Въпрос: препоръка за Гейнер

10.04.10
20:42

Здравейте,

По принцип съм ползвал на доста фирми продуктите, но за момомента ползвам продуките на Weider(креатин), ЕXplod(почти всички), NowSport (tribestan).

До сега ползвах гейнер на ЕXplod, изпил съм 3-4 кофи, но реших да сменя марката. Интересувам се да ми препоръчате нещо, което да е на подобна цена и да е по качествено (вярно че са малко $$, но ако някой е открил нещо свясно да сподели)

Предпочитам да няма креатин в него, защото колкото пъти съм взимал такива, съм имал проблем с тежест в корема и така на татък.....

Темата беше редактирана от kalinvasilev на 10.04.10 20:50.

АН

11.04.10
10:40

и доволен ли си от експлоуд?

11.04.10
10:59

Ми честно да ти кажа мисля, че да. Но като не съм ползвал други гейнери не мога да съм категоричен!!! Но Ecdy-steel е доста по добър от на NowSport (лично мое мнение)

Мнението беше редактирано от kalinvasilev на 11.04.10 10:59.

АН

11.04.10
11:02

Екди не е гейнър

11.04.10
11:09

Ти попита дали съм доволен от Explod… което ми навежда на мисълта, че попита за продуктите като цяло. Доволен съм от Ecdy-steel, защото съм ползвал други продукти с трибестан, но не съм ползвал други гейнери и не мога да сравня качеството на гейнера

Мнението беше редактирано от kalinvasilev на 11.04.10 11:15.

11.04.10
15:01

Пробвай гейнърите на JC Nutrition

11.04.10
18:35

Като съотношение цена/качество Muscle Juice на Unltimate е супер. Друг продукт, от който съм много доволен в периода когато залагах на гейнъри е PVL - Mutant Mass.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1