09.04.10
19:41
Хора, чудя се дали да си взема “Комбиниран уред KINETIC F5” дават го че подходящ за всички основни мускулни групи, + Уред за коремни преси. В момента имам гладиатор, бягаща пътека и велометър.
Това достатъчно ли ще е да мога да си правя тренировката вкъщи?
Темата беше редактирана от camposh на 09.04.10 19:55.
Не съм чувал за този уред, но подкрепям горния пост. Не си запушвай дома с уреди. Можеш да си вземеш и крив и/или прав лост, но дъмбелите са екзистенц минимум :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.10 10:22.
Щом съм решил да взема такъв голям уред значи има къде да го сложа, а и дъмбели си имам ;-)
. . . ето снимка, кажете дали се заслужава
Мнението беше редактирано от camposh на 11.04.10 11:17.
Да беше казал кои МГ можеш да товариш с гладиатора, който си имаш. Парите също не си ги споменал. На така поставен въпрос - “заслужава ли си?” (без никаква информация за цената и възможностите на стария ти гладиатор), отговорът, който ще получиш е: “Незнам, зависи!”.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.10 11:43.
Комбиниран уред подходящ за тренировка на всички основни мускулни групи
- Приспособление за тренировка на мускулите на краката (leg/curl/ extentrion)
- Приспособление за тренировка на мускулите на гърдите и на гърба PEC DEC / скрипец; приспособление за гребане
- вградени тежести 80 кг. с възможност за поставяне на допълнителни
цена - 2 990лв
Гладиатора почти не съм го ползвал, а с този мисля да тренирам групите мускули които са дадени
Мнението беше редактирано от camposh на 11.04.10 12:23.
11.04.10
12:10
Мисля, че 3 бона можеш да ги инвестираш доста по-добре. Това е излишен уред според мен.
11.04.10
13:30
Хаха, за 3 бона ще си зема лежанки, пейки, лостове, дъмбели. Мини фитнес шъ си направя.
Около 1000 лв за power rack, останалите пари за лежанка, щанга и безброй много тежести. Само да ги имах тея пари :)
еми брат аз си права мини фитнес, само че с малко по-скъпи уреди хаха
Мнението беше редактирано от camposh на 11.04.10 14:12.
Да знаеш, че по-скъпи не означава по-хубави. Нищо не може да създаде анаболния ефект на клек и тяга със сериозни тежести. Изолиращи уреди като този, който искаш да купиш, ще натоварят мускулите ти, дори и да не е по най-добрия начин. Ефектът на базовите упражнения с щанги върху хормоналния баланс обаче не може да се имитира със подобни уреди. Това са моите доводи :)
11.04.10
15:38
Не е лош уредът. Става за някоя мацка, която да си поддържа формата вкъщи. Или да сваляш мацки с него :)
казано от usgsus на 11.04.10, 15:00:
Да знаеш, че по-скъпи не означава по-хубави. Нищо не може да създаде анаболния ефект на клек и тяга със сериозни тежести. Изолиращи уреди като този, който искаш да купиш, ще натоварят мускулите ти, дори и да не е по най-добрия начин. Ефектът на базовите упражнения с щанги върху хормоналния баланс обаче не може да се имитира със подобни уреди. Това са моите доводи :)
Принципно е така, но аз нямам амбицията да ставам културист...
Мнението беше редактирано от camposh на 11.04.10 18:43.
казано от Oranje на 11.04.10, 15:38:
Не е лош уредът. Става за някоя мацка, която да си поддържа формата вкъщи. Или да сваляш мацки с него :)
Мацки ще свалям ;-)
казано от camposh на 11.04.10, 18:43:
Мацки ще свалям ;-)
Повечето ще ги свалиш само като им кажеш парите, няма нужда да помпаш, те милите като чуят колко пари си дал за такава “глупост”(за тях е такава - и не само)ще ти се метнат на врата.
казано от Андриан К на 11.04.10, 19:44:
Мисля,че има доста по-умни начини да си уползотвориш парите.
да си зема 20 грама бело нали ахахах
казано от Андриан К на 11.04.10, 20:14:
Жалко,че не продават мозък,би ти било полезно да си вкараш там парите.
За 14 годишен много ги разбираш а?
Направи си сметка колко време трябва упорито да тренираш за да му избиеш парите на тоя уред...
казано от fam0us на 11.04.10, 19:40:
казано от camposh на 11.04.10, 18:43:
Мацки ще свалям ;-)
Повечето ще ги свалиш само като им кажеш парите, няма нужда да помпаш, те милите като чуят колко пари си дал за такава “глупост”(за тях е такава - и не само)ще ти се метнат на врата.
Сигурен ли си че ще му се метнат и всички са толкова лесни и глупави :)
Ако имах толкова пари бих си купила дъмбели и някой и друг лост. Все пак най ефективни са тренировките със свободни тежести.
казано от camposh на 11.04.10, 14:10:
еми брат аз си права мини фитнес, само че с малко по-скъпи уреди хаха
Toва, че са по-скъпи, не ги прави по-практични и ефективни.
Имаш средствата, готов си да инвестираш в домашен фитнес. Ако инвестираш разумно, ще си създадеш повече от прилични условия за тренировка.
Нещо такова, бих си взел аз: http://www.homegymjunkie.com/wp-content/uploads/2010/01/Powertec-Power-Rack-300x300.jpg
+ пейка и тежести. Даже и скрипец си има. :)
Предполагам, че за има-няма 1000кинта, могат и да ти направят едно такова, та и с по-оптимизиран дизайн. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 12.04.10 05:13.
Щом държиш да ползваш качествени неща - Кетлер не е твоята марка. Потърси нещо по-добро - Теноджим или в краен случай Паната. Например това:
http://www.technogym.com/bg/viewdoc.asp?co_id=368&target=home
И си купи допълнителен пакет тежести, защото след време може да ти олекнат заложените по принцип.
Успех!
Техноджим е марката! По 7-8хил лв. са гладиаторите им, но са перфектни. Даваш прекалено много пари за уред, с който няма да постигнеш почти нищо. Не е проблемът в това, че ще дадеш 3000лв, а това, че в замяна си купуваш нещо, което не струва толкова и няма да ти се отплати като нещо струващо толкова.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.04.10 06:52.