Продавам лост за набиране

Темата е заключена.

06.04.10
14:36

Лоста е перфектен. Ако някой има интерес да пише на ЛС, на скайп x_feller, или да ме потърси на номер 0897059581

06.04.10
15:27

казано от Диян Банков на 06.04.10, 14:36:

Лоста е перфектен. Ако някой има интерес да пише на ЛС, на скайп x_feller, или да ме потърси на номер 0897059581

кач пара?

06.04.10
15:29

80 лева искам за лоста :)

07.04.10
11:09

казано от Диян Банков на 06.04.10, 15:29:

Дано не ти види поста GRENLOULD :cheese:

07.04.10
11:22

Кво значи тва Grenlould?

ИВ

09.04.10
10:49

леле 80 кинта за тва парче железо наи мн 20

АН

09.04.10
15:46

за 80 лева ше си намеря лежанка :Д

09.04.10
19:48

хората продават за 110 лева цял уред за набирания и кофички

10.04.10
09:30

Абе ей кънчовци неограмотени такива, да пише само тоя дето иска да купува лоста недейте ми се изцепва с такива постове селски. Изобщо не ме интересува кой за кви пари кво ще си купи. Темата на форума е : “Продавам лост за набиране” ,а не “Какво ще си купите за 80 лева” идиоти скапани :@

10.04.10
09:36

хаха!

10.04.10
10:03

доктор ти трябва на теб .  спешно.

10.04.10
15:51

хаха ! смешник! :D

10.04.10
16:09

За пореден път осрахте пейзажа.Човека даже много меко се изказа.Това ми прилича на големите пичове,дето като видят засукана булка по улиците,и почват да викат какво ша я направат като им падне...И ваща работа е такава,единя може и сам да си го направи,другия знае каде имало за 5 кинта лежанка,трети братчет му имал електрожен и за 10 минутки ша му парне 2 винкела и готова работа.
Има тема за направи си сам,там може да споделяте техническите си постижения и идеи.

10.04.10
22:20

Кво викаш,тихо не спамете може да има балъци да клаъвнат!!!

GR

10.04.10
23:48

казано от petarr_85 на 07.04.10, 11:09:

хаха видях я засъжеление :( :D:D:D Определено тоя пич не е нормален :D:D Да вземе да се скрий с тоя лост, дето му търси 80 лв :D:D:D Сигурно тая вечер ще сънувам кошмари :( Тук даже няма смисал и да говоря, този е трагичен случей :D

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 10.04.10 23:48.

11.04.10
01:10

:cheese:

казано от GRENLOULD на 10.04.10, 23:48:

хаха видях я засъжеление :( :D:D:D Определено тоя пич не е нормален :D:D Да вземе да се скрий с тоя лост, дето му търси 80 лв :D:D:D Сигурно тая вечер ще сънувам кошмари :( Тук даже няма смисал и да говоря, този е трагичен случей :D

:cheese:

VA

11.04.10
05:58

Пичага тоя лост златен ли е к’ъв е :)

11.04.10
07:30

Българи сте,спор няма.Има снимка на лоста,направете същия и го пуснете за 40,20 или 10 лева.Явно здраво ви влече са серете в чужди градинки(аман от доброжелатели).

11.04.10
09:44

Човека ви каза цена. Като не ви харесва, подминавайте. Толкова ли си нямате работа? Типичен българо-селски манталитет. Направете си го вие за 20 лв.

11.04.10
10:12

Селяни :-P !

Мнението беше редактирано от petarr_85 на 11.04.10 10:13.

11.04.10
10:34

Абе ей Grenlould ти пък за къф са мислиш бе. Да не би да произвеждаш уреди или да си някъв супер мощния бе. Виж са ква си мишка. Я са стегнете бе хейтъри такива. Кат можете си го напрайте не за 20 лева ем за 20 стотинки балъци такива. Bodyburst и AlleN много правилно си ви го казаха селяни такива. Зад компютъра всички сте големите тузари и биячи. Ако някой има да каже нещо тъпо да дойде да ми го каже в очите да го видя колко е отворен тогава. По 50 кила дришлювци са тръгнали да дават акъли са лостове, уреди, тежести и фитнес, скийте са бе льольовци.

Мнението беше редактирано от Диян Банков на 11.04.10 10:37.

