30.03.2010
Хранене
07:00 - супена лъжица мед + протеин
09:00 - 160гр. овесени ядки с 300мл. прясно мляко 1.5%
12:00 - домашна пилешка супа + салата зеле/моркови + 150гр. извара +25гр сирене и кашкавал
15:30 - кисело мляко 2% + портокал
18:30 - 2 сандвича (100гр. шунка +100гр. извара + яйце + зеле)
21:30 - 160гр. извара
Течности - ще ги докарам до 3 литра вода
Тренировка
няма
Днес станах нарочно рано. Сънен леко. Не съм отпаднал физически. Чувстам леко претоварване в краката(бедрата). Храната днес е много зле, но просто финансовата независимост ме принуди. Утре е ден за заплата и се надявам да е по-добре. Днеска опитвах нови методи в готвенето на супа, като я застроих с яйце и сложих повече магданоз. Не беше лоша.+
edit1: да се е*а в глупака. Сутринта забравих за витамините. Сетих се чак късно вечерта докато бях на работа. От утре ги почвам по сериозно.
Мнението беше редактирано от Fallen на 30.03.10 19:42.
Чудя се ако някой билдър от Щатите примерно види с какво се храним тукашните железничари какво ще си каже? Като се замисля, тая “финансова независимост” яко ни разваля работата. На пръсти се броят хората дето могат да си позволят кило и нещо месо на ден, няколко кори яйца без жълтъците, качествени суплементи, масажи, процедури и незнам си какво. Но от друга страна тяхния начин на живот също не е много полезен - много си натоварват организма,а?
Истината е някъде по средата, нали? :)
казано от deiman на 30.03.10, 11:56:
Чудя се ако някой билдър от Щатите примерно види с какво се храним тукашните железничари какво ще си каже? Като се замисля, тая “финансова независимост” яко ни разваля работата. На пръсти се броят хората дето могат да си позволят кило и нещо месо на ден, няколко кори яйца без жълтъците, качествени суплементи, масажи, процедури и незнам си какво. Но от друга страна тяхния начин на живот също не е много полезен - много си натоварват организма,а?
Не знам. Оставам с впечатление че евтините храни са вредни. Все разни мазнини, парени кожички, сланини.. качествени неща на ниски цени в България почти не съм срещал. А отностно щатите четох една статия. Те са точно в двата края. Едните са големи, яки животни. Набозани и напомпани с кво ли не. Другите пък са толко дебели че влизат в асансоьорите сами за да не ги претоварят. Там или се пазят стриктни диети и режими, или се “буха само у Макдоналдс”. Не знам до колко това е истина. Имам познат живее там няколко годни вече и ми казва че яките американци са кът и найстина красивите американски актриси вече са мит.
казано от e_s_n на 30.03.10, 12:42:
Ако не си натрениран, дори и да ядеш мощно, тялото може да не използва ресурса на храната. Плюс това, когато има - плюскай здраво мръвки, не си харчи парите за глупости.
Тренирай редовно, ако трябва яж и само хляб да не стоиш гладен. Все пак не вдигаш огромни тежести, важното е мускулите да работят.
Няма ли накрая да си смениш името на дневника?
Аз пари нямам, тъй че не ги харча за глупости определено. А първото изречение не го разбрах. Аз си мисля че тялото когато не изполва ресурса от храната той се натрупва под формата на мазнини (може и да греша)
Отностно заглавието на дневника... Казал съм си че ще го сменя в деня в който някой познат ми направи малък//частичен комплимент отностно фигурата която се стремя да изградя. Малко тъпо го обясних надявам се че разбра.
edit: Само Юнайтед!
Мнението беше редактирано от Fallen на 30.03.10 19:55.
31.03.2010
Хранене
07:20 - супена лъжица мед + протеин
08:30 - 150гр. овесени ядки с 300мл. прясно мляко + яйце
08:45 - витамин
10:00 - Тренировка
11:30 - протеин + банан
13:00 - 5 яйца + 200гр. пилешка пържола + 1 домат
16:00 - кисело мляко 2% + зелена ябълка
18:30 - 2 сандвича (100гр. извара + 100гр. шунка + яйце + зеле)
21:20 - 160гр. извара
Течности - 4 литра вода + 1 чай
Тренировка
Ден първи от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
5-10минути на пътека за загрявка
1. Избутване на дъмбели от лег при наклон 45 градуса – 3x10
2. Гребане с дъмбел – 3х10
3. Военна преса от стоеж – 3х10
4. Френско разгъване към брадичката
5. Сгъване на дъмбели от седеж – 3х10
6. Хакен-клек с щанга – 3х10
7. Напади без тежест – 3х10
8. Повдигане на калф машина за прасци - 3х10
9. Наклон напред към противоположния крак – 1х20
10. Коремни преси от минимален наклон със сгънати колене – 1х20
Времетрене - 1 час и 45 минути
Това (цък) е линк с програмата, ако някой иска да го разгледа. Мисля че съм уцелил имената на упражненията и разбирате какво искам да правя. Не знам само как да напиша Номер9.
