Да отида ли ?

06.04.10
18:20

От няколко дни , ме боли лакътя и китката на лявата ръка , досещам се от какво е но се чуда дали да ходя утре в залата ? Миналият петък и сега понеделник ходих макар , че ме болеше и тренировката неми мина много добре и сега се чуда , какво да правя.

Темата беше редактирана от h1lt1 на 06.04.10 18:21.

06.04.10
18:42

Хммм ами аз нали съм си роден ясновидец,мога да ти кажа дали да ходиш :lol: Сам си прецени бе човек ! :lol: Ако те боли не ходи ,де да те знам кфо ти е ,тялото е твое :lol: :lol: :lol:

06.04.10
18:51

Ако на някой му се е случвало , нека да изкаже мнение , какво е правил тогава. Не е нещо сериозно но при болка , макар и слаба тренировката не протича добре.

TB

06.04.10
18:52

И аз те така като тебе, само че с крака.
Боли ме коляното, аз да ида ли, да не ида ли... и накрая отидох... и после почивах 8 месеца заради контузия.
Така че не се чуди, а си почивай.

VA

06.04.10
18:56

Не случайно ви боли пичове. Или не правите упражненията правилно, или не загрявате, или претренирате.. много причини може да има. Изчакайте да мине и след това ходете, за да не стане по-зле.

06.04.10
19:07

Аз мисля , че е от голямото ми невнимание . Правя повдигане на дъмбел зад глава за трицепс и се чуда , че нещо ми е много трудно да го правя и чак на 3-тата серия забелязах  ,че съм взел гира с 2 кг повече , от обикновенно с колкото го правя.

Мнението беше редактирано от h1lt1 на 06.04.10 19:08.

BE

06.04.10
19:22

Аз имах подобен проблем с лакътя първо и после с китката.Когато ме болеше лакътя не беше нещо особено и тогава ходех и повече внимавах с него и след 1 седмица се оправи,но когато беше китката ме болеше малко и само в залата,но после болката почна да нараства и извън залата и доста време трябваше да не ходя.Затова ще е по-добре да починеш докато не спре болката,за да не стане по-сериозна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1