10.04.10
10:54
Здравейте , от няколко месеца чистя като за това време не съм приемал добавки и сега реших да взема нещо.
Спрял съм се на primaforce alcalean + scivation xtend , но сега се разчудих дали няма да е по-добре да заменя xtend-a със Whey протеин (отново на scivation) ?
Взимай И протеина И xtend-a и с една диета и тренировки и си готов. Вече към тях добави бърнер ако можеш.
казано от Draken на 10.04.10, 16:43:
Взимай И протеина И xtend-a и с една диета и тренировки и си готов. Вече към тях добави бърнер ако можеш.
Знам ,че и двете трябва но нямам възможност за трите продукта и за това избирам от 2/3.Иначе храненето и тренировките са ми прилични.
10.04.10
17:39
казано от shinoK на 10.04.10, 10:54:
Здравейте , от няколко месеца чистя като за това време не съм приемал добавки и сега реших да взема нещо.
Спрял съм се на primaforce alcalean + scivation xtend , но сега се разчудих дали няма да е по-добре да заменя xtend-a със Whey протеин (отново на scivation) ?
Щом стоят така нещата, избери варианта с протеина.
казано от milennnn на 11.04.10, 07:06:
Като си ограничен откъм финанси по добре смени л-карнитина с фет бърнър!
И това съм го мислил , но има ли свестен фет бърнър с цена кат primaforce alcalean ?
казано от Георги Николаев на 10.04.10, 17:39:
казано от shinoK на 10.04.10, 10:54:
Спрял съм се на primaforce alcalean + scivation xtend , но сега се разчудих дали няма да е по-добре да заменя xtend-a със Whey протеин (отново на scivation) ?Щом стоят така нещата, избери варианта с протеина.
В грешка си ...
Ако търсиш релеф, спокойно може да предпочетеш BCAA пред протеин... особено пък Scivation.
Аз бих посъветвал автора - вариант 1.