Днес станах нареме. Имам настроение и желание за тренировка. Днес започвам новата програма. В началото ще пропусна редовните опити за набирания и направо минавам към новите упражнения. Понеже упражненията са едни и същи месец за месец, мисля че няма нужда да им давам само copy / paste. Това отчасти обезмисля дневника и се чудя има ли смисъл да продължавам да го водя. След фитнеса съм направо на работа, но довечера ще отразя впечатления и отзиви от първата тренировка. Смятам днес да правя с малко килограми с цел да видя къде ми е лимита. Притеснявам се основно за френското разгъване. Тежко ми идваше преди време като го пробвах и от тогава не съм и опитвал. Знам че това е голяма грешка и това упражнение е много добро затова ще се постарая да го изпълнявам правилно, като слагам малко килограми
казано от e_s_n на 30.03.10, 20:40:
Ти първо вдигай, защото на теб ти харесва да се занимаваш.
И няма нужда някой да ти прави комплименти, че си красив, атлетичен, умен, “най-големия пич”, или каквото и да било, за да спреш да се наричаш сам неудачник.
Това е основното. Ходя защото ми е интересно и защото ми харесва. Не съм доволен от начина по който изглеждам и целя с фитнеса да оправя това. В деня в който някой забележи промяна в мен, ще значи че цялото това време, всичките тези средства които съм дал са си стрували. Тогава удовлетворението ще е голямо и ще сменя заглавието. Едва ли ме разбираш. То и аз не си разбирам много
edit1: Добра тренировка. Много съм доволен. Доста се проточи, но то беше поради факта че не съм свикнал още с някои от упражненията. Налучквам още с колко килограми да правя. Клека много ми хареса. Усещам обаче че напрягам бедрата а не г*за, което мисля че значи че не го правя както трябва. След клека усетих много голяма умора. Казах си че поне сега следват нападите без тежест. Тука ще си почина. Почнах и се оказа че толкова съм изморен че при 7-8то повторение започнах да губя равновесие и да залитам докато се навеждам. Починах 2 минути между 1вата и 2рата серия и се оправих. 9 тото упражнение не знам как се прави. Не мога и да го намеря нито при упражненията в сайта, нито в youtube. Правих нещо там, но не беше това което очаквах. Военната преса ми дойде много тежко. Предполагах че ще е като раменните преси зад врат, но се оказа доста по-трудно. Утре ще пиша дали имам болки и оплаквания. Много ми се тренира пак и нямам търпение да ида пак да я повтороя, но този път да е по-добре от днес. Се пак утре ще почина и петък пак съм на линия.
Мнението беше редактирано от Fallen на 10.04.10 12:58.
казано от gips на 31.03.10, 05:36:
Понеже упражненията са едни и същи месец за месец, мисля че няма нужда да им давам само copy / paste. Това отчасти обезмисля дневника и се чудя има ли смисъл да продължавам да го водя.
То упражненията са същите, но другита параметри на тренировката трябва да се променят. Да, ако всеки път правиш едно и също и като упражнения и като тежести и повторения - наистина няма смисъл от дневник, написваш си веднъж програмата и това е.
Но така ще стоиш на едно ниво. Тялото се адаптира бързо.
Мнението беше редактирано от Петко К на 31.03.10 06:22.
казано от Петко К на 31.03.10, 06:22:
То упражненията са същите, но другита параметри на тренировката трябва да се променят. Да, ако всеки път правиш едно и също и като упражнения и като тежести и повторения - наистина няма смисъл от дневник, написваш си веднъж програмата и това е. Но така ще стоиш на едно ниво. Тялото се адаптира бързо.
Да променям ама как?? Ето ти пример с днешните военни преси. Почвам. Правя 10 повторения само с лоста. Казвам си добре леко ми е, ще си сложа по една 10ка, (така правя обикновено когато правя раменна преса). Дигам 40се. 1-2-3-4. и ръцете започват да ми треперят все едно над главата са ми 100кг. Отказвам се от 40 и слагам 5ци. Докарвам ги до 8 и отново усещам че нямам повече сила да избутам останалите 2. В програмата се казва да не слагам тежести с които не мога да направя пълна серия, тъй че се отказвам и от 5ците. И накрая какво остава. Направих още 2х10 с 20кг лост(колкото да станат 3х10 сериите) и това беше.
Мнението беше редактирано от Fallen на 31.03.10 20:54.
01.04.10
00:32
Тази програма значи просто не ти е за стажа.То хубаво 10 повторения ама с 20 кила няма да пораснеш приятел. Не всичко е напомпване и повторения. Няма ли тежко желязо няма как да стане номера.
Абе стига глупости бе . Програмата е за начинаещ , който за 3-ти месец е в залата.... Той мисля , че има ги има . Това , че му е тежка била първата тренировка - на кой не му е била при смяна на програмата и то на 2-3 тия месец? 20 кг за раменните преси е съвсем нормално.Колкото до това , че не може да порасне с 20кг, за него това е тежко сега. НЕ СЛАГАЙ 10 и 5 , почва се 2,5 , за да не сдухаш бързо , помни че това ти е първата тренировка и е абсолютно нормално.Сега , ако са 20 , ако караш по същата програма след година ще са 70-80 сиг. Това , което Петко сигурно искаше да ти каже , е че параметрите се менят на всеки 1-2-3-4 седмици , зависи според месеца.
