06.04.10
19:10
Колеги моля за съвет :)
Утре сутрин мисля да започвам Meltdown-а
Моля кажете ми точно по каква схема трябва да се приема , съответно в тренировъчни и нетренировъчни дни ?
177см - 85кг , тренировки 3-4 пъти седмично фитнес и след него 30-40мин. кардио
От около месец спазвам стриктно НВД + 2-3 по 30гр. дози сурватъчен протеин дневно, от 15дни приемам Л-карнитин по 2-3гр. на ден
Също мисля утре да взема и някакви BCAA, които също не ми е ясно кога и по колко грама да се пият ?
Благодаря предварително за съветите :)
Аз лично първо бих прочел на опаковката указанията, после бих потърсил в нет-а ревю-та и информация за продукта и тогава ако нещо не ми е ясно бих питал тук за информация.
Не се заяждам.. просто това е нов продукт, от няма и месец в БГ, и аз лично незнам как му е дозировката. Най - вероятно сутрин на гладно 1-2 хапа, и следобед 4-6 часа по късно още 1-2хапа... независимо дали ти е тренировъчен ден или не. Прочети!!!
BCAA то като ги вземеш тогава кажи какво си взел и така ще ти кажем :) Те са много различни видове. Препоръчвам ти Scivation Xtend или Controlled Labs Purple Wraath. Te се взимат по 2 дози разтворени в 500мл вода, и пиеш по време на тренировката.
Изчел съм всичко което намерих в нета по БГ сайтовете за Meltdown още преди да го поръчам , прочетох и опаковката ,но на нея пише както навсякъде да се започне от 1-2 дневно до 3 . По скоро ме интересуваше дали да ги пия на гладно или с храна за по-добър ефект , понеже видях в ревюто във форума ,че на гладно не се е чувствало после добре момичето.
А относно аминокиселините доста четох за тези двата вида които навсякъде препоръчвате,аз се бях насочил към ТЕЗИ поради невъзможност да отделя повече средства в момента , но мисля че видях на промоция някъде малката разфасовка на Scivation Xtend за същите пари .
Мнението беше редактирано от neckron на 06.04.10 19:55.
06.04.10
20:03
Лек въпрос встрани от темата, но да не правя излишна нова.
Този бърнър по-добър ли е от ЕлитеПро или който и да се вземе е индивидуално?
Мерси :)
06.04.10
20:06
На етикета е написано да се взема след събуждане,при което се подразбира,че трябва да е на гладно,а и мисля,че ако трябваше да се приема след храна,щеше да е написано.Относно дозировката е написано да се започне с 1-2 капсули докато организна ти посвикне и след това нормалната и максимална доза е 3 капсули 1 път на ден,разбира се доза от 3 може да ти дойде силна и да се наложи да пиеш по по-малко,но това сам ще го разбереш.
Сега видях ,че пише на събуждане “upon awakening”- а това означава ли че всеки ден се взима само на събуждане или следобед пак се приема ?
И какво мислите за аминокиселините които посочих по-горе , като цена/качество ?
06.04.10
20:23
По принцип приема би трябвало да е 3 капсули наведнъж сутрин(щом не е написано друго),но тук искам и аз да попитам ако се намери някой по-компетентен,дали ще има смисъл и по-добър ефект ако се приема 2 сутрин и 1 6-8 часа по-късно,както при други бърнари?
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 06.04.10 20:23.
казано от neckron на 06.04.10, 19:37:
Днес си взех ТЕЗИ аминокиселини .
Моля кажете по колко и кога да пия в тренировъчни и нетренировъчни дни ?
07.04.10
17:00
0,7гр ВСАА в капсула, 330 капсули - общо 231 гр. Дози под 15-20 грама на ден няма смисъл... По 20 гр на ден ти стигат за 11-12 дни за 30 лв, на Примафорс по 20гр на ден стигат за 25 дни за 50-55 лв... Имайки предвид, че са на капсули са сравнително изгодни, но въпреки това не разбирам защо не купувате на прах...
казано от gorskia на 07.04.10, 17:44:
Темата може би е за Meltdown?
Темата беше главно за Meltdown-а и по-малко за BCAA :)
Днес започнах да вземам въпросният MELTDOWN , като сутринта на гладно изпих само една капсула и после и кафе пих , понеже се притесних малко от тези втрисания които обеснява колежката в ревюто :)
Сутринта не усетих каквито и да е странични ефекти и след 6 часа взех още една капсула, но от утре мисля да започна по 2 само сутринта :)
08.04.10
10:04
Дръж ни в течение :)
Днес пих само сутринта 2 капсули заедно с кафето и пак не усетих особенни втрисания , затопляния и приливи на енергия :)