11.04.10
11:05

казано от Диян Банков на 11.04.10, 10:34:

Абе ей Grenlould ти пък за къф са мислиш бе. Да не би да произвеждаш уреди или да си някъв супер мощния бе. Виж са ква си мишка. Я са стегнете бе хейтъри такива. Кат можете си го напрайте не за 20 лева ем за 20 стотинки балъци такива. Bodyburst и AlleN много правилно си ви го казаха селяни такива. Зад компютъра всички сте големите тузари и биячи. Ако някой има да каже нещо тъпо да дойде да ми го каже в очите да го видя колко е отворен тогава. По 50 кила дришлювци са тръгнали да дават акъли са лостове, уреди, тежести и фитнес, скийте са бе льольовци.

Братле втори пост много бабаитската го даваш.Не знам дали ние сме тузари и биячи,ама ти май ни взе тука всички за балъци ААА?
Ако на пазара го изкараш тоя лост и някой ти каже че го даваш скапо,такали ще се ежиш кат декоративен петел?А?
И винаги казвам на хората в очите какво мисля,нямаш проблем ако сме от един град ще ти кажа в очите,че трябва да съм луд да ти дам 80лв за лоста ти.
П.Пс.-Такива груби изказвания мисля,че трябва да се ограничават о модераторите???

Мнението беше редактирано от petarr_85 на 11.04.10 11:08.

VA

11.04.10
12:20

Абе хлапе, не ти отива на 16-17 години да се правиш на хитрец. Още повче, че искаш да пробуташ 3 кила желязо за 80 кинта, луд ли си к’ъв си или пък нас за олигофрени ни мислиш. Ти си селянина, който е купил лост за 20 лв. и хитрее из форумите да го продава четворно. Не съм аз селянин за това, че ти казвам, че много пари му търсиш.

АН

11.04.10
12:26

темата е “важна”

GR

11.04.10
12:49

Хаха момче да съм споменавал нещо за бой? Да съм казвал, че се мисля за еди си къф си? Да съм казвал, че произвеждам уреди или имам някакъв цех за метал? Да съм казвал, че се мисля за мощен? Аз като съм мишката ти сигурно си слона ааа? Ние сме се стегнали достатъчно, но на тебе ти липсва май малкото възпитание което не ти е дадено.... Мери си приказките малко, това че се мислиш за много хитър, да знаеш че има и доста по-хитри от тебе ;) Не знам да съм се отварял нещо зад компютъра, просто си дадохме мнението, дори и да не ти харесва.... ако имаш проблеми с мен, пиши ми на ЛС и може среща да си направи-ме ако си по-наблизо, няма да я откажа спокойно, дори и да не съм ту-зар и бияч!!! Май ти се вживяваш в лошия “батко” хаха  и не-съм 50 кг ...80 съм :D Аман от комплексирани смотаняци като тебе, дето се опитват да прецакат някой пич, който навлиза сега в тази сфера ;) Май ти си льольото колега!!! Скрий се ти казах ;)

11.04.10
12:54

Слушайте ся кво ше ви кажа на сичките дето са мислите за яки билдъри, биячи и мутри : не искам да ми давате акъли дали ми е скъп лоста, от кво е направен и ква му е стойността. Като не ви харесва недейте го купува, не съм ва задължил отворковци такива вчерашни. Ходите си намирайте по здрави лостове от моя ако можете за 20 лева. За тия пари най-много да земете някъв лост за врата от няква гаражна разпродажба.

11.04.10
13:36

я се скрий някаде мишок тоя лост да не е хромиран че го продаваш за 80 лв :D . май ти се искаше да го продадеш и да издокараш някой нов ма няма да ти мине номера!

11.04.10
19:41

Коцко то и на майка ти оная работа не е златна ама зима по 80 лева на човек.

GR

11.04.10
20:22

казано от Диян Банков на 11.04.10, 19:41:

Определено се излагаш. Какво се опитваш да постигнеш с това незнам, явно ти липсва малкото възпитание!!! Не-мисля, че трябва да ти падаме на нивото... Ок ти си знаеш!

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 11.04.10 20:25.