Успех
1.04.2010.
Хранене
08:00 - супена лъжица мед + протеин
09:00 - 150гр. овесени ядки с ~300мл. прясно мляко 1.5% + яйце
09:15 - витамин
11:30 - зелена ябълка + 500гр кисело мляко 2% + портокал
14:30 - домашна супа + 4 сандвича ( 4филии пълнозърнест хляб + 150гр. извара + яйце + шунка, като всичкото това е запечено на скара) + зеле за салата
17:00 - протеин + банан
19:30 - 200гр скумрия на скара + 2 или 3 варени картофа + зелена салата + яйце + 150гр. извара
Течности - 3 литрва вода
Тренировка
няма
Днес станах лесно. Умора от вчерашната тренировка усещам само в бедрата. Лека болка наподобяваща мускулна треска. Всичко друго е на 6.
казано от everytime we touch на 01.04.10, 00:32:
Тази програма значи просто не ти е за стажа.То хубаво 10 повторения ама с 20 кила няма да пораснеш приятел. Не всичко е напомпване и повторения. Няма ли тежко желязо няма как да стане номера.
Добре. Щом така се изказваш поне подкрепи думите ти с нещо. Кажи според тебе как ще е удачно да тренирам. Докато не го направиш няма как да се вържа на думите ти и за момента продължавам по тая програма. Добре е че изказвате различни мнения и така с обща помощ ще стигна до консенсус.
казано от e_s_n на 01.04.10, 09:39:
И какво като не можеш да си изпълниш повторенията за всички серии?
По-нататък ще можеш. Но може да ти се прииска да вдигнеш тежестта и пак няма да имаш сила и за 2/та серия да направиш същите повторения. От 10 повторения си падай на 6 последната серия и хич да не ти пука, от много смятане файда няма.
Да де ама в програмата си пише да подбирам така тежестите че да мога да направя пълни 10ки
казано от Vladoboy на 01.04.10, 09:19:
НЕ СЛАГАЙ 10 и 5 , почва се 2,5 , за да не сдухаш бързо , помни че това ти е първата тренировка и е абсолютно нормално.Сега , ако са 20 , ако караш по същата програма след година ще са 70-80 сиг. Това , което Петко сигурно искаше да ти каже , е че параметрите се менят на всеки 1-2-3-4 седмици , зависи според месеца.
Успех
Далеч съм от идеята да се сдухвам. Още съм ... как да го кажа .. развълнуван може би, ентусиазиран също става, от новата програма. Просто си изказах мнението за вчерашната тренировка.
Вчера преди тренировката се измерих за да видя след месеците какъв ще бъде резултата. Ето ги данните(този път не съм ги мерил сам и вече сичко е много по-точно
китка/глезен - 18/27
талия - 78
ханш - 100
гърди - 101
мишница - отпусната/стегната(преди тренировка) - 33/37 на лявата ръка и 32,5/36,5 на дясната.
килограми - 88 (меренето стана вечер след вечерята)
Краката не ги меря защото съм доста доволен от начина по който се развиват.
Мнението беше редактирано от Fallen на 06.04.10 12:10.
01.04.10
13:15
В случая леко се изложих. Бях прочел само този ти пост
“Да променям ама как?? Ето ти пример с днешните военни преси. Почвам. Правя 10 повторения само с лоста. Казвам си добре леко ми е, ще си сложа по една 10ка, (така правя обикновено когато правя раменна преса). Дигам 40се. 1-2-3-4. и ръцете започват да ми треперят все едно над главата са ми 100кг. Отказвам се от 40 и слагам 5ци. Докарвам ги до 8 и отново усещам че нямам повече сила да избутам останалите 2. В програмата се казва да не слагам тежести с които не мога да направя пълна серия, тъй че се отказвам и от 5ците. И накрая какво остава. Направих още 2х10 с 20кг лост(колкото да станат 3х10 сериите) и това беше.”
и от него си извадих изводите. Иначе e_s_n ти го е казал. Не се страхувай да падат повторенията. Днес ще направиш 10,8,6 със тази тежест следващата тренировка ще са 10,10,6 да речем и така след седмица, 2 , 3 ще е 3х10 и пак ще дигнеш тежеста и пак същата процедура.
