайки кръвоносните съдове, азотните бустери би трябвало дори да облекчат работата на сърцето.

Преди да кажа на някой какво да пие го питам как тренира. Много често като спре да прави тренировката, заради която Рони се отказа от състезателна дейност, и нещата си идват на мястото. Все пак е трудно с легални добавки да се справиш с натоварване, което профитата на стероиди не правят...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1