06.04.10
08:11
причина за избора на дадения продукт - в магазина за добавки управителя ми даде една кутия и ми каза, че ако единствено съм доволен тогава ще го платя (така и стана)
Вкус 10/10 - Плодов пунш изключително приятен вкус. Пробвах и мостра с вкус портокал също останах впечатлен.
Разтворимост 9/10 - Незначителна утайка след разтваряне, нищо фатално.
Сила 10/10 - Това е продукта, който ме впечатли изключително. Няма ускорение на сърдечния ритъм, няма треперене.Общо казано все едно не сте пили нищо, но силовите постижения и концентрацията по време на тренировка ще ви изненадат приятно.Ще се убедите, че умората се свежда до минимално ниво и се чувствате отлично.
Странични ефекти 10/10 - При мен не се проявиха под никаква форма.
Цена - Така и не видях някой да внася продукта и не мога да дам оценка.
Обща оценка 10/10 - Това е моят фаворит за предтренировъчен продукт.Отдавна търся такъв суплемент. 1кг. = 50 дози
Страшно впечатление ми остави това, че след приема не се усеща нищо, но в залата става интересно.При кардио тренировки страхотно изпотяване вследствие на съдържащата се в продукта Inferno Energy & Fat Loss Support Matrix и SuperCarnitines Performance Matrix. Смятам, че Nutrabolics заслужават вашето внимание. Страхотно напомпване по време на тренировка. Не съм пробвал да завишавам приеманата доза а и не съм изпитвал нужда от подобно нещо. Лично мое мнение е ,че 30 минути преди заниманието са достатачни за приема на Hemorush.
Идеален продукт при НВД: Calories - 0; Total Carbohydrates - 0g. ; Sugar - 0g.
Съдържание:
Разфасовка - 1000 грама
Препоръчителна доза - 20 грама
Дози в една опаковка - 50
HEMORUSH™ Proprietary Matrix 19,500mg
SuperCarnitines Performance Matrix
L-Carnitine Arginate Dihydrochloride, L-Carnitine Taurinate Dihydrochloride, L-Glycine-L-Carnitine
HemoPump Nitric Oxide Activating Matrix
Hemovol™ (HMB L-Arginine Salt), AE2™ (Arginine Ethyl Ester HCL, L-Arginine Orotate, L-Arginine AKG), Agmatine Sulfate, Xanthoparmelia Scabrosa, Cnidium Monnier, Gynostemma Pentaphyllum
HemoCell Creatine Transport Matrix
Tricreatine Orotate, CEO™ (Creatine Ethyl Ester HCL, Magnesium Creatine Chelate, Creatine Monohydrate), Glycerol Monostearate, L-Taurine
HemoBuilding EPO Matrix
Echinacea Purpurea, Portulaca Oleracea, Inositol Hexaphosphate (IP6)
Intracellular ATP Matrix
Adenosine 5’ Triphosphate Disodium, L-Citrulline Malate, Beta-Alanine, L-Histidine, HomoCarnosine, Anserine
Neurogenic Performance Optimizing Matrix
Geranium Extract, L-Phenylalanine USP, 4-Hydroxyphenylalanine, Choline Bitartrate, Glycine
Inferno™ Energy & Fat Loss Support Matrix
Evodiamine, Red Raspberry Ketones, Caffeine Anhydrous, Jaborandi Dry Extract, Salvia Sclarea Extract.
06.04.10
15:35
Супер! Определено трябва да се пробва.
при наличието на тези :
Neurogenic Performance Optimizing Matrix
Geranium Extract, L-Phenylalanine USP, 4-Hydroxyphenylalanine, Choline Bitartrate, Glycine
Inferno™ Energy & Fat Loss Support Matrix
Evodiamine, Red Raspberry Ketones, Caffeine Anhydrous, Jaborandi Dry Extract, Salvia Sclarea Extract.
просто не ми се вярва да не получа сърцебиене,треперене и тн ...
karlo предполагам че при теб може да се проявят тези работи, просто при мен всичко си беше нормално.
искам да помоля, хората които гласуват с “НЕ” да кажат какво още трябва да се включи за да са доволни в крайна сметка се опитвам да спазвам параметрите зададени от Димитър Михайлов.
