13.04.10
09:45
Здравеите.
Занимавамсе с фитнес от 3 месеца и започнах доста осурдно да работа, обаче искам да ми дадете малак савет за моето хранене.
Етого и него:
Сутрин: 5 яичени белъка с 125г обезмаслено кисело мляко и половин грейфрут
Предобедна закуска: 100г пилешка паржола , 1 купчка зелена салата
Обяд: 100г пилешка паржола , 1 купичка ориз и 1 купичка почти всякакви зеленчуци
Следобенда закуска: 100г риба тон и 1 купчка зелена салата
Вечеря: 100г пилешка паржола , 1 купичка ориз и 1 купичка почти всякакви зеленчуци
Кусна Вечеря: 250мл пресно обезмаслено мляко и половин грейфрут
Тренирам 4 пъти в седмица сутрин след Предобедна закуска но според мен можеби ми липсват повечко въглехидрати и за тоша искам мнение от по опитни от мен.
Моляви дайтеми някои савети дали а добавя нещо повече ели така е добре
Висок сам 186 тежа 75кг невзимам никви протеини на прах и такива добавки и за сега неискам защото ще ми стане много скъпо :)
Не съм чел целия ти пост, но 4 тренировки в седмицата с 3 месечен стаж са леко казано самонаказване...
13.04.10
11:46
Еми аз немих казал така защото никога несум преоморен винаги имам енергия и сила, но все пак нетренирам всеки ден всички мусколи а по този ред.
ДЕН 1 : Гърди и корем. ДЕН 2 : Гръб и трапец и леки серики за корем. ДЕН 3 : Почивка. ДЕН 4 : Бицепс и Трицепс и корем ДЕН 5 : Крака и Рамена и леки серики корем ДЕН 6 и 7 почивка.
Вапросат не е дали ми е много а дали трябва да добавя нещо в моето хранете като повече въглехидрати защото мисля че останалото е горе долу достатачно.
Като цяло храната е доста добре (не говоря за грамажа) ,единствената забележка от мен е да замениш прясното мляко и грейпфрута в късната вечеря с извара.
казано от fam0us на 13.04.10, 11:31:
Не съм чел целия ти пост, но 4 тренировки в седмицата с 3 месечен стаж са леко казано самонаказване...
Единственото нещо което не ми харесва в сайта е потребители като теб. Със стаж има няма две седмици и попрочели някоя друга тема за протеина и веднага дават категорични мнения, че някои да им се хване.
Нищо лично , просто е доста дразнещо :)
Мнението беше редактирано от shinoK на 13.04.10 12:30.
Като цяло храната е ужасна. Отвратително ужасна.
Мъж 186 см и 75 килограма да се храни като 30 килграмово момиче....
С обезмаслени млека?!?
Всъщност, как изобщо усяваш да отлепиш някаква тежест, и то четири пъти седмично...
Липсват ти мазнини. Тотално. Оправи си храненето и включи нормално количество такива, че хормоналния дисбаланс е далеч от идеята за здравословно състояние.