02.04.2010
Хранене
07:20 - супена лъжица мед + протеин
08:10 - 150гр овесени ядки с 200мл. прясно мляко + 500гр. кисело мляко 2% + ябълка + яйце
08:25 - витамин
11:35 - протеин
12:30 - 500гр пушено пилешко бутче (100гр кокали) + домашна пилешка супа + 150гр. извара + яйце + 1/2 краставица с 120гр зеле
15:30 - кисело мляко 2% + ябълка + портокал
18:30 - 2 сандвича (4 филии пълнозърнест хляб + 100гр. шунка + 100гр извара + яйце + зеле)
21:20 - 160гр. извара
Течности - 3.5 литра вода
Тренировка
10 минути бягане на 10та скорост - за загрявка
Ден втори от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
(програмата може да видите на страница 12та, четвъртия пост,зеления текст
Времетраене - 1 час и 35 минути
Днес станах навреме. След 9 часа сън ми се спеше още. Колкото повече спя, толкова повече съм сънен. В залата беше добре. Почвам вече да уцелвам килограмите за упражненията. Уж бързо(интензивно) правих всичко, а пак си отлетя час и половина. Набирания не правих както и предния път. Може би ще ги оставя за малко докато свикна с натоварването от новата програма. Нямам болки или оплаквания. Само на десния крак задната част на бедрото леко напомня за себе си. Утре се надявам да го няма този проблем
Мнението беше редактирано от Fallen на 02.04.10 09:24.
03.04.2010
Хранене
09:00 - супена лъжица мед + протеин
10:00 - 180гр. овесени ядки с 300мл. прясно мляко 3% + яйце
10:20 - витамин
12:30 - 500гр пушено пилешко бутче (100гр кокали) + домашна пилешка супа + 150гр. извара + яйце + зелена салата
15:30 - кисело мляко 2% + ябълка + портокал
18:30 - 3 сандвича (6 филии тостерен пълнозърнест хляб + 150гр. шунка + 150гр извара + яйце + зеле)
21:20 - 150гр. извара (с много зор)
Течности - ще ги докарам до 3 литра вода минимум
Тренировка
няма
Днес се събудих късно. Боли ме гърлото нещо. Леко съм отпаднал. Болката в десния крак се засили. Претоварил съм го нещо. Надявам се да се оправи утре до тренировката
едит1: В магазина беше свършила изварата на Дядо Либен и бях принуден да си купя Жоси. Хора не повтаряйте мойта грешка. Тая извара е толкова отвратителна, гадна, мазна, вмирисана че докато я ям ми засядаше в гърлото. Верно по евтина е, но качеството е много зле.
Мнението беше редактирано от Fallen на 03.04.10 19:53.
04.03.2010
Хранене
08:00 - супена лъжица мед + протеин
08:50 - 150гр. овесени ядки с 250-300мл. прясно мляко 1.5% + 3 яйца
09:15 - витамин
11:30 - протеин
13:00 - 200гр. пилешка пържола на скара + 3 яйца + 1 краставица + 80-100гр. козунак + 250гр. млечна салата
16:00 - кисело мляко 2% + 2 яйца + жълта ябълка
19:00 - 3 сандвича (6 филиики пълнозърнест тостерен хляб + 150гр. шунка + 150гр. извара + зелена салата + яйце) + 250гр. млечна салата
22:20 - 150гр. извара + 1 яйце + зелена салата
Течности - 4 литра вода, чаша сок
Тренировка
Ден трети от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
Времетраене - стремя се да е около 1 час и 30 минути
Днес станах лесно и навреме. Тренировка съм запланувал , но се чудя дали залата ще работи днес. Болките в десния крак си седят, макар и по-леки. Вчера бях на пазар и се бях засилил да си купувам агнешко. Гледам плешката на витрината, гледам си протмонето. Гледам пак витрината, пак протмонето... тръгвам си разочарован. Дори не ми се яде това агнешко. Издразних се от факта че вече 3та година работя на празника, а когато нещата опрат да си купя месо за 20-30 лева, аз ги нямам. За първи път на великден ще ям малко козунак. Обиконовено си изяждам 2-3 (0.500гр.) козунака съвсем сам . Тая година съм решил го намаля драстично. Приятно изкарване на празниците и внимавайте с храната.
Мнението беше редактирано от Fallen на 05.04.10 12:55.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
/Времетраене - стремя се да е около 1 час и 30 минути / Защо толкова много ? По колко минути ти са почивките м/у сериите? Вкарай малко разтягане на края за крака и всички тренирани мускулни групи , за да избегнеш травми, че аз сега съм с хронична болка в рамото от тъпотия да не разтягам :)
Успех
Мнението беше редактирано от Vladoboy на 04.04.10 08:41.
Да - това е тъжното, бачкаш, бачкаш съвестно и накрая едни основни потребности не може да задоволим. Но това е живота - не е много справедлив.
Как се чувстваш с програмата? Имаш ли мускулна треска на другия ден?
