13.04.10
13:39
добре кажете някой продукт който рабноти на 100% и не е мн вреден просто от 89 кила да стнаа 80 за месец ако е възможно :Д
13.04.10
13:52
amino + cardio = -9 kg
lol ot 2 meseca praa trenirovki kat jivotno za 1-vata sedmica 5 kila voda ma posle zor sig li si za tazi kombinaciq v momenta trudno myrdam
(izvinqvam se za latanicita tehnicheski problem)
13.04.10
13:54
подходяща диета+кардио+аминокиселини в добри дози
13.04.10
14:05
Закъде бързаш може ли да обясниш? До морето има повече от месец, на 14 си, пък за въпроса ти в другата ти тема съвсем нямам думи...
13.04.10
14:18
Няма как да свалиш 9 kg за един месец по начин, който НЕ е вреден.
Огледай темите за аминокиселини, вероятно ще се ориентираш.
аз съм прирян не се глася за море или нещо такова просто обичам нещата да стават малко по бързо колкото до стромбата инерестно ми е :Д
13.04.10
14:29
казано от Кольо Пияндето на 13.04.10, 14:18:
Огледай темите за аминокиселини, вероятно ще се ориентираш.
Не съм съгласен.
13.04.10
14:30
Щом като си припрян, не е лошо бързо да прочетеш темите в раздела, както и тези в раздела за хранителни режими за понижаване на теглото.
Пак ти казвам - няма как да е бързо и едновременно с това - да е безвредно.
Пиши малко по-грамотно, а се надявам и да се откажеш от расизма... този форум не е мястото за това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.10 14:35.
казано от cecowe на 13.04.10, 14:29:
Огледай темите за аминокиселини, вероятно ще се ориентираш.Не съм съгласен.
Защо не се обосновеш тогава ?
13.04.10
14:32
казано от qkosad на 13.04.10, 14:02:
кк да ми препоръчате аминокиселини тогава
Scivation Xtend голямата опаковка според мен са най-добрия и изгоден избор,особено в момента както са на промо цена,аз много съжалявам,че си набутах тая неовкусена гадост на Primaforce :)
13.04.10
14:45
Не съм съгласен.
Според моя скромен опит, подобно сваляне на тегло (9 kg за 1 месец) е:
- нетрайно - твърде голяма е вероятността за връщане на теглото след приключване на такъв режим.
- не особено полезно - такъв режим е свързан с твърде ограничено и едностранчиво хранене, което в комбинация с интензивно натоварване ще доведе до солиден перманентен недостиг и дисбаланс в организма. Няма да навлизам в подробности, дано да е ясно.
- безсмислено - такъв режим е тормоз - както физически, така и психически.
Това е моето виждане за нещата. Ти си на ред...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.10 14:48.
но аз в момента съм на хранителен режим и съм свалил 20 килограма от началото сега приключвам НВД и почвам РВД просто искам да си помогна с някъв продукт а това за 9-те кила е образно аз съм 86 :Д искам да стана 80 и почвам 5х5 :)
13.04.10
14:56
Няма как да знаем какво точно си постигнал и какво точно искаш от тук нататък.
Как да задаваме интелигентно въпроси?
Продължавам да твърдя, че нужната ти информация е налична в раздела.
Просто огледай темите за най-ефективните фетбърнъри.
точно това е фат бърнен или амино кисилини виж горните коментари казват само амино... аз мисих да си зимам Lean extreme Или Adrenalean
13.04.10
16:38
казано от fam0us на 13.04.10, 14:31:
Огледай темите за аминокиселини, вероятно ще се ориентираш.Не съм съгласен.
Защо не се обосновеш тогава ?
Кардио 2 пъти на ден, комбинирано с: бърнър, амино, диета, воля и целта му е постигната.
Зависи и от това какво имате предвид вредно.
Друго е вече, ако смятате добавките за такъв враг на човека. Ма то какво ли ни е наред в днешни дни...
Мнението беше редактирано от Анонимен на 13.04.10 16:40.
“Нещо което буквално те топи”...Не съществува такова нещо..вси4ко опира до:Трен. хран.режим..и 4ак тогава идват добавките на помощ..Аааа за последното мнение....за 4овек с не СЕРИОЗЕН(под4ертавам) стаж...двуразово кардио и явно доста ограни4аващ заради целта хран. режим..води на 2рата седмица до огромно претоварване и буквално блокиране физи4ески...ще бъде смелен от натоварването без никакво въстановяване...
Мнението беше редактирано от Николаи на 13.04.10 16:44.
13.04.10
18:59
казано от cecowe на 13.04.10, 16:38:
Кардио 2 пъти на ден, комбинирано с: бърнър, амино, диета, воля и целта му е постигната.
Зависи и от това какво имате предвид вредно.
Друго е вече, ако смятате добавките за такъв враг на човека. Ма то какво ли ни е наред в днешни дни...
Принципно си прав за рецептата, да (комбинация от бърнър, амино, диета и воля). Аз, обаче, намирам подобно експресно сваляне на тегло за прекалено голям стрес за организма, особено подложен на солидно физическо натоварване. Не намесвам влиянието на добавките тук, имам предвид процеса като цяло. Твърде рязка е такава голяма промяна, организмът се съпротивлява и старае да я компенсира по най-бързия начин. Това е... за можене - да, може. Дали е оправдано - това е въпросът.
вече е свикнал за 2 месеца свалих 20 кила мисля че ще продължа тренировките а именно “упражнения за издръжливи-топене на мазнини” сменям диетата на РВД щото вече привикнах към НВД и ще си зема аминокиселини като сваля и тези 6-9 кила ше бъда 1.91 на 80 кила какво мислите?
казано от qkosad на 13.04.10, 19:37:
вече е свикнал за 2 месеца свалих 20 кила мисля че ще продължа тренировките а именно “упражнения за издръжливи-топене на мазнини” сменям диетата на РВД щото вече привикнах към НВД и ще си зема аминокиселини като сваля и тези 6-9 кила ше бъда 1.91 на 80 кила какво мислите?
Без да съм специалист ще ти кажа, че според мен доста бързаш и пресилваш организма си. Дали е свикнал или не ще разбереш в последсвие, ако имаш йо- йо ефект-а.
еми попринцип е хубаво да се сваля под 10% от теглото ти за месец аз бях 103 г/д +/- 2 кила демек 10 кила на месец аз горе доло това направих ще видим дано да няма връщане
14.04.10
14:01
С динамит също става :D
Ще свалиш 89 кг за 1 секунда и после няма да ти се върне ;)
Супер продукт!