09.04.10
11:48
Здравейте!Спрял съм се на следните варианти:
1.Intrabolic+GreenMag.+Scivation Whey+Recreate(вкл. съм го защото искам да се изчистя в областа на корема,да изкарам най-накрая пресата и да сваля малко подкожна мазнинка.Разбрах също,че Recreate не позволява свалянето на ММ,та има ли по-добър аналог на пазара от него?)
1.Purple Wraath/InTrain/Xtend +Anabolic PUMP/Jack3d(тук вече преминах в съвсем друга категория продукти,какъв ли ще е резултата от тях освен напомпването и силата ;) ?)+Scivation Whey+Recreate
Възможно е да заместя някоИ добавки със SlinSane,но чух доста лоши отзиви,кажете си мнението.
Кой е най-удачния избор за ЧИСТА ММ?
В момента взимам Purple Wraath + протеина.Интраболик-а по-добър ли е от другите аминокиселини?
И последно,че стнах много нахален :d ,какъв хранителен режим бихте ми препоръчали за макс.чиста ММ..до колкото е възможно :d
Темата беше редактирана от richiehawtin на 09.04.10 12:33.
09.04.10
14:02
В момента съм със стак изцяло на Controlled labs: GM,PW,OT,BU,GG,WF + omega 3 + whey protein. Моето лично мнение е ,че продуктите на CL са едни от най-добрите на пазара.
09.04.10
14:23
@summer_jam - би ли споделил какви резултати наблюдаваш откакто си започнал стака до сега?
@richiehawtin - първият вариант е по-добър. Може да добавиш Slin-Sane, тъй като e идеален за качване на чиста мускулна маса, само с него без проблем може да качиш 3-4 кг с Високо-въглехидратна диета.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.04.10 18:24.
казано от summer_jam на 09.04.10, 14:02:
В момента съм със стак изцяло на Controlled labs: GM,PW,OT,BU,GG,WF + omega 3 + whey protein. Моето лично мнение е ,че продуктите на CL са едни от най-добрите на пазара.
Под GG имаш предвид Golden Gains ili GlycerGrow, защото бих искал да чуя няколко мнения за глайсера.
09.04.10
20:12
Аз пия GlycerGrow. Първоначално пиех само 1 доза (3 лъжички) половин час преди тренировка. След това започнах по 2 дози - първата пак 30 минути преди, другата по време на тренировката заедно с интратренировъчния продукт - разликата е значителна. Напомпването е по-различно и бих казал по-добро отколкото с буустър. Трудно ми е изолирам ефекта единствено на ГГ, тъй като и аз съм със стак, но съм доволен определено.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 09.04.10 20:12.
казано от Martin Tomov на 09.04.10, 20:12:
Аз пия GlycerGrow. Първоначално пиех само 1 доза (3 лъжички) половин час преди тренировка. След това започнах по 2 дози - първата пак 30 минути преди, другата по време на тренировката заедно с интратренировъчния продукт - разликата е значителна. Напомпването е по-различно и бих казал по-добро отколкото с буустър. Трудно ми е изолирам ефекта единствено на ГГ, тъй като и аз съм със стак, но съм доволен определено.
Помогна ми в решението :).Мисля да го комбинирам с грийн маг,мйо и витамини + здраво ядене пък да видим какво ще стане :P
09.04.10
21:37
С много вода, задължително. Аз съм на 6-7 литра минимум, поне в тренировъчните дни. Свиква се, отдавна вече дори не се наливам :) Би трябвало да имаш ефект от комбинацията :)
10.04.10
13:31
Стака ми е с Глисер. Пия по 3 лъжички по време на тренировка. След 1 месец може да го направя като теб ... 3 лъжички заедно с ГМ и УФ и 3 по време на тренировка. Не мога да говоря за отделни продукти , но като цяло се чувствам страхотно ... желание за тренировка, възстановяване, увеличен обем на трениране, по - малка почивка между серийте, страхотна издръжливост и напомпване. Аз също гледам да пия 6 литра вода преди тренировка и 2 след тренировка. За сила не може да става въпрос тъй като се изпомпвам много яко ... и няма как да гоня сила. Със стака съм от 2 седмици ... надявам се ,че след още 2 ефектът ще е още по-голям :) Успех!
Мнението беше редактирано от summer_jam на 10.04.10 13:33.
10.04.10
13:50
И върху силата има ефект стака - преди да го започна правех серии с 80кг на лег, сега правя с 42-килограмови дъмбели. Вярно, че не е най-точното сравнение на света, но все пак би трябвало с лост да е повече отколкото сбора на дъмбелите. Е, и 5х5 има известна заслуга за това, но пък стакът ти е по-пълен от моя, така че и ти би трябвало да имаш подобрение според мен.
10.04.10
15:42
Ще видим крайния резултат след 2 месеца и нещо. От пъмпа силата ми е дори спаднала .. преди правех 8x80 в четвъртък едва 10x60 обаче напомпването беше зверско направо :)