12.04.10
05:46
Никога не съм бил болнав, но преди да започна да тренирам, често настивах и чат-пат някоя зима да ме хване вирус. От както тренирам не съм бил болен от нищо по-сериозно от настинка. Най-много един запушен нос. За две години тренировки имам само един частен случай на болест - яко драйфане и диария, и то беше точно в период, в който не тренирах, ако не се лъжа. Клековете лекуват и рак и СПИН, но дали вдигането на тежести допринася за имунната система, или качването на килограми, или изобщо подбраната храна?
Да, боледувам, но да чукна на дърво рядко - някоя настинка, червено гърло, грипче. Дори тежки грипове и гнойни ангини минават за 2-3 дни. Тази зима 2 пъти имах проблем с гърлото + температурка, но както казах бързо минават.
12.04.10
12:04
никога
В началното училище зимата си бях редовен, след това започнаха болестите да стават рядкост. Няколко години по-сериозно нещо от запушен нос не бях имал до тази зима. Една седмица бях на легло и свалих 4-5кила. Но сега пак нищо ми няма.
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 12.04.10 12:52.
12.04.10
14:04
Много рядко и много бързо се оправям.
12.04.10
14:56
Рядко се случва,ако се случи е настинка/запушен нос.
А за да се разболея от грип трябва някой да кашля в лицето ми - случвало ми се е и то не един път.