Азотен Буустер или Гейнър

07.04.10
23:34

Искам мнението ви. Кое е по-добре: гейнъра или буустера, искам да кача мускулна маса... обаче ме притеснява, че ако взема буустера и след като го спра ще спадна много... И другия ми въпрос е с кое ще кача повече маса

08.04.10
06:09

казано от roccett на 07.04.10, 23:34:

Искам мнението ви. Кое е по-добре: гейнъра или буустера, искам да кача мускулна маса... обаче ме притеснява, че ако взема буустера и след като го спра ще спадна много... И другия ми въпрос е с кое ще кача повече маса

С нито едното, ако нямаш добра диета. Напиши си примерно дневно меню, стажа и годините.

08.04.10
11:16

казано от korpusito на 08.04.10, 06:09:

казано от roccett на 07.04.10, 23:34:

С нито едното, ако нямаш добра диета. Напиши си примерно дневно меню, стажа и годините.

Ми нямам възможност да правя диета, щото постоянно съм в движение и ям навън, около 5-6 пъти. Иначе ходя на фитнес от 1 година и малко, но с прекъсвания. А и тренирам бокс и трудно качвам, затва ми се иска нещо да взема и да кача малко килца и мускули. 1.88 съм висок и съм 93 килограма. Ако станем 95-6 с гейнъра ще ви черпя тука сичките от форума хах

Двата типа добавки (гейнер и азотен ускорител) действат принципно различно и не се изключват взаимно. Владимир92 е малко остър в думите си, но като цяло е прав, особено на фона на това, че нямаш възможност да се храниш по подходящ начин. Лично аз смятам, че при твоя ръст 93 кг са ти добре, ако телесните мазнини са ти достатъчно малко. Ако гониш категория, тогава нещата са различни. При всички случаи двата типа добавки имат различно предназначение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1