17.03.05
09:41
Това е интервюто, което очаквахте. Е радвайте му се :) и можете да коментирате интервюто на шампиона в тази тема. Момчето на снимката с Иво е Юли(abaiser) от форума.
по-здрави
17.03.05
10:24
Перфектно е.Много интелигентни отговори и съвсем правилни.
И аз така мисля и въпреки всички негативи в България може да се развива такъв човек. Май обаче няма да го видим на това републиканско, но въпреки това ще стане добро състезание. Очакваме всички да заповядате на 26-27ми март в зала “Христо Ботев” в студ. град.
по-здрави
17.03.05
13:04
Най-после интервю с някой който наистина има к’во да каже :!:
Дано не обиждам никой.
Пауърлифтинга едвали щеше да е това което е в България, без Иво :!: :idea: :wink: 8)
17.03.05
13:10
[quote author=“sa6o88”]Най-после интервю с някой който наистина има к’во да каже :!:
Дано не обиждам никой.
Пауърлифтинга едвали щеше да е това което е в България, без Иво :!: :idea: :wink: 8)
Според мен всеки състезател има какво да каже.Според мен без състезателите по определен спорт този спорт трудно би съществувал.Това е за друга тема обаче която няма да откривам:)
Благодаря за вниманието.
17.03.05
13:17
Може и да е така. НО...
Ако можеш да вземеш интервю от Дориян няма да му обърнеш гръб заради Драганички. Нали :?: :!:
Не че Драганички незаслужава, Но Дориян ПО-заслужава :!:
Същото е и с Авго. Нямам нищо против момчето , но е хубаво да се знае кой кой е :!: 8)
Супер е интервюто.Браво,доста добре са подбрани въпросите.Мога да кажа че като приятел и фен на Ивайло съм много доволен от интервюто,представя го доста добре.Това е може би най-детайлното интервю взето от него от българска медия.
[quote author=“Caca”]Супер е интервюто.Браво,доста добре са подбрани въпросите.Мога да кажа че като приятел и фен на Ивайло съм много доволен от интервюто,представя го доста добре.Това е може би най-детайлното интервю взето от него от българска медия.
Заслуга за това има главно интервюирания Иво Христов! А за въпросите общо взето заедно ги подготвихме, но Стефан е голям фен и много обича пауърлифтинга, той е и автора на двете хубави статии по Тцацулин. А дано и Иво ако има време да даде коментара си в тази тема :)
по-здрави
17.03.05
23:05
Интервюто действително е много добро.Ивайло може да даде много отговори за всички посещаващи сайта,както и за тези които искат да се занимават сериозно със силов трибой.Молим!