Въпрос ?

LU

11.04.10
15:18

Здравейте!Искам съвет за креатин  монохидрат (http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2346) + Bsn n.o.-xplode nt (silabg.com/bg/6530-BSN-N-O-XPLODE-NT-Single-Serving.html) дали е добре да ги комбинирам.

11.04.10
16:58

Здравей :) какво искаш да ги комбинираш двете ли или да разбереш кои е по добрият вариан? защото No-Expode е креатинова матрица и ако искаш двете да ги взимаш няма смисъл по добре само едното ;)

Мнението беше редактирано от Braqn на 11.04.10 16:59.

LU

11.04.10
18:35

казано от Braqn на 11.04.10, 16:58:

Здравей :) какво искаш да ги комбинираш двете ли или да разбереш кои е по добрият вариан? защото No-Expode е креатинова матрица и ако искаш двете да ги взимаш няма смисъл по добре само едното ;)

Искам да разбера най-добрия вариант и да разбера дали креатина е качествен,защото си взех такъв креатин които съм дал горе на линк  забравих да ти благодаря :)

11.04.10
19:48

Здравей отново :) значи аз ползвах Креатин(монохидрат) “MicroCreatine” и бях много доволен от него особено за тази ниска цена на която го взех тогава беше 35лева.Пих го 1месец и малко и 2/3седмици почивка но през периода през който го пих осетих голям напредак от него,качих доста сила и тегло,но как го спрях за една седмица сичко си се върна по старомо :( ,затова 100% съм сигорен че ще го осетиш и ти ;)

Мнението беше редактирано от Braqn на 11.04.10 19:51.

LU

12.04.10
11:23

казано от Braqn на 11.04.10, 19:48:

Здравей отново :) значи аз ползвах Креатин(монохидрат) “MicroCreatine” и бях много доволен от него особено за тази ниска цена на която го взех тогава беше 35лева.Пих го 1месец и малко и 2/3седмици почивка но през периода през който го пих осетих голям напредак от него,качих доста сила и тегло,но как го спрях за една седмица сичко си се върна по старомо :( ,затова 100% съм сигорен че ще го осетиш и ти ;)

Мерси за информацията,но ако можеш да ме посаветваш какво да си взема + креатина,защото имам да чистя,ако ми кажеш ще съм ти мн. благодарен :)

15.04.10
17:09

Не съм сигурен за въпроса ми дали е удачен в тази тема , но всичките са едни и същи.Извинявам се предварително.Така .. взимам креатин комплекс на ОН от близо 1 месец и моя фитнес инструктор ме посъветва да почна анимал пъмп веднага след него или 1 седмица почивка , за да е по голям ефекта и да не изчезне е така водата от мускула.Ако може да ми дадете отговор ще съм много благодарен.

21.04.10
11:32

Май ще си остана без отговор ... :(

21.04.10
16:42

казано от bebecko на 15.04.10, 17:09:

Не съм сигурен за въпроса ми дали е удачен в тази тема , но всичките са едни и същи.Извинявам се предварително.Така .. взимам креатин комплекс на ОН от близо 1 месец и моя фитнес инструктор ме посъветва да почна анимал пъмп веднага след него или 1 седмица почивка , за да е по голям ефекта и да не изчезне е така водата от мускула.Ако може да ми дадете отговор ще съм много благодарен.

а въпроса е ....?
какъв е смисъла насила да задържаш вода? и как един азотен бустър ще ти помогне да я задържиш там? според мен би било по-добре да пиеш двете едновременно.

21.04.10
18:21

Ами в момента ги пия и двете неща + протеин , но след около седмица ще ми свърши креатина и оставан за около 2 седмици само на бустера.Иначе мерси бате! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1