17.03.05
17:45
Тейа 63 кг 171 см сам и цяла зима не сам пражил за корем щот имах чувството 4е си4ката маса която качах после я изгарях!И сега са ми из4езнали пло4ките , не 4е имам мазнина над тях ама просто не изпъкват както преди ,а ми е много трудно да правя коремни и не знам какво да направя - серии и упражнения за да си върна формата т.е. само за релефа? мерси предваерително! 8)
“Който се мъчи, той ще се пъчи”, пич. :)
Какво имаш в предвид трудно ти е да правиш коремни преси? И на мен не ми е много лесно да правя прапец с 2 пъти личното ми тегли ама не се оплаквам, нали? :lol:
Да нямаш някоя травма на кръст или просто те мързи?
Виж темите за корем във форума, може да прихванеш идеики.
Успех и да не те мързи!
17.03.05
18:34
Ми не че само ме мързи ама твурде рядко сам в състояние да тренирам(нали разбираш хода 2 пути на фитнес мах ж седмицата и то сам преуморен)а и искам да вида има ли някво по леко упражнение просто за рефеф аз си ги имам плочките ама не са ми очертани както преди :?
Ясно и аз съм имал такива периоди на загба на релеф. Но просто няма какво... А и чесно да ти кажа, не можеш да ме убедиш, че нямаш 30-45 минс на ден да си избачкаш релефа с коремни и лицеви опори, после едно душче в домашни условия и за месец ще си ок. Това е, не виждам както толкова му мислиш. На сега докато ги пишеше тия работи, можеше да удариш една серия до отказ коремни. :)
Според мен има и нещо друго. Просто не са ти добре развити коремните мускули(въпреки че ти твърдиш обратното). 63 кг си на 171 см, което означава че не си мазен. Така че тренирай корема поне 2 пъти седмично , за да ти изпъкнат. Аз сега го тренирам 2 пъти седмично 3-4 упражнения с по 3 серии по 20-25 повторения и мога да ти кажа че доста съм доволен за около месец и половина. А аз съм 170см и сутринта на гладно бях 70 кила.
А и нормално е нетрениран мускул да не изглежда добре, нали каза че не си ги тренирал, Изводът е :Тренирай корема...
Успех!
19.03.05
14:16
Ok, кажи си програмата за корем, pls.