05.04.2010
Хранене
05:00 - супена лъжица мед + протеин + 100гр козунак
08:30 - 100гр. овесени ядки с 200мл. прясно мляко 1.5% + яйце
09:50 - витамин
11:00 - ябълка + кисело мляко + 20гр. десертче(наподобяващо корни, но без шоколада, само мюслито)
14:10 - 2 сандвича (4 филии пълнозърнест хляб + 100гр. извара + 100гр. шунка + зелена салата с краставица + яйце)
16:30 - протеин
19:30 - агнешко месо с картофи на фурна + зелена салата + 150гр. извара + яйце
Течности - 3 литра вода
Тренировка
няма
Днес съм като желе. Снощи се събрахме няколко познати. До 3:30 издържах, после съм заспал. В 5 часа ме събудиха и ставането беше доста тегаво. На масата имаше едно парче от козунака. Приблизително към 100-120гр. Изядох го без да се замислям заедно с протеина и лъжицата мед. След това закуската леко я намалих от към овеса и млякото. Треска или болежки от тренировката нямам. Чувставм се доста уморен, но май е поради липсата на сън. В крайна сметка се сдобих с 200-250гр. печено агнешко месо благодарение на роднините. За витамина пак забравих. Сетих се час и повече след закуската. Едва ли е толкова фатално. ААА щах да забравя : Христос Воскресе! Много здраве и успехи на всички.
казано от Vladoboy на 04.04.10, 08:40:
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
/Времетраене - стремя се да е около 1 час и 30 минути / Защо толкова много ? По колко минути ти са почивките м/у сериите? Вкарай малко разтягане на края за крака и всички тренирани мускулни групи , за да избегнеш травми, че аз сега съм с хронична болка в рамото от тъпотия да не разтягам :)
Успех
Воистина воскресе. Желая ти по много от висчко. Предните тренировки дори надвишавах час и половина. Почивам по 1 минута между серия. На 3 от упражненията вкарвам и по 1 загряваща серия която също отнема време. В началото разгрявам, разтягам, кълча се като жена и прочие. Бягането 10 минути и ето ти ги час и повече. Само след първата тренировка имах леки болки в крака. Сега нямам. Тренирам с кеф и удоволствие и мисля че съм напипал правилния начин за изпълнение на повечето упражнения. Колбеания имам само за 9тото. Мисля че на следващата тренировка да кача по малко килограми на някои от упражненията.
казано от deiman на 04.04.10, 13:16:
Как се чувстваш с програмата? Имаш ли мускулна треска на другия ден?
Харесва ми промяната. Чувствам се както преди общо взето, но то е едва началото. Треска както казах имах само веднъж. Мисля че се възстановявам нормално
Мнението беше редактирано от Fallen на 13.04.10 09:00.
06.04.2010
Хранене
05:00 - супена лъжица мед + протеин
08:20 - 150гр. овесени ядки с 400мл. прясно мляко 1.5% + яйце
11:30 - ябълка + кисело мляко 2%
14:15 - 2 сандвича (200гр. жарена шунка + 100гр. извара + зелена салата с краставици и репички + яйце)
15:15 - витамин
16:00 - Тренировка
17:30 - протеин
19:00 - печено пилешко бутче + 150гр. извара + 100гр маслен боб + яйце + салата зеле/моркови
Течности - 3.5 литра вода
Тренировка
10 колело - 10та скорост с ускоряване последните 2 минути
Ден четвърти от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
Времетраене - 1 час и 30 минути
Днес се събудих навреме. Свеж съм като наскоро откъсната зелена салата. Друго си е като се наспиш. Тренировката протече добре. Само при френското нещо се усрах. Някаква лека болка усещам в лактите при самото сгъване. Направих си повторенията де, но очаквах днес да пробвам с малко повече килограми. Военната преса направих 1 вата серия и усетих че ми е леко. Сложих една идея по тежко и неможах да направя 10. Свалих ги и направих 12. За пореден път забравих за витамините. Да се е*а в глупака дето съм. От утре си навивам алармата телефона в 8:30 за да ме подсеща че е време да го пия
07.04.2010
Хранене
05:00 - супена лъжица мед + протеин
08:30 - 150гр. овесени ядки с 400мл прясно мляко 1.5% + яйце
08:40 - витамин
11:00 - кисело мляко 3% + ябълка
14:15 - 2 сандвича (100гр. шунка, 100гр. извара, зеле, яйце)
16:00 малко футбол
18:15 - домашна пилешка супа, 50-60гр. варен бял ориз, 100гр шунка, 150гр извара, салата зеле/моркови, яйце
21:45 - 150гр. извара с 1 кисела краставичка
Течности - 2.5 литра вода
Тренировка
гонене на топка час и малко
Днес станах навреме. Сутринта доста работа имах. Изморително беше, но нищо ми нямаше. След работа ми пуснаха мухата да поритаме малко, а пък аз не съм пипвал топка 2 седмици веднага се навих. Слабичко се преставих. Никаква сила в краката за по-плътен удар дума не можеше да става. Накрая буквално рухнах. Да ме бият футболистчета 92-91… срамота. А съм се засилил на Каменицата и Арианата да ходя. Трябва да се стягам. Утре се надявам да имам желание и сила за фитнеса че това ми е по-важното все пак. Храната днес е зле, но пък витамина го изпих по план.
