гръден кош

Гръдния ми кош има някаква деформация. Ако го разширя ще се изравнят ли двете половини на гръдния кош, т.е. ребрата? не знам какви са там хлътнали...

АН

29.03.10
14:39

И как разбра, че има деформация?

То е очеизвадно! ако ти покажа снимка и ти ще видиш

АН

29.03.10
16:20

Eм пусни да видим, може да се бъркаш нещо.

ей каде е, сори че е там ама карай :  http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=-3&id=100000916657001

Мнението беше редактирано от toblerone_of_switzerland на 30.03.10 12:10.

30.03.10
13:05

Не ги разбирам тези неща,но не смяташ ли че е прекалено сериозно за да питаш просто ей така в някой форум.... ?

Еми браточка 2 пъти ходех при личния си лекар, първия път ми каза “ами то това е нещо нормално, но не може да попречи на дейността ти”, втория път ми каза “отидете в Горна баня”, (там дедазнам как го каза) някво оправяне на гръдния кош чрез вакуум, и то нали с направление и отиди работата...

30.03.10
14:16

иди наистина в Горна баня там се водят за най-добрите специалисти в София

Брато там наистина ли могат да извършват такива неща с помощта на вакуум?

30.03.10
20:06

казвали са ми че там са най-добрите а дали го могат това незнам ,но би трябвало да могат ,по-добре си вземи едно направление иди там и ако немогат те да го направят ще те препратят при друг специалист

Мнението беше редактирано от ilian27 на 30.03.10 20:07.

да, но едва ли гръдния ми кош ще изглежда като на този http://www.mostbeautifulman.com/sambagblog/flexerWane/pic02.jpg

06.04.10
08:16

Отивай в Горня Баня. С това шега не бива. Остави го ти личния доктор.

06.04.10
21:45

Така като гледам проблема ти е на костна основа, но мога и да бъркам.Ако е така едва ли някога ще изглеждаш така , каквото и да правиш.Но това не трябва да те отчайва.И без това тоя твоя идол е на един шамар живот :)

Е като е на костна основа, не следва ли да могат да се “поправят” ? то това нещо във горна баня кви пари искат за това въпросно оправяне, ако имате някаква представа? а с разширявае на гръдния кош няма ли да се получи същото, щото онова ми се струва малко относително...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1