10.04.10
09:51
Здрвайте.Вчера влезнах в магазин сани(асеновград)и имаше протеини и гейнери на нутрим бяха на много ниски цени показателите които бяха написани на кутията бяха много добри ако наистина са вярно написани.Въпроса е дали има смисал от тия протеини и гейнери на нутрим ,дайте мненията си и ако някой и е пил също да сподели ефекта.
10.04.10
10:00
Аз веднъж бях закъсал за протеин и си купих протеин на Нутрим,пих 1-2 дози и другото го изхвърлих,по-отвратителен протеин не бях пил и дадох 17-18 лв до колкото се сещам за 400гр...цените им са като на вносни протеини,а качестото...както винаги българско :) Аз лично български продукт повече в живота си няма да купя,не знам може да има и някой доволни,това е лично мое мнение.
бяха и пуснали по на 6-7 лева 400 гр кутията за това ме привлича да го купя
Значи на Нутрим ми беше първият протеин.Честно казано в началото незнам дали е от него или от това,че съм започнал да тренирам,но просто изведнъж качих към 5 кила поне!Тренирах в нас не съм ходил даже на зала,протеинът се казваше “Super Mass Gain”.За качеството на вкуса няма какво да кажа ужасен и дори и както ти казваш,че не те интересува вкуса моето мнение да не си купуваш НИЩО на Нутрим!Сега ще ти кажа защо.Преди около 7 месеца след като бях испил доста качесвтени протеини бях се решил поради липса на финанси ,а и да опитам отново да видя дали ще ми даде същият резултат този Нутрим си купих “Pro Gold 90”!Направих ужасна грешка,защото трябваше да прочета какви коментари има за този протеин и тогава да го купя ако реша.След като го купих реших да проверя за него и какво да видя....?На кутията пише,че трябва да е 90% Млечно яйчен протеин,но след иследване резултатите показали:45% Млечно яйчен и 45% СОЯ ! ! ! Макар и да бях прочел това реших да пробвам на първата седмица корема така ме болеше,че щях да полудея,а това с други протеини никога не ме е болял корема !
10.04.10
12:09
Потърси в темите за протина на Пикко, цената му е по-ниска от на Нутрим, качеството - би могло да се каже по-добро.
казано от NoMercy на 10.04.10, 10:23:
Значи на Нутрим ми беше първият протеин.Честно казано в началото незнам дали е от него или от това,че съм започнал да тренирам,но просто изведнъж качих към 5 кила поне!Тренирах в нас не съм ходил даже на зала,протеинът се казваше “Super Mass Gain”.За качеството на вкуса няма какво да кажа ужасен и дори и както ти казваш,че не те интересува вкуса моето мнение да не си купуваш НИЩО на Нутрим!Сега ще ти кажа защо.Преди около 7 месеца след като бях испил доста качесвтени протеини бях се решил поради липса на финанси ,а и да опитам отново да видя дали ще ми даде същият резултат този Нутрим си купих “Pro Gold 90”!Направих ужасна грешка,защото трябваше да прочета какви коментари има за този протеин и тогава да го купя ако реша.След като го купих реших да проверя за него и какво да видя....?На кутията пише,че трябва да е 90% Млечно яйчен протеин,но след иследване резултатите показали:45% Млечно яйчен и 45% СОЯ ! ! ! Макар и да бях прочел това реших да пробвам на първата седмица корема така ме болеше,че щях да полудея,а това с други протеини никога не ме е болял корема !
точно към про голд 90 се бях насочил обаче се отказвам ,мерси.
казано от Георги Николаев на 10.04.10, 12:09:
Потърси в темите за протина на Пикко, цената му е по-ниска от на Нутрим, качеството - би могло да се каже по-добро.
Ще го пробвам може ли да ми дадеш насочваща цена на определен грамаж.
Все пак днес имах път към магазина и купих една кутия да я пробвам (Nutrim Winner)
Ако някой може да ми каже как да си измервам една доза от 40 гр.Защото тия сложили една обикновенна лъжица.
19.04.10
14:29
Ами все пак тия не са я сложили, просто защото им се е намирала там, ами защото явно това е мерителната лъжица. На опаковката трябва да пише колко точно лъжици са една доза. За този продукт не знам, но за Pure Whey Pro една доза са написали, че е 60 грама, което са 4 лъжици.
казано от dbakalov на 19.04.10, 18:11:
Ама тая лъжица е стандартна супена.
ахахахаахахах........ Я тоя дето защитаваше БГ добавките, да се изкаже тука компетентно!
казано от FRANKO1 на 10.04.10, 14:53:
10кг са почти 100лв
???
Може ли малко повече ИНФО ?
19.04.10
19:38
казано от princo на 19.04.10, 18:49:
казано от dbakalov на 19.04.10, 18:11:
Ама тая лъжица е стандартна супена.
ахахахаахахах........ Я тоя дето защитаваше БГ добавките, да се изкаже тука компетентно!
Не е точно супена, ако е такава като в Pure Whey-a. И какъв е проблемът даже и да е? Аз не знам да има някакъв световен стандарт, касаещ мерителните лъжички, и по-точно някъде да пише, че не могат да приличат на супени... Имаш мерителна лъжица, пише колко лъжици са една доза, не виждам къде е проблема...
казано от DaMp370 на 19.04.10, 18:53:
казано от FRANKO1 на 10.04.10, 14:53:
10кг са почти 100лв
???
Може ли малко повече ИНФО ?
Ето повече инфо:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41217/
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 19.04.10 19:40.
Тоя нутрим линър не ми изглежда да е толкова зле подхранваме след като испия една доза ,а и вкуса не е лош.Може да са променили начина на производство .Ако някой го е пил скоро или някой друг преотеин или гейнер на нутрим да пише тук впечатленията си.
Мнението беше редактирано от dbakalov на 03.05.10 19:35.