bsn no-xplode

07.04.10
07:25

Та въпроса ми е постояно ли се пие или месец пиеш месец почиваш или нещо от сорта, защото каде ли не търсих по интернет нищо не пише за това а и на опаковката и в саитовете каде го продават

Търсил си? Брех! Къде търси, че ми стана любопитно?!
На официалния сайт на BSN пише ли?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.10 07:28.

07.04.10
08:25

e az от каде да знам кои е официялния саит намерих некакъв уж уфициален ама то на англиски ВМЕСТО ДА ПУСКАШЕ ТОЗИ ИЗЛИШЕН КОМЕНТАР ДА МИ ДАДЕШЕ ПОНЕ ЛИНКА НА САИТА

Не викай, моля.
Официалният сайт на BSN можеш да намериш чрез Google и ключова думичка “BSN”.
Напълно естествено е да бъде на английски - щом като това е проблем, ползвай Google Translate.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.10 09:06.

07.04.10
09:06

Не на Кольо коментара, а темата е излишна. Ако искаш от някого да ти помогне за нещо е редно да се държиш една идея по-уважително, какво си се развикал?

казано от zzzzzzzzzzzzz на 07.04.10, 08:25:

...официялния ... уфициален ...

Сега ако погледнеш и червения текст ще разбереш защо не ти е дал линк на сайта...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 07.04.10 09:08.

07.04.10
09:18

Тука из форума е пълно с мнения за този продукт, потърси горе вдясно в тръсачката.
Хубаво е да го пиеш месец, и месец да починеш. Аз долкото си спомням една разфасовка стига за около 25 дена. като я свършиш почиваш месец, и пак започваш.
успех

Мартине, ще направя изключение в случая, за да избегнем острите думи от тук нататък.

zzzzzzzzzzzzz, ако твоята молба беше поднесена ето така:

Здравейте!
Купих си кутия N.O.-XPLODE™, но не успях да се ориентирам за това колко време мога да приемам тази хранителна добавка без прекъсване. Потърсих в български сайтове, но не открих такава информация. Разбира се, погледнах и официалния сайт на BSN, но за съжаление нямам достатъчно познания по английски език, за да се справя с превода на препоръките, описани там. Това е причината да моля за разяснение. Благодаря предварително!

Обърни внимание на правописа и уважителния тон. Има разлика между това и написаното от теб, нали?
На такава молба щеше да получиш следния отговор лично от мен:

Здрасти!
Погледнах официалния сайт на BSN и там е посочено следното:
“След 12 седмици непрекъсната употреба прекратете приемането на N.O.-XPLODE™ за 4 седмици”
Надявам се, че съм бил полезен. Лек ден!

Това е проблем, с който можеш да се справиш и сам, при това - лесно, бързо и качествено.
Няма смисъл да преразказваме стотици пъти препоръките на производителите.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.04.10 09:30.

07.04.10
09:31

Oтносно последното, имам двама познати - единия фитнес инструктор в доста известна зала, няма да я спомена за да не се счита за реклама, другия е плувец, от 8-9 месеца не са го спирали и след като ги питам дали го усещат и те казват : Както го усещах първия месец, та така до сега, което за мен е доста странно, но явно всичко е индивидуално.

07.04.10
18:36

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 07.04.10 19:09.

08.04.10
08:52

а да попитам като гледам по рекламите на BSN и на снимки е червен на цвят а моя е син, или това е защото съм си взем малина

08.04.10
15:21

И още нещо ако го комбинирам с cellemass трябва ли да намаля дозите или да взимам от двата продукта написаната доза

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1