препоръка;р

16.03.05
11:49

Здравейте:)може ли някой да ми препоръ4а якичък фитнес във Варна,с добри инструктори?
П.П.по възможност да не се налага да си продавам апартамента :D

16.03.05
15:14

В коя част на Варна живееш.

п.п. За колко най-много ще можеш да си продадеш апартамента?? :P :lol:

Знам една фирма която имат представителство във Варна и продават бягащи пътечки за по 25 000 лева  :shock:

16.03.05
17:04

[quote author=“Angel”]Здравейте:)може ли някой да ми препоръ4а якичък фитнес във Варна,с добри инструктори?
П.П.по възможност да не се налага да си продавам апартамента :D

Когато съм си в Варна може да дигаме заедно, аз посещавам Херкулес!  :wink:  До базар Левски и с/у магазин Бурлекс

16.03.05
18:33

Aми,живея близо до Дом Младост.За дигането-мммм....може:wink: а,за пътечката-знам къде има и по-евтинички :P

16.03.05
21:21

Оо, далечко си , Дом Младост, ама имай го в предвид  :wink:

16.03.05
23:14

Междо другото и аз товреме на време ходя в Херкилес. :) Има доста добре подготвени билъри там, спор да няма. :) Аз обаче съм клечка за зъби в сравниения с тях. :) Физиката и трен. ми са друг тип.

17.03.05
09:13

Oki-6те го имам в предвид :wink: Thanx :D

17.03.05
09:44

СК ВЕЛЕВ,намира се в сградата на изчислителния център ,точно срещу мебелната палата.Ще се радвам да те видя там ,пък и ти мен :))

17.03.05
14:13

Хе-хе.. Croc.. ти пак се появи... и отново сваляш мъже.. Да не би предишния мерцедес да се е “развалил”?  :lol:  Ново превозно средство ли търсиш?  :wink:

17.03.05
14:24

Е,хайде сега ;)
Просто исках да помогна на момчето:)Сигурна съм,че ще му хареса клуба.
Колкото до свалката...нали не си забравил,че при мен кастинга е убийствен :))))Няма разваляне на мерцедеса,грижа се за скъпа поддръжка:)

17.03.05
16:33

Малеееееее......хаххахахахахахаха-май е станала грешка :lol: Аз не съм момче,а момиче....ама нормално-под Angel,нямам предвид име :wink: Ама за залата-предполагам,4е си важи... :P

17.03.05
16:49

[quote author=“Angel”]Малеееееее......хаххахахахахахаха-май е станала грешка :lol: Аз не съм момче,а момиче....ама нормално-под Angel,нямам предвид име :wink: Ама за залата-предполагам,4е си важи... :P

:)Абе не, че има нещо в другите фитнеси... ама щом е така/момиче си :wink: / по-добре разбери кои са фитнесите само за жени, има някакви такива, много не съм наясно със всички зали аз и не го знам конкретно къде е.
Защото примерно аз не бих пуснал приятелката си във “стандартен” фитнес. Като знам какво стана един път със жената на Гонзо във фитнеса на Черно море... :lol:  голям базик... :P

17.03.05
17:50

[quote author=“Angel”]Малеееееее......хаххахахахахахаха-май е станала грешка :lol: Аз не съм момче,а момиче....ама нормално-под Angel,нямам предвид име :wink: Ама за залата-предполагам,4е си важи... :P

Абсолютно си важи !Залата си е супер ,все пак е зала на шампиони :)

А на tpd искам да кажа ,че Черно море изобщо не е критерий за това каква атмосфера цари из залите !

17.03.05
18:40

[quote author=“croc”]А на tpd искам да кажа ,че Черно море изобщо не е критерий за това каква атмосфера цари из залите !

Знам бе пич, базичец, колко повече да се изпелзя от това:  :P

:lol:

Но, каквото и да си говорим, зала специализирана за женката част от човечеството си е доста по комфортна за тях. Няма разни назобани глигани да им хвърлят влажни погледи. Ама само погледи де, щото за ддруго нямат сила :P :P :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1