07.04.10
16:30
Та дилемата е следната. Първоначално мислех да взема Green MAG за 40дневен цикъл, но сякаш вече съм по- насочен към джакд. Той съдържа 1 или 1,5гр монохидрат, така че си мисля за 40дневния цикъл, че може да добавя още малко креатин. Целта ми за тези 40дни е много сериозно чисто покачване на мм (идеята ми е 5кг да кача). Това ще стане точно след края на режимът ми за чистене (след 25-30дни стабилизация) с нещо от сорта на ВВД. Чудя се обаче кой вариант е по- удачния - монохидрат (в джакд има монохидрат) или CEE? Какво мислите, въобще има ли смисъл да добавям креатин към продукта? Или пък ГрийнМАГ-а си е точния продукт. Тренировъчната схема ще е 5х5. На 18г. съм, забравих да спомена.
07.04.10
17:44
Може и двете да комбинираш.
Това ясно, но се ограничавам в бюджет, така че едно от двете ще избера - може би джакд и моно до 5гр на ден, макар че не искам да ставам воднист, но не знам дали ще е проблем ако комбинирам монохидрат от джакд и CEE в допълнение?
Понеже и мен ме интересуваше моното в джака поразпитах и се оказа,че количеството е доста малко и не ти пречи по никакъв начин да си го комбинираш с един етил естер примерно,ако от монохидрата ставаш воднист.
07.04.10
18:05
Дали ще станеш воднист или не , не виждам никакъв проблем, щом като се спре приема на креатина и водата изчезва за 2-3 дена.