05.04.10
22:26
Искам да ви попитам в момента свалям килограми не съм с кой знае какъв режим на хранене просто повече движение и спорт.Въпросат ми е напразно ли ще е ако си пия протеина докато свялам килограми. :smirk:
05.04.10
23:41
Няма никакъв проблем да се пие протеин докато се свалят килограми. Виж липсата на режим е по-вероятно да обезмисли както пиенето на протеин, така и самото сваляне...
08.04.10
08:37
В момента сваляш килограми, след което питаш за хранителна добавка, от която ще качиш килограми... последно?
Протеинът по време на сваляне е препоръчителен.
Напоследак неми достигат сили преди си тичах по 15-20 обиколки сега 10 и до там постоянно съм отпаднал
По-добре етил-естер или някаква друга матрица, отколкото монохидрат в такъв случай.
09.04.10
04:34
Етил естерът не е матрица. Има достатъчно други форми на креатина, които ще ти излязат значително по-изгодно от матрица - споменатият етил естер, етил естер малат, кре алкалин, глюконат, има и други. Всеки би ти свършил работа. Можеш да погледнеш и Musclespeed - fitness1.bg/musclespeed/
казано от Silvest1r на 08.04.10, 18:51:
Напоследак неми достигат сили преди си тичах по 15-20 обиколки сега 10 и до там постоянно съм отпаднал
Креатина няма да помогне.Или си претрениал или не приемаш достатъчно калории.
казано от emzo на 09.04.10, 08:32:
казано от Silvest1r на 08.04.10, 18:51:
Креатина няма да помогне.Или си претрениал или не приемаш достатъчно калории.
Емзо, двете са свързани, претренирането с калориите.
Почини си 2 дни, увеличи храната - истинската, намали протеина /почти съм убеден че се тъпчеш излишно/, увеличи източниците на енергия - въглехидрати и мазнини.