13.04.10
11:09
Днес си поръчах л-карнитин и протеин и се замислям дали да не си взема и кре алкалин или етил естер , тъй като съм останал с впечатление ,че са най-добрите варианти на креатин.Та въпроса ми е какъв ефект ще има от него при положение ,че се взима в период на сваляне ?
Темата беше редактирана от shinoK на 13.04.10 11:26.
13.04.10
13:48
Няма да ти паднат силовите постижения. Зависи и от диетата де, при въглехидратна ротация например свалянето не е свързано непременно с падане на силата, за разлика от НВД да кажем. Но във всеки случай няма да попречи на нещо креатина.
13.04.10
14:07
Kre Alkalyn e много удачен избор, когато се чисти.
казано от Martin Tomov на 13.04.10, 13:48:
Няма да ти паднат силовите постижения. Зависи и от диетата де, при въглехидратна ротация например свалянето не е свързано непременно с падане на силата, за разлика от НВД да кажем. Но във всеки случай няма да попречи на нещо креатина.
До скоро правех нещо като ротация ,а в момента съм по-скоро РБД ,но напоследък значително по-трудно изпълнявам някои упражнения.Всъщност от кре алкалина очаквах да изградя повече мускулна маса и да горя мазнини (диета и кардио) ,обаче с отрицателния ми калориен прием не виждам как ще стане...
13.04.10
15:12
Ами то от креатина сам по себе си мускулна маса не се качва. Ако имаш сравнително малко за сваляне, аз бих минал на ротация, взимам креатина, калориите около BMR и просто добавям кардио в дните без силова тренировка. РБД също става де, стига да не е НВД, всичко става за мен :)
казано от Martin Tomov на 13.04.10, 15:12:
Ами то от креатина сам по себе си мускулна маса не се качва. Ако имаш сравнително малко за сваляне, аз бих минал на ротация, взимам креатина, калориите около BMR и просто добавям кардио в дните без силова тренировка. РБД също става де, стига да не е НВД, всичко става за мен :)
Креатин -> повече сила -> по-големи тежести -> по-голямо нарастване на мускула :? :) Но както бях писал по-горе това нарастване на мускула явно няма как да стане при отрицателен калориен прием и за това направих темата за да може някои по-запознат или вече изпробвал този метод да даде своето мнение.
Мнението беше редактирано от shinoK на 13.04.10 15:45.
Аз съм пила кре алкалин заедно с глутамин, BCAA и бърнар при хранителен режим въгл.ротация. Резултата беше по- малко мазнини и повече мускул с плътен вид. Силата и издръжливостта не са ми падали, точно обратното.
14.04.10
06:02
Взимай си Кре-Алкалин, няма да сбъркаш!
Принципно само моното е за избягване. Кре алкалина ще ти държи постиженията.
Имате ли впечатления/мнение за Kre-Alkalyn на All American EFX, Orotine на MAN и CEE Mega Pro ? Попринцип съм решил да заложа на алкалина на EFX,но няма да е лоша да се обогатя и с малко мнения относно другите видове креатин.
Поздрави
Мнението беше редактирано от mantodeus на 14.04.10 19:21.
Аз лично не съм пил Orotine, а Clout на MAN, но той също е с креатин-оротат. В този период съм имал най-голям напредък в силови постижения досега, затова и Clout ми е любимата креатинова матрица.
П.С.: Но все пак темата е “при сваляне”, а аз съм го използвал при качване, така че може алкалинът да е по-подходящ.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 14.04.10 20:15.
14.04.10
20:14
За кре-алкалина на All American само хубави работи има навсякъде, те се водят за фирмата, изобретила изобщо този вид креатин.