08.04.2010
Хранене
09:00 - 2 чаени лъжици мед + протеин
10:00 - 150гр. овесени ядки с 250мл. домашно прясно мляко + яйце + зелена ябълка
10:15 - витемин
12:00 - кисело мляко 2% + 2 зелени ябълки (ябълките бяха малки и затова са толкова много)
14:00 - домашна пилешка супа + 200гр. извара + 4 филии пълнозърнест хляб (изварата омешана с яйце, намазана на филиите, поръсени с чубрица и запечена на скара) + варено яйце + 50гр. бял варен ориз + салата зеле/моркови
15:00 - 100гр семки (това не трябваше да го пиша, но ги ядох)
17:00 - Тренировка
18:25 - протеин
20:30 - 250гр. печен свински котлет + 150гр. извара + 2 варени картофа + 100гр. маслен боб + яйце + зеле/моркови
22:30 - купа таратор
Течности - 3,2 литра вода + 200мл. кафе с 50мл. прясно мляко
Тренировка
Ден пети от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
Времетраене - 1 час и 25 минути
Днес се наспах като човек. Цял ден мързлувам. Пред компютъра седях от сутринта. Мързеше ме дори да ида да си сменя зимните гуми. 2 филма изгледах. По обяд се замислих че днеска трябва да се тренира, а се чувствам като пенсионер. Думата която най-точно ме описваше е схванат. Изпих една ударна доза кафе с мляко. Докато си разглеждах клипчета из ютуб случайно попаднах на това. Сигурно тука повечето потребители са го гледали, но аз не бях. Клипчето + кафето ме надъхаха и само дето не тичах до фитнеса. С ебати желанието тренирах. Качих по малко килограми на две от упражненията. Можех и по-бързо да свърша тренировката, но накрая при корема се разсеях нещо.
Мнението беше редактирано от Fallen на 10.04.10 15:40.
...тея негрите са ебаси ‘ората :) Само така и наистина смени най-после името на дневника :)
казано от korpusito на 08.04.10, 17:52:
Колега, сменяй името на дневника :)
казано от deiman на 08.04.10, 18:04:
...наистина смени най-после името на дневника :)
Днес просто бях превъзбуден от кофеина. Утре заглавието ще си е актуално отново. Евентуално след време когато направя снимки и ги сравня преди/сега, при наличието на резултат ще го сменя
Мнението беше редактирано от Fallen на 08.04.10 20:12.
09.04.2010
Хранене
05:00 - 2 чаени лъжици мед + протеин
08:30 - 55гр. кроасан с шоколад
09:40 - 150гр. овесени ядки с 250мл. прясно мляко 1.5% + яйце
09:45 - витамин
12:30 - кисело мляко 2% + зелена ябълка + 70гр ягоди (1 ягода)
15:15 - 2 сандвича (100гр. шунка, 100гр. извара, яйце, зеле, малко универсална подправка)
18:30 - 5 яйца с 120гр. шунка запечени на тиган + домашна пилешка супа + 50гр. варен бял ориз
21:00 - 150гр. извара + салата зеле
Течности - повече от 3 литра вода
Тренировка
няма
Днес се събудих навреме. Расъних се бързо. Ведър и позитивно мислещ човек отиващ да се труди. Това беше точното описание за мен в 5 часа сутринта. Рядко се случва да съм така сутрин. Усещаше се леко схващане в бедрата, но мисля че е нормално при условие че съм ги натоварвал 3 дни подред. В работата тамън сложих овеса в купата и тръгнах да сипвам млякото и ме ръчнаха да ставам. По принцип не давам пари за сладки неща, но видях на щанда с млеката прясно мляко 1.5% и към него прикрепен edin 7days от малките и това за 1.70лв. Далавера беше и реших да си го взема, като си правех сметка да ям кроасана някой друг ден. Но понеже нямах време да ям към 8 и реших да го “сгъна” набързо, колкото да не е без хич. Ягодата която ядох беше нещо което не бях виждал досега. Не бе ГМО, не бе чудо. Реших да я снимам : click (снимката е от телефон, но мисля че може да видите за какво говоря)
10.04.2010
Хранене
05:00 - 2 чаени лъжици мед + протеин
08:30 - 170гр. овесени ядки + 270мл. прясно мляко 1.5% + варено яйце
11:00 - зелена ябълка + банан + кисело мляко 2%
14:15 - 2 сандвича (100гр. извара + 120гр. шунка + яйце + зеле + малко лютеница)
16:40 - Тренировка
18:00 - протеин
19:30 - 5 яйца с 100гр шунка запечени в тиган + 100гр пилешко филе + таратор
21:20 - 150гр. извара + салата зеле
Течности 3.5 литра вода
Тренировка
Ден шести от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
Времетраене - малко над 1 час и 20 минути
Днес се събудих навреме. Разсъних се трудно до закуската в 8 светът ми беше крив. Сила нямах никаква. Закуската беше една идея по-голяма с цел да ме съживи малко. Оказа добър ефект. Наядох си се и живнах. Тренировката си мина като по вода. Повторих всичко като предния път. Новите килограми от предните два пъти не ги усещам вече. Лошото е че медът ми свърши(затова последните , а нямам в момента пари за нов. Имам в шкафа стафиди и боров екстракт. Кое е по добре за сутринта заедно с протеина? Боровия екстракт според етикета съдържа в 100гр : 98гр. въглехидрати, 1гр. белтъчини. АА щах да забравя. Днес случайно преглеждах един всекидневник и на 20та страница виждам познато лице. Лазар от бб-теам разкрива тайните на това как да станем по-големи. Честито. След тази статия мисля че посещаемостта на сайта ще нарастне.
