06.04.10
19:50
Здравейте :) Искам да ви попитам понеже до сега качвах маса и от днес почвам да чистя излишните мазнини, та с какво трябва да се храня ? Разбрах, че трябва да приемам протеин, за да не започна да губя мускулна маса, но какво трябва да СПРА да ям, за да не трупам излишни мазнини ? Гледам да ям храни с протеини и без високо съдържание на мазнини и калории, но от какво още да се лиша и да добавя към менюто си ? Благодаря ви предварително :)
06.04.10
19:53
Режеш калориите и си ти. Сигурно не ме разбра ;)
Еми прочети тук,там.
Точно това питам, кои храни да спра, за да намаля калориите :) А иначе четох определено, но не намерих отговора който търся :)
06.04.10
20:56
Ми примерно както си се хранил досега, но намаляш количеството. Няма храни от които се слабее или дебелее. Виж линка в сигнатурата ми под мнението и го прочети внимателно. Изчисли си колко калории ти трябват горе-долу за твоето тегло и височина и ги намали с 300 като за начало. Ще ти се изяснят работите като го прочетеш. ;)
alleN,защо си си махнал от подписа и другите линкове? :-d Точно от теб ги видях и прочетох тези статий.
Примерно днес съм направил 3 яденета, гледах да нямаше много хляб в тях, намалявам млечните продукти, хапвам сирене и кашкавал, но в много малки количества, айрян/таратория пия на всяко ядене и преди лягане пиинах 2 чаши айрян и един белтък и занапред смятам да правя така :) Какво ще кажете ? :)