04.04.10
15:57
Бихте ли ми помогнали със съвет кой от двата продукта е по - добър за качване на маса?
Темата беше редактирана от Dimeca на 04.04.10 16:03.
Според мен заложи на Сайз он-а,по-известен и доказал продукт е сякаш.Не мисля,че ще останеш недоволен от комбинацията сайз он,протеин и много важно адекватна диета за целта :);)
“Според мен заложи на Сайз он-а,по-известен и доказал продукт е “...Мисля,4е може и за 2то продукта да се каже това.Ина4е по-добре да те посъветват хора,които са ползвали Метил мас-а а за Саиз он-а ..като ка4ество са по4ти еднакви с Гриин Маг и Селлмас. :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 04.04.10 19:22.
Аз бих заложил на Метил мас, защото е по-комплексно действащ продукт (не, че СайзОн не се е доказал де). Скоро мисля за започвам MethylMass + NO Xtreme на EST, надявам се да остана с добри впечатления които да споделя после тук.
Преди няколко месеца ползвах Метил Мас, а сега ползвам НО Ексрима. Личното ми впечатление е, че Метил Маса ми даде повече сила и напомпване. Доколкото става въпрос за качване на МАСА и двата продукта по-скоро са грешен избор, според мен не си прочел достатъчно добре как действат.
05.04.10
15:14
Не трябва да има това “или”, ами зимай и комбинирай двата продукта :)
Кое ще е по-добре.Ако взема да пия два месеца Size on.Или ако комбинирам(за един месец)-Size on i Methyl mass ?
Мнението беше редактирано от Dimeca на 15.04.10 04:08.
Двумесечния ще е по-добре! И незнам защо му викаш цикъл, това не е някъв медикамент ,а просто креатинова матрица :D
казано от mitko на 14.04.10, 19:40:
Двумесечния ще е по-добре! И незнам защо му викаш цикъл, това не е някъв медикамент ,а просто креатинова матрица :D
x2