12.04.10
11:53

Не мисля че се излагам защото аз съм пуснал обява за продажба на лост и това че съм казал няква ориентировъчна цана не значи, че тва е твърда цена. Ако на някой му е харесал лоста съм готов да намаля 20-30 лева така че да си избие доставката. Обаче са ядосвам, от някои изказвания от това какво представлява лоста. Много ясно че е парче желязо, аз не съм виждал пластмасови или гумени лостове. Всеки един уред е от желязо. По ваща логика дайте дисковете да са продават по 50 стотинки килото щото на такава цена ги зимат за скрап, или пък ходи измери за направата на един гладиатор колко линейни метра кух профил са отишли, сметни колко пари излиза и са провай за тия пари да купиш гладиатора. Май всички са наясно че тоя номер няма да мине, защото не е важно само количеството материал което се е израсходило за изработката на уреда, а самата изработка на уреда така, че той да е устойчив и здрав. И с това мисля да сложа точка по въпроса. И нека пишат коментари само хората които са заинтересовани.

16.04.10
10:59

продаде ли го бре ?  :D

17.04.10
11:17

Аз съм силно заинтерсован за лоста и парите според мен не са много! Я вижте в магазина за колко е 1 такъв лост! А относно “саморъчните майсторчета” 1во тия железа докато ги намерите после заварчик(губене на време), после трябва да му се плати, послед да се боядисва, послед как да се закрепи, правене на дупки и пр. (пак загуба на време) А времето е пари. А за мен излиза по-изгодно да го зема от него! После пак ще се продаде! Т’ва не е проблем! ;)

GR

17.04.10
14:53

казано от PUUUH на 17.04.10, 11:17:

Аз съм силно заинтерсован за лоста и парите според мен не са много! Я вижте в магазина за колко е 1 такъв лост! А относно “саморъчните майсторчета” 1во тия железа докато ги намерите после заварчик(губене на време), после трябва да му се плати, послед да се боядисва, послед как да се закрепи, правене на дупки и пр. (пак загуба на време) А времето е пари. А за мен излиза по-изгодно да го зема от него! После пак ще се продаде! Т’ва не е проблем! ;)

добре...щом казваш ;) Всеки си има мнение!!! Но май ти нито си си купувал някога уред, нито си правил някога уред, че да знаеш каква е разликата във парите...така че, си запази мнението за себеси!!!

17.04.10
17:02

казано от GRENLOULD на 17.04.10, 14:53:

добре...щом казваш ;) Всеки си има мнение!!! Но май ти нито си си купувал някога уред, нито си правил някога уред, че да знаеш каква е разликата във парите...така че, си запази мнението за себеси!!!

Съгласен съм с казаното ама накрая това дето казваш да си запази мнението...напълно си противоречиш.Ти също си даваш мнението,защо той да не може?

GR

17.04.10
17:10

казано от bodyburst на 17.04.10, 17:02:

казано от GRENLOULD на 17.04.10, 14:53:

Съгласен съм с казаното ама накрая това дето казваш да си запази мнението...напълно си противоречиш.Ти също си даваш мнението,защо той да не може?

И аз си запазвам мнението за себеси!!! Съжелявам за “СПАМА”

17.04.10
18:12

Е това аз ли съм го писал?(нека бъдем обективни)

GR

17.04.10
20:35

казано от bodyburst на 17.04.10, 18:12:

Е това аз ли съм го писал?(нека бъдем обективни)

Колега, защо продължаваме да дъвчи-ме тази тема...разбрахме, че те удовлетворява обявата, аз се извиних и казах никой да не се влияе от мнението ми!!! Човек да не може да се разочарова, отново съжалявам, който желае да си закупи този невероятен и евтин уред и да не се влияе от мнението ми, защото то е подвеждащо!!!! Надявам се, че си доволен. Приключвам този безсмислен разговор!

18.04.10
05:44

Съгласен съм.
Благодаря.

21.04.10
10:33

казано от petarr_85 на 10.04.10, 22:20:

Кво викаш,тихо не спамете може да има балъци да клаъвнат!!!

На теб какво пък ти пречи като клъвнат немога да разбера ????? Ако ще и 5 милиона ще и иска на теб какъв ти е проблема? Като не ти отърва горе в прозорчето има един Х ама не сте виновни вие ами модераторите че не ви банват до сега трябваше 5 пъти да стане това моята тема преди колко време я оакахте и като гледам още продължавате

казано от Диян Банков на 11.04.10, 19:41:

добре казано !

Мнението беше редактирано от smokee на 21.04.10 10:39.

27.06.10
16:03

Продаде ли го бре човече???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1