06.04.10
17:54
казано от martoagr на 06.04.10, 17:38:
искам да помоля, хората които гласуват с “НЕ” да кажат какво още трябва да се включи
Гласувах с “Не”, защото написаното от теб ми се струва малко непълно. Би било по-полезно, ако изясниш как си тренирал (кардио - как, какво, колко). Добре ще е, ако има повече лични впечатления за действието на продукта в различни ситуации (различно хранене преди тренировка, различна интензивност на натоварването и т.н.). Разбира се - най-красноречив ще бъдеш, ако дадеш данни за промяна в дадени телесни размери. Убягва ми и целта, с която си приемал този продукт. Всичко това не значи, че написаното от теб няма практическа стойност, напротив! Искаш да те насоча какво липсва - ето, казвам ти... ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.04.10 17:54.
Да, в крайна сметка с колко ти се промениха размерите и силата ?
И на РБД, НВД, ВВД ли си бил ?
на НВД съм. В тренировките си не гоня силови постижения винаги се старая да изпълнявам правилно упражненията без чийтинг и продукта ме удовлетворява в това, че успявам да си направя сериите “изцеждащи” и умората е незначителна а във всяка тренировка редувам или дроп серии, супер серии.В периода на прием (месец и половина) 4кг. съм свалил като се радвам, че това са ми най-добрите резултати (с оглед орелефяване).
Кардио - 3 пъти седмично пътека 5 минути преди тренировката и 20 минути след това като редувам 3 минути бягане с 1 минута вървене с бързо темпо.
Храната преди тренировка си е била една и съща - овесени ядки, белтъци и суроватъчен протеин а от няколко седмици наблягам на курабийките на Кольо и разработките на Анелия :-)
Hemorush-a ми хареса , само че не се разтваря толкова добре, колкото твърдиш,но тренировките с него са уникални.Хареса ми повече от NO Xplode
21.03.11
15:02
Гласувах с “НЕ” защото ревюто ти ми звучи повече като реклама. ;)
Може да ти стане лошо и от тренировъчната програма, която ползваш в момента
22.03.11
13:12
Това ще е следващият продукт, който ще изпробвам.
До момента - Jack3d, NO Xplode, Hot Blood, Super Pump, като от пъмпа съм най-доволен
Ще пиша до десетина дни как ми е подействал Хеморъш
И какво ти е мнението, колега? Аз съм доволен, но трябва много да се внимава да не се прекали с дозата. Аз хем дето съм свикнал на стимуланти вкл. и забранени такива, в началото от 1 лъжица и направо ми се драйфа в залата, сега долу-горе я понасям 1 лъжица, но днеска пробвах лъжица и половина, още на път към фитнеса взех да се потя от само себе си, сърцебиене и после пак гадене, как не оповръщах някоя щанга не знам. Не знам кое води до тези ефекти, те толко много неща има вътре в това нещо, че не знае човек откъде кое идва.
Присъединявам се към хората ,които ползват продукте с положителен коментар.
Днес ми беше първата доза и наистина ме удари доста силно изпотих се повече и повече енергия ,но се и поразтреперих.
09.06.11
20:46
Днеска си го взех и изпих 1 доза 1 час преди тренировка. Пих го на гладно. Не почувствах абсолютно никакъв ефект. Същото беше и с HOT Blood на Сайтек (от него поне чувствах сърцебиене и гадене, но трябваше да пия по 2 дози.) Не знам дали има значение 1,82м съм висок и съм 73кг, преди година когато започнах да тренирам бях 60 кила. Това си го купих да качвам чиста мускулна маса. Дали според вас ще отслабна още повече? Това само мазнини ли топи или и мускулна маса? Мислих да си взема No Xplode на BSN но продавача ме увери че това било много по-силно и качествено, прав ли е според вас. За протокола храня се по 5-6 пъти на ден, предимно храни който садържат много въглехидрати и протеини (Пици, пържоли, филета, картофи, дюнери, макдоналдс, банани)
Като махнеш пиците,макдоналдса,дюнерите, и ако картофите евентулано са пържени.. бива..Според мен няма какво да помпиш, затова не си усетил никакъв ефект ;Д
14.06.11
17:17
Вчера ми беше първата тренировка с Hemorush. В залата всичко беше добре, но това, че цяла нощ не можах да мигна незнам като страничен ефект ли да го отбележа или като страничен - положителен :D