Gaspari Nutrition - 4 most anabolic stack (поръчка от USA)

06.04.10
06:44

Ако има някой правил поръчка от САЩ и по специално от сайта netrition.com моля нека съдейства.Така,стака ми излиза около 215-20лв. като цена(тука в БГ сега заедно с намаленията не пада под 350,какво остава без тях).Колко смятате ще ме удерът за доставка?Ясно е че ще имам 50лв. ддс на митница(и за това не ми е много кеф), ама то няма и как да го избегна!

СТАК:
СуперПъмп
СайзОн
Новадекс
ПлазмаДжет

Може ли да им се вярва на тия американци ?Все пак искат плащането да стане с карта(нормално).Заслуажава ли си да поръчам по FedEx International Airmail (дали доставката ще ми легне по скъпо,но пък за ден - два са тука,не 2 седмици както се казва в сайта)

06.04.10
06:50

сложи още около 20-30 долара за доставка и става безсмислено да поръчваш от нетришън. Виж направи си поръчката, регистрирай се и ще ти изпише колко ще ти струва доставката, но според мен ще е около 20-30долара.

06.04.10
07:00

Сега проверих, най - евтиния вариант доставка ти е 45 долара, поръчката ти ще стане около 200 долара и ще има да се молиш всеки ден да не вземат да я спрат.

Airmail (1 to 2 weeks)              $43.52
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days)    $141.50
FedEx International Priority (2 to 3 days)    $120.41

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 06.04.10 07:01.

06.04.10
07:00

А другото което е,няма да е до краят на този месец поръчката а началото на следващият.За сега имам неща да пия,не се оплаквам.Но началото на идния месец свършва намалението на добавките и да си го кажем тогава стака от БГ идва на 450+ лв.
Тука вече май има смисъл за поръчка,незнам...чудя се.. :?

06.04.10
07:01

казано от Giovane на 06.04.10, 06:50:

сложи още около 20-30 долара за доставка и става безсмислено да поръчваш от нетришън. Виж направи си поръчката, регистрирай се и ще ти изпише колко ще ти струва доставката, но според мен ще е около 20-30долара.

Ъ?Как така да я спрът?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1