lipo 6 или lipo 6 hers?

06.04.10
08:21

На 35год.съм.Година и малко след раждане ми остават около 6-8кг.за сваляне.Преди години съм вземала фет бърнъри, но сега има нови,колебая се между липо 6 и дамския липо 6.Какво мислите, какво ще ми препоръчате?

06.04.10
10:31

казано от jelanie на 06.04.10, 08:21:

На 35год.съм.Година и малко след раждане ми остават около 6-8кг.за сваляне.Преди години съм вземала фет бърнъри, но сега има нови,колебая се между липо 6 и дамския липо 6.Какво мислите, какво ще ми препоръчате?

“Дамски” обикновено означава че формулата е разводнена, но за сметка но това е по-скъпа. В случая единствената разлика между двете е присъствието на фолиева киселина, т.е. Lipo 6 Hers е разводнена кръстоска между Lipo-6 и осъвременената му версия Lipo 6x. Може и да съдържа някакъв специфичен елемент (но по-добре си вземи за 5-6 лв. B комплекс), но липсват 20те милиграма гуглустерони от другата версия. Извод - по-добре Lipo 6x ако ще си правиш експерименти.

06.04.10
12:08

Според мен, Adrenalean ще ти допадне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1