10.04.10
13:33
Здравейте!
-ръст-176 см.
-тегло-67 кг.
-възраст-17 г.
-спортувате ли -Ходя на фитнес 3-пъти седмично(кръгова програма)
-спазвали ли сте досега хранителни режими- Не,но винаги има първи път.
-в какво се състои работата Ви- ученик съм.
-одобрявате ли употребата на спортни добавки-Мисля,че още нямам нужда от тях(начинаещ съм).
-каква сума сте готови да отделите за хранене- Не съм сигурен колко пари ще имам,но ако е важно ще видя по-колко ще мога да отделям.
-желаете да покачите мускулна маса- Времето не е чат толкова от значение,търпелив съм(,но да кажем 1 година).
Досега се хранех така:
-(9.00ч.)Закуска -тостер или баничка.(Събота и Неделя макарони).
-(1.30ч.)Обяд-нещо готвено в къщи(супи или ориз,мусака и т.н).Обикновено с 1-2 филии хляб.С яденето ям и сирене.
-(3-4ч.)Между Обяд и Вечеря-каквото намеря(ядки,бисквити,някой плод).
-(6-6.30ч.)Вечеря-пак нещо готвено или пържени картофи или риба.С 1 филия хляб.С яденето ям и сирене.
Това е храненето ми когато не тренирам,но в тренировъчен ден разликата,е че между 3.30ч. и 5ч. съм на фитнес.
Спях да ям Сладко,не пия Газирано и не е проблем да не ям хляб!
Знам,че храненето ми до момента не е хубаво!
Ще съм ви много Благодарен ако ми Помогнете да си направя Хранителен режим за Мускулна Маса.Ако има нещо,което не ви е ясно или искате да ме питате с радост ще ви отговоря.
Благодаря за вниманието!
11.04.10
11:29
Аз знам горе долу какви храни трябва да се ядат за ММ -Ориз,риба,яйца,извара,ядки,млечни продукти(мляко,млечна салата,таратор и т.н),пилешко и свинско месо.Поправете ме ако някое от тях не е правилно!
И ако може да ми кажете,какво още може да се яде освен това,което написах,за да мога да помисля как да си направя режима,да знам какво да ям!?
Не бях сигурен дали можеше да се ядат-макарони,картофи,супи(фасул,леща,грах),мусака.....?
Благодаря.
Към това, което си написал добавяш : 400-500 гр. месо + 4-5 яйца + 200 гр. извара на ден ;)
12.04.10
12:42
казано от person на 11.04.10, 11:29:
Ориз,риба,яйца,извара,ядки,млечни продукти(мляко,млечна салата,таратор и т.н),пилешко и свинско месо.
казано от korpusito на 11.04.10, 15:50:
Към това, което си написал добавяш : 400-500 гр. месо + 4-5 яйца + 200 гр. извара на ден ;)
Отговоря ти се отнасяше за това нали ?
казано от person на 11.04.10, 11:29:
Не бях сигурен дали можеше да се ядат-макарони,бисквити,картофи(печени/пържени),супи(фасул,леща,грах),мусака.....?
И ако някой може да ми отговори на този въпрос?
казано от person на 10.04.10, 13:33:
Здравейте!
-ръст-176 см.
-тегло-67 кг.
-възраст-17 г.
-спортувате ли -Ходя на фитнес 3-пъти седмично(кръгова програма)
-спазвали ли сте досега хранителни режими- Не,но винаги има първи път.
-в какво се състои работата Ви- ученик съм.
-одобрявате ли употребата на спортни добавки-Мисля,че още нямам нужда от тях(начинаещ съм).
-каква сума сте готови да отделите за хранене- Не съм сигурен колко пари ще имам,но ако е важно ще видя по-колко ще мога да отделям.
-желаете да покачите мускулна маса- Времето не е чат толкова от значение,търпелив съм(,но да кажем 1 година).Досега се хранех така:
-(9.00ч.)Закуска -тостер или баничка.(Събота и Неделя макарони).
-(1.30ч.)Обяд-нещо готвено в къщи(супи или ориз,мусака и т.н).Обикновено с 1-2 филии хляб.С яденето ям и сирене.
-(3-4ч.)Между Обяд и Вечеря-каквото намеря(ядки,бисквити,някой плод).
-(6-6.30ч.)Вечеря-пак нещо готвено или пържени картофи или риба.С 1 филия хляб.С яденето ям и сирене.
Това е храненето ми когато не тренирам,но в тренировъчен ден разликата,е че между 3.30ч. и 5ч. съм на фитнес.
Закуска : Зарежи тея баници и тестени глупости. 3-4 яйца + овес/мюсли е перфектната закуска
Обяд : Готвеното добре, но трябва да имаш протеин + въглехидрати, така че към ориза, муската и т.н -месо
Следобед : Сандвич с пълнозърнест хляб + някакво месо + 1 кисело мляко (примерно)
Вечеря : Риба добре, филиите ги направи 3, салата вкарай някаква
Преди лягане : 150-200 гр. извара + някакви ядки или маслини (Изварата е евтин и хубав източник на бавноусвоим протеин)
Като цяло гледай да имаш поне 5 хранения, може да вкараш и нещо между закуската и обяда, че дупката е 5 часа. Храни се качествено и ефекта ще те изненада ;)
21.04.10
18:06
Какво ще кажете за този режим?
През Седмицата
-(7-7.30ч.)Закуска-2-3 яйца (варени,цели)
-(10.30ч.)Между закуска и обяд-фъстъци или орехи
-(13.30ч.)Обяд-ориз+сирене+месо
-(16.30ч.)Следобедна закуска-сандвич+банан или ябълка (две филии хляб със сирене и кашкавал и малко маргарин на тостера го сплесквам)-когато не съм в залата.
А,когато съм на тренировка(от 15.20 до 17.10ч)След нея ще изям банан или ябълка.
-(18.30-19.00ч.)Вечеря-риба(може и мусака)+сирене+месо
-(21.00ч.)Последно ядене-150г извара
Събота и Неделя
Същото ядене само закуската ще променя.
-(9.00ч.)-Закуска-Макарони
Имам и няколко въпроса относно,по колко грама ядене да си слагам(от ориза,рибата,мусаката,макарони..)или,колкото да мога да се нахраня?