Режим за чиста ММ

12.04.10
16:53

Прочетох много, но не разбрах нищо - типична българска издънка..
Айде сега по-сериозно, на 14 съм тежа 55килограма и съм висок 165-6см. искам да почна период за маса, ама съм яко зелен в тази област, просто не знам как да се храня, какво да правя, абе просто ...

12.04.10
16:58

...както на мен ми казаха като бях колкото теб..... “ЯЖ МНОГО” :) и вече по-точно ще добавя.. “ЯЖ МНОГО и качествено” :)
На 14 години, аз лично изобщо не бих ти препоръчал да се тормозиш с строги режими. Само не дей припарва до алкохола и цигарите, не дей яж боклуци (чипсове, вафли, и т.н.), спортувай редовно и след 1 година ще си супер.

12.04.10
17:05

Еее, добре бе, не може ли да ми дадете няква таблица да си сметна колко калории ми трябват и т.н.. като за нвд-то как  е ?

Мнението беше редактирано от fam0us на 12.04.10 17:08.

12.04.10
17:47

Те калориите си се смятат по един и същи начин, независимо дали сваляш или качваш. Разликата при НВД-то е, че се вадят едни 200-500 или кой колкото иска калории. Ако вместо да ги вадиш ги прибавиш - ето ти калориен прием за режим на качване. Ако пък нито вадиш, нито прибавяш калории - става за поддържане.

12.04.10
19:02

Вижте сега, много съм зле с тая тема, няма да ми се смеете, ама нали въглехидратите като се приемат в голямо количество и вече черния дроб не може да складира, се превръщат в мазнини и се отделят в тялото(корема,бедрата най-често)?Та как ще качвам мускул с много въглени ?Смисъл, без добавки ще стане ли ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1