Въпрос относно Purple Wraath

07.04.10
21:47

Здравейте,имам въпрос относно този продукт,тъй като си го взех!
Искам да попитам как е по добре да се пие-преди,по време или след тренировка и дали може освен 1 път на ден(тренировъчен) 2 пъти да се зима(всеки път по 12 грама доза,както е нормалната)!След всяка тренировка правя кардио(бягане)!
Ако някой го взима,моля да сподели как го пие!(Разбира се,пия и протеин)
Имам и БЦАА отделно(от преди),има ли смисъл и тях да пия,въпреки че Purple Wraatha съдържа?
Благодаря предварително!

КК

08.04.10
00:00

Ако се възстановяваш достатъчно - няма нужда от повече БЦАА.
По принцип би трябвало да се пие след тренировка такъв продукт, но имайки предвид, че е ценен именно заради енергийния си комплекс - остава варианта по време на тренировка, иначе аз не намирам употреба за тая енергия за вкъщи -.-
Аз го пия по време на тренировка, от този начин съм най-доволен, пробвай и каквото ти хареса :) Успех

08.04.10
07:44

Аз го позлвам преди и повреме,дава ми енергия и наистина чуствам че действа.Други подобни добри продукти - IntrAbolic,Purple In Train,Xtend :]

Мнението беше редактирано от soul на 08.04.10 07:54.

08.04.10
07:56

Пий по 2 дози наведнъж, като отпиеш малко преди тренировката, и по време на тренировката. За силова тренировка ако искаш да усетиш енергизирането работещата доза са 2 дози. Нетренировъчен ден не дей го пи. Няма смисъл според мен.

КК

08.04.10
08:46

казано от Draken на 08.04.10, 07:56:

Пий по 2 дози наведнъж, като отпиеш малко преди тренировката, и по време на тренировката. За силова тренировка ако искаш да усетиш енергизирането работещата доза са 2 дози. Нетренировъчен ден не дей го пи. Няма смисъл според мен.

дам :=)

08.04.10
10:38

казано от Камен Каменов на 08.04.10, 08:46:

казано от Draken на 08.04.10, 07:56:

дам :=)

Това не е съвсем правилно. Този рпинцип колкото повече, толкова повече не работи. От healthStore са препоръчвали да се приемат по две дози на ден, всеки ден, но разпределени така: първа доза сутрин със закуска и втора доза, по време на тренировка на малки глътки.

КК

08.04.10
10:52

Аз па не виждам смисъл от продукта сутрин или в почивните дни, чисто пахосване на дози е според мен. Пиех го и в почивните и спрях.

08.04.10
15:33

Аз лично пия половин доза по време на тренировка заедно с ГлисерГроу и 1 доза след тренировка заедно с декстроза. В нетренировъчни дни не пия.

26.04.10
11:56

Здравейте,
Имам и аз въпрос относно тези аминокиселини. Имам време за тренировки само сутрин много рано. Въпросът ми е. Ако ги комбинирам с изолата на All the whey, как трябва да комбинирам двата суплемента и по колко ? Тежа 113 кг./188 см и искам да сваля мазнини с минимална загуба на ММ. Тренирам всеки ден, като редувам кардио - велоаргометър (бягане coming soon) 40 мин. на единия ден, фитнес - комплексна тренировка около 55-60 мин. на другия ден.
Благодаря Ви предварително за отговорите и искам да се извиня на автора на темата, че му я изнасилих :D
пп. До сега (над 2 месеца) тренирах без добавки, но вече започвам да усещам липса на сила понеже тежестите  се качват, но не винаги успявам да завърша сериите.

26.04.10
17:09

По време на тренировка 2 дози PW, след тренировка протеина.

26.04.10
17:55

Пия си дозата PW преди и по време на трениовка. ВСАА-то си го пий след тренировката.

Слагам две дози в шейкъра и го пия по време на тренировката.Почвам с малко преди тренировката, пия по време и доизпивам каквото остане след нея.Ефектът във възстановяването е доста добър ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1