07.04.10
07:25
Та въпроса ми е постояно ли се пие или месец пиеш месец почиваш или нещо от сорта, защото каде ли не търсих по интернет нищо не пише за това а и на опаковката и в саитовете каде го продават
07.04.10
07:27
Търсил си? Брех! Къде търси, че ми стана любопитно?!
На официалния сайт на BSN пише ли?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.10 07:28.
07.04.10
08:25
e az от каде да знам кои е официялния саит намерих некакъв уж уфициален ама то на англиски ВМЕСТО ДА ПУСКАШЕ ТОЗИ ИЗЛИШЕН КОМЕНТАР ДА МИ ДАДЕШЕ ПОНЕ ЛИНКА НА САИТА
07.04.10
09:00
Не викай, моля.
Официалният сайт на BSN можеш да намериш чрез Google и ключова думичка “BSN”.
Напълно естествено е да бъде на английски - щом като това е проблем, ползвай Google Translate.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.10 09:06.
07.04.10
09:06
Не на Кольо коментара, а темата е излишна. Ако искаш от някого да ти помогне за нещо е редно да се държиш една идея по-уважително, какво си се развикал?
казано от zzzzzzzzzzzzz на 07.04.10, 08:25:
...официялния ... уфициален ...
Сега ако погледнеш и червения текст ще разбереш защо не ти е дал линк на сайта...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 07.04.10 09:08.
Тука из форума е пълно с мнения за този продукт, потърси горе вдясно в тръсачката.
Хубаво е да го пиеш месец, и месец да починеш. Аз долкото си спомням една разфасовка стига за около 25 дена. като я свършиш почиваш месец, и пак започваш.
успех
07.04.10
09:26
Мартине, ще направя изключение в случая, за да избегнем острите думи от тук нататък.
zzzzzzzzzzzzz, ако твоята молба беше поднесена ето така:
Здравейте!
Купих си кутия N.O.-XPLODE™, но не успях да се ориентирам за това колко време мога да приемам тази хранителна добавка без прекъсване. Потърсих в български сайтове, но не открих такава информация. Разбира се, погледнах и официалния сайт на BSN, но за съжаление нямам достатъчно познания по английски език, за да се справя с превода на препоръките, описани там. Това е причината да моля за разяснение. Благодаря предварително!
Обърни внимание на правописа и уважителния тон. Има разлика между това и написаното от теб, нали?
На такава молба щеше да получиш следния отговор лично от мен:
Здрасти!
Погледнах официалния сайт на BSN и там е посочено следното:
“След 12 седмици непрекъсната употреба прекратете приемането на N.O.-XPLODE™ за 4 седмици”
Надявам се, че съм бил полезен. Лек ден!
Това е проблем, с който можеш да се справиш и сам, при това - лесно, бързо и качествено.
Няма смисъл да преразказваме стотици пъти препоръките на производителите.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.10 09:30.
07.04.10
09:31
Oтносно последното, имам двама познати - единия фитнес инструктор в доста известна зала, няма да я спомена за да не се счита за реклама, другия е плувец, от 8-9 месеца не са го спирали и след като ги питам дали го усещат и те казват : Както го усещах първия месец, та така до сега, което за мен е доста странно, но явно всичко е индивидуално.
Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 07.04.10 19:09.
08.04.10
08:52
а да попитам като гледам по рекламите на BSN и на снимки е червен на цвят а моя е син, или това е защото съм си взем малина
08.04.10
15:21
И още нещо ако го комбинирам с cellemass трябва ли да намаля дозите или да взимам от двата продукта написаната доза