Мнението беше редактирано от Fallen на 13.04.10 09:28.
Не се чуди толкова за сутрешното зареждане - важното е да са бързи въглехидрати :) Иначе меда и аз си го уважавам - като няма взимам сушени плодове или просто купешки “натурален” сок, в който знам че има захар с камиони :)
11.04.2010
Хранене
05:30 - 20гр. стафиди + протеин
08:30 - 150гр. овесени ядки с 400мл. прясно мляко1.5% + яйце
11:55 - кисело мляко 2% + банан + портокал
14:45 - 2 сандвича (4 филии пълнозърнест хляб + 100гр. шунка + 100гр. извара + яйце + краставица,зеле,моркови и малко лютеница)
17:00 - протеин + банан
20:00 - купа леща + 200гр скумрия на скара + 100гр. картофено пюре
22:00 - 150гр. извара + салата зеле
Течности - има-няма 3 литра вода
Тренировка
няма
Прекрасен ден. Станах навреме, наспан, отпочинал, ведър и свеж. Болки от вчерашната тренировка няма никакви. Скапаната работа мина бързо и сега мога да се насладя на чудесното време. Обмислям да изляза да поритам, но още не съм решил със сигурност.
Мнението беше редактирано от Fallen на 12.04.10 07:31.
12.04.2010
Хранене
08:00 - банан + обикновена вафла + протеин
09:10 - 150гр. овесени ядки с 250мл прясно мляко + 2 ябълки
09:20 - витамин
12:00 - 200гр. скумрия на скара + 2 яйца + 100гр. картофено пюре + 150гр. извара + салата зеле/моркови
18:30 - 2 сандвича (4 филии пълнозърнест хляб + 100гр. шунка + 100гр извара + яйце + зеле)
Течности - 2.5 литра вода
Тренировка
почивен ден
Събудих се навреме. Разсъних се лесно. Добре е като не се става в 5. Чудя се в момента как да преструкторирам тренировките ми за тая седмица защото в събота няма да мога да тренирам. Мисля да е Вторник, Четвъртък и Неделя, или да ги събера Вторник, Четвъртък и Петък. Третия вариант, който почти е невъзможен е да пропусна една тренировка, но това е нежелателно.
казано от Vladoboy на 11.04.10, 13:26:
Намери си момиче , ще реши всичките ти проблеми и болешки ;-)
Нека не отваряме темата за жените че ми е болна :)
едит1: последното ядене го пропуснах. Нещо не бях гладен ЗА извара... а не ми се искаше да бухам въглени
Мнението беше редактирано от Fallen на 12.04.10 20:21.
13.04.2010
Хранене
07:20 - банан + протеин
08:30 - 150гр. овесени ядки с 300 мл. прясно мляко 2% + яйце
10:15 - Тренировка
11:30 - протеин + банан
12:30 - 100гр. печено пилешко месо + 100гр варен бял ориз + 100гр извара + купа леща + яйце + зеле/моркови
18:30 - 2 сандвича (60гр. шунка + 60гр пушено пуешко филе + 100гр. извара + яйце + зеле) + 600гр кисело мляко 2%
23:10 - 150гр. извара + малко зеле
Течности - над 3 литра вода засега
Тренировка
Ден седми от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
Времетраене - малко над 1 час и 15 минути
Станах навреме. Разсъних се бързо. Тонусът е висок. Тренировката беше доста добра и интензивна. С всяка следваща тренировка намалявам времетраенето(намалявам почивките, не броя на повторенията). Очертава се тежка седмица.
едит1: В работата се наложи да си купя 2 млека които бяха наполовина пълни.. та да не ги изхвърлям ги прибваих към вечерята.
Мнението беше редактирано от Fallen на 13.04.10 20:05.
може и да докара повече :ohh:
казано от JACKAL на 13.04.10, 10:24:
x2
13.04.10
10:44
казано от korpusito на 13.04.10, 10:41:
казано от JACKAL на 13.04.10, 10:24:
x2
x3 :D
13.04.10
10:45
Да, може да намери още проблеми... но всъщност има същата вероятност да открие допълнителни сили и вдъхновение.
Личният живот е в основата на всичко. Емоционалните връзки не пречат на спорта, напротив...
От къде идва вашият начин на разсъждение - просто не знам...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.10 10:46.
казано от Кольо Пияндето на 13.04.10, 10:45:
Да, може да намери още проблеми... но всъщност има същата вероятност да открие допълнителни сили и вдъхновение.
Личният живот е в основата на всичко. Емоционалните връзки не пречат на спорта, напротив...
От къде идва вашият начин на разсъждение - просто не знам...
