Съвети...

FR

06.04.10
10:02

Здравейте,
Аз съм на 16 години, 170 височина, 60 кг... Та искам да сваля 3-4 кг. и ако може (понеже в сайта има опитни хора) да ми дадете някакви съвети какви упражнения да правя или някаква диета. 4 години съм тренирала баскетбол и в момента в който го спрях качих малко килограми :(  За фитнес зали нямам време (за жалост) ...

06.04.10
10:43

Както Петко казва,яж качествена храна в нормални количества,повтаряй това упражнение няколко пъти на ден и ще отслабнеш. :)

ГН

06.04.10
11:12

казано от Андриан К на 06.04.10, 10:43:

Както Петко казва,яж качествена храна в нормални количества,повтаряй това упражнение няколко пъти на ден и ще отслабнеш. :)[/quote

За физическа активност 15 минути ПРЕЗ ден, време имаш ли? Имаш, убеден съм.
Не искам да съм груб, само във въпроса с времето да вмъкна един коментар, който много ме кефи:

-Докторе, нямам 1 час на ден време за спорт!
-Ами вие избирате, трябва да отделите или 1 час на ден за спорт, или 24 часа да сте мъртъв...

При теб едва ли е толкова сериозно, просто ми харесва репликата.

Яж качествено.

FR

06.04.10
11:25

:D :D :D :D :D :D :D мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1