16.03.05
11:49
Здравейте:)може ли някой да ми препоръ4а якичък фитнес във Варна,с добри инструктори?
П.П.по възможност да не се налага да си продавам апартамента :D
В коя част на Варна живееш.
п.п. За колко най-много ще можеш да си продадеш апартамента?? :P :lol:
16.03.05
15:21
Знам една фирма която имат представителство във Варна и продават бягащи пътечки за по 25 000 лева :shock:
[quote author=“Angel”]Здравейте:)може ли някой да ми препоръ4а якичък фитнес във Варна,с добри инструктори?
П.П.по възможност да не се налага да си продавам апартамента :D
Когато съм си в Варна може да дигаме заедно, аз посещавам Херкулес! :wink: До базар Левски и с/у магазин Бурлекс
Aми,живея близо до Дом Младост.За дигането-мммм....може:wink: а,за пътечката-знам къде има и по-евтинички :P
Междо другото и аз товреме на време ходя в Херкилес. :) Има доста добре подготвени билъри там, спор да няма. :) Аз обаче съм клечка за зъби в сравниения с тях. :) Физиката и трен. ми са друг тип.
СК ВЕЛЕВ,намира се в сградата на изчислителния център ,точно срещу мебелната палата.Ще се радвам да те видя там ,пък и ти мен :))
Хе-хе.. Croc.. ти пак се появи... и отново сваляш мъже.. Да не би предишния мерцедес да се е “развалил”? :lol: Ново превозно средство ли търсиш? :wink:
Е,хайде сега ;)
Просто исках да помогна на момчето:)Сигурна съм,че ще му хареса клуба.
Колкото до свалката...нали не си забравил,че при мен кастинга е убийствен :))))Няма разваляне на мерцедеса,грижа се за скъпа поддръжка:)
Малеееееее......хаххахахахахахаха-май е станала грешка :lol: Аз не съм момче,а момиче....ама нормално-под Angel,нямам предвид име :wink: Ама за залата-предполагам,4е си важи... :P
[quote author=“Angel”]Малеееееее......хаххахахахахахаха-май е станала грешка :lol: Аз не съм момче,а момиче....ама нормално-под Angel,нямам предвид име :wink: Ама за залата-предполагам,4е си важи... :P
:)Абе не, че има нещо в другите фитнеси... ама щом е така/момиче си :wink: / по-добре разбери кои са фитнесите само за жени, има някакви такива, много не съм наясно със всички зали аз и не го знам конкретно къде е.
Защото примерно аз не бих пуснал приятелката си във “стандартен” фитнес. Като знам какво стана един път със жената на Гонзо във фитнеса на Черно море... :lol: голям базик... :P
[quote author=“Angel”]Малеееееее......хаххахахахахахаха-май е станала грешка :lol: Аз не съм момче,а момиче....ама нормално-под Angel,нямам предвид име :wink: Ама за залата-предполагам,4е си важи... :P
Абсолютно си важи !Залата си е супер ,все пак е зала на шампиони :)
А на tpd искам да кажа ,че Черно море изобщо не е критерий за това каква атмосфера цари из залите !
[quote author=“croc”]А на tpd искам да кажа ,че Черно море изобщо не е критерий за това каква атмосфера цари из залите !
Знам бе пич, базичец, колко повече да се изпелзя от това: :P
:lol:
Но, каквото и да си говорим, зала специализирана за женката част от човечеството си е доста по комфортна за тях. Няма разни назобани глигани да им хвърлят влажни погледи. Ама само погледи де, щото за ддруго нямат сила :P :P :lol: