09.04.10
18:00
Значи тренирам футбол,искам да се оформя малко - знам че релефа означава да нямаш мазнини за да ти се личат мускулите.Значи сутрин училище после тренировки и 3-4 пъти в седмицата фитнес...въпроса ми е какво да ям при тази програма тъй като много добре знаете за боклуците навън... придвидил съм сутрин овесени ядки,в училище 2 санвича... преди фитнеса яйца варени... г/д няколко храни които да може да разнасям с мен .И другия въпрос е като правя фитнес(основно за гърди и ръце)без кардио защото бягането си го правя на тренировки,в какви серии и по-колко килограма защото чувам много тези че 2-3 серии;много повторения с малко килограми не били ефикасни или пък че малко повторения с глеми килограми качвали маса и т.н. и се обърквам - та някой по-навътре да ме светне какво точно да гоня.Наясно съм че трябва да горя мазнини(да пия много течности,това си го правя)аз съм 183 см, и 76 килограма по-моя кантар.И не искам да качвам а да свалям и оформям. Знам че има много като моите теми но в моята има няколко въпроса и се извинявам ако съм ги задал глупаво.Мерси предварително!Поздрави.
За храната: Хапвай много!Ще ти трябва много храна.Основно: ориз,картофи,месо,яйца,мле4ни продукти.
За трен.:1во кръгова,после си правиш вси4ко без кардио и крака може би..(Ако не са мн уморени може да ги правиш леко).Ина4е грубо на упражнение....4 серии по 8-12 повторения.
А ако търсиш “фитнеса” да ти помага за футбола,а не за виншен вид,подхода е въвсем разли4ен. :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 09.04.10 20:44.
10.04.10
07:09
казано от Николаи на 09.04.10, 20:43:
За храната: Хапвай много!Ще ти трябва много храна.Основно: ориз,картофи,месо,яйца,мле4ни продукти.
За трен.:1во кръгова,после си правиш вси4ко без кардио и крака може би..(Ако не са мн уморени може да ги правиш леко).Ина4е грубо на упражнение....4 серии по 8-12 повторения.А ако търсиш “фитнеса” да ти помага за футбола,а не за виншен вид,подхода е въвсем разли4ен. :)
Благодаря ти !А фитнеса като помощ имам някой файлове на компа така че мерси!Поздрави!
Само да допълня, че това яж много от това, това и това не значи да се нахвърляш на пиците, бургерите, дюнерите и т.н. защото и аз съм тренирал и някой по-разбиращ като ми е казвал да ям, аз точно това правех(заедно с приятелите ми).Друго важно е да се съобразиш с тренировката, ако не е от най-изпотяващите не се нахвърляй толкова на храната, и по леко с фитнеса, да не се претовариш.
Успех с футбола :)