06.04.10
17:54
Здравейте знам,че е малко глупавичък въпроса който ще ви задам,но ви моля за отговор!На кутията с протеина пише,че “След отваряне на опаковките да се консумира до 30 дни!”,обаче има маркирано на кутията пише като дата на годност мисля - “JUN 2011” и някав номер.Мисълта ми дали сега след около грубо казано 6-7 месеца(най-вероятно по-малко)дали е още годен за употреба и какво означава това,че трябва да се консумира до 30 дни ?Благодаря предварително !
06.04.10
18:06
Продуктът неотворен запазва качествата си до юни 2011. От момента, в който го отвориш, разполагаш с 30 дни, за да го употребиш. След това става негоден, независимо дали юни 2011 е още далеч или не.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.04.10 18:07.
казано от Кольо Пияндето на 06.04.10, 18:06:
Продуктът неотворен запазва качествата си до юни 2011. От момента, в който го отвориш, разполагаш с 30 дни, за да го употребиш. След това става негоден, независимо дали юни 2011 е още далеч или не.
Е как мога да го разбера,че е не годен?А и то е прах незнам ще исчакам да чуя и други мнения!
06.04.10
18:26
казано от NoMercy на 06.04.10, 18:19:
Е как мога да го разбера,че е не годен?
Изчакай толкова мнения, колкото ти се стори разумно. Далеч не е задължително да се променят физичните свойства на продукта заедно с химичните. С други думи - може да е негоден и без да му личи. Вероятно се променя химичната му структура и активност при продължителен контакт с въздуха. За да постави такива условия за приемането на този продукт, производителят му вероятно е имал нещо предвид, нали така? Хайде сега - изчакай други мнения...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.04.10 18:28.
казано от Кольо Пияндето на 06.04.10, 18:26:
казано от NoMercy на 06.04.10, 18:19:
Е как мога да го разбера,че е не годен?
Изчакай толкова мнения, колкото ти се стори разумно. Далеч не е задължително да се променят физичните свойства на продукта заедно с химичните. С други думи - може да е негоден и без да му личи. Вероятно се променя химичната му структура и активност при продължителен контакт с въздуха. За да постави такива условия за приемането на този продукт, производителят му вероятно е имал нещо предвид, нали така? Хайде сега - изчакай други мнения...
Благодаря не са ми нужни повече мнения!
06.04.10
19:12
Ще използвам тази тема за да не отварям друга защото искам да попитам накой знае ли трайноста след отваряне на Scivation Whey и Purple Wraath колко е?
Смятам да си ги взимам в скоро време покрай тези промоции,но ме притеснява примерно ако си поръчам 10lbs от протеина дали няма да се развали..
06.04.10
20:19
Аз тази простотия за годност 1 месец след отваряне,съм я виждал само на български протеин(и тук става на въпрос сигурно за такъв),при всички чуждестранни продукти които съм пил подобен надпис не съм видял,съмнява ме производителите като правят опаковки от по 10 либри,да ги правят с идеята да се изпият за 1-2 месеца максимално,при нормално съхранение би трябвало да изкара много повече.
06.04.10
21:43
казано от richiehawtin на 06.04.10, 19:12:
Ще използвам тази тема за да не отварям друга защото искам да попитам накой знае ли трайноста след отваряне на Scivation Whey и Purple Wraath колко е?
Смятам да си ги взимам в скоро време покрай тези промоции,но ме притеснява примерно ако си поръчам 10lbs от протеина дали няма да се развали..
Поръчвай си 10 либри спокойно, стига да го съхраняваш добре затворен, на хладно и сухо място няма да има проблем.