е, щом не знаеш, си щастливец ;-)
Тези мисли са породени директно от сегашната ми връзка :-S , но да не обръщаме фитнес дневника в сапунка... :lol:
..иначе си прав. Аз затова сложих думичката “може” :) Първоидеята ми беше да накарам колегата Vladoboy да се замисли, че не винаги жената е най-великото нещо, което може да ти се случи.
И да отбележа накрая, че много зависи от самия ЧОВЕК, на който ще попаднеш.
пп. gips, мерси за съвета и успех с новата програма ;-)
Жената не ти решава проблемите. Тя създава повече. Вагината вече лекува всичко. Разликата е, че в първия случаи си ангажиран с още нещо, което кара въпросителни знаци да ти никнат в съзнанието като гъби след дъжд, докато второто лекува рак, тумор и ниско самочувствие. ;)
Жената нито решава проблемите, нито създава такива. Ние сами си правим всичко като се вкарваме в разни филми. А жените пък са още по-зле в това отношение, защото са по-емоционални.
14.04.10
11:32
казано от Thrashmetal на 14.04.10, 11:21:
Жената не ти решава проблемите. Тя създава повече. Вагината вече лекува всичко. Разликата е, че в първия случаи си ангажиран с още нещо, което кара въпросителни знаци да ти никнат в съзнанието като гъби след дъжд, докато второто лекува рак, тумор и ниско самочувствие. ;)
С едно нормално момиче/жена съзнанието ти е по-освободено. С нея проблемите са по-малко, защото помага да решавате заедно съществуващите такива.
С някоя префърцунена мис Каприз вече съзнанието ти е в непрекъснат шах.
Владо е имал впредвид да си намери нормална, не зомбирана.
14.04.2010
Хранене
08:30 - 50гр. кроасан с шоколад + банан + протеин
09:30 - 150гр. овесени ядки с 250мл. прясно мляко 2% + яйце + ябълка
12:00 - 200гр. печен свински котлет + 100гр. бял варен ориз с малко царевица + 150гр. извара + купа леща + яйце + салата зеле/моркови
15:30 - портокал + кисело мляко 2%
18:30 - 2 сандвича (4 филии пълнозърнест хляб + 100гр шунка + 100гр. извара + яйце + зеле)
21:00 - 1/2 кисело мляко 2% + ябълка
23:00 - 150гр. извара + малко зеле
Течности - 3 литра вода
Тренировка
няма
Днес станах трудно. Алармата ми беше навита за 7:20. Никакъв шанс. Станах, навих си я за 8 и пак заспах. В 8 станах изключих я и пак заспах. С триста зора станах в 8:30. За сметка на това деня беше добре. Ведър и изпълнен с енергия цял ден. Никакъв спад в оборотите. Отностно храната днеска е много зле. Много плодове, много захари.... абе неам думи. Сега даже се самонаказвам че съм ял толкова много.
едит: Не съм компетентен по мини темата която си развихте в дневника ми, тъй че ще я прескоча без да отговарям
Мнението беше редактирано от Fallen на 14.04.10 20:04.
15.04.2010
Хранене
08:30 - банан + протеин
09:30 - 150гр. овесени ядки с 250мл. прясно мляко (?%) + яйце
09:40 - витамин
11:30 - портокал + 500гр. кисело мляко 2%
13:30 - картофи със свински котлет запечени на фурна с малко червени чушки + 150гр. извара + яйце + салата зеле/моркови + 4 филии пълнозърнест хляб
18:00 - Тренировка
19:15 - протеин + 30гр. печени фъстъци
20:30 - 6 яйца на очи + 2 филии пълнозърнест хляб + пилешка супа (от тея полуфабрикатите) + 70гр. печени фъстъци
22:30 - 150гр. извара + салата зеле/моркови
Вода - м/у 3 и 4 литра вода + редбул
Тренировка
Ден осми от 3тия месец по програмата на Bill Pearl
Времетраене - 1 час и 15 минути
Днес се събудих късно. Нарочно поспах повече. Храната е малко разбъркана. Наложи се да поема едно “междуградско пътуване”, та заформих дупка от 5 часа без храна преди тренировката. Редбула и готовата супа седят в шкафа вече близо 4-5 месеца, та реших днеска да ги махна направо. Редбула го изпих 1 час преди тренировката(ако не е с уиски не върви). Днес минах половината месец. Следващата половина по програмата трябва да се правят 4 серии по 12 повторения. Умишлено днес добавих по едно повторение на всяка серия, на всяко едно упражнение. Добре дойде, но усещам че няма да имам сила ако опитам да направя още 12 повторения. Става дума за пресата и за френското главно. Утре пак съм на тренировка и понеже за първи път от както тренирам по програмата ще тренирам два последователни дни съм решил да започвам 4х12 от другата седмица. Надявам се утре да успея да се възстановя и тренировката да не е загуба на време.
едит1: редактирах си вечерята защото когато тръгнах да готвя осъзнах факта че нямам шунка..
Мнението беше редактирано от Fallen на 15